Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Ak Bars" atspēlē trīs vārtus pret Ufu, "Spartak" minimāli zaudē SKA

"Ak Bars" atspēlē trīs vārtus pret Ufu, "Spartak" minimāli zaudē SKA
Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš
Foto: spartak.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačos šodien Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa Maskavas „Spartak” ar 1:2 piekapās Sanktpēterburgas SKA, latviešu uzbrucējiem paliekot bez punktiem, Kazaņas „Ak Bars” atspēlējās no 1:4 un svinēja uzvaru mačā pret „Salavat Yulaev”, bet Jāņa Kalniņa „Jokerit” ar 4:1 sakāva „Vityaz”.

Zaļais derbijs starp Ufas „Salavat Yulaev” un Kazaņas „Ak Bars” noslēdzās ar mājinieku zaudējumu pēcspēles metienu sērijā – 4:5. Pēc divām trešdaļām Ufa bija vadībā ar 4:1, trīs vārtus iemetot spēlējot vairākumā. Taču Kazaņa parādīja čempionu cienīgu spēli, Roberta Klinkhamera, Antona Landera un Danisa Zaripova pūlēm panāca 4:4, bet vēlāk svinēja uzvaru pēcspēles bullīšos - 4:5.

Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa Maskavas „Spartak” Sanktpēterburgā piekāpās SKA ar 1:2. Lai gan latviešu uzbrucēju pārstāvētā komanda pirmā izvirzījās vadībā jau trešajā minūtē, mača vidū Ņikita Gusevs un Sergejs Plotņikovs panāca 2:1, palīdzot SKA tikt pie ceturtās uzvaras. Karsums laukuma pavadīja 14:44 minūtes, atzīmējoties ar vienu metienu pa vārtiem un vienu spēka paņēmienu, bet Daugaviņš viņam atvēlētajās 19:27 minūtēs izdarīja vienu metienu. Sešos mačos Karsums guvis vienus vārtus, savukārt Daugaviņš atzīmējās ar vārtiem un piespēli.

Jāņa Kalniņa Helsinku „Jokerit” bez problēmām tika galā ar Podoļskas „Vityaz” – 4:1. Latviešu vārtsargs šodien palika rezervē, bet viņa komandas biedrs Raiens Zapolskis atvairīja 35 no 36 metieniem.

Joprojām bez uzvarām cīnās Novosibirskas „Sibir”, lai gan spēlē pret Ņižņekamskas „Neftekhimik” komanda bija tuvu pirmajām punktam – rezultāts 3:3 saglabājās līdz 59. minūtei, kad Damīrs Šaripzjanovs guva izšķirošos vārtus Andreja Nazarova vadītās komandas labā – 3:4.

KHL spēles, 14. septembris

SpēleRezultāts
Amur – Admiral0:2
Sibir – Neftekhimik3:4
Barys – Torpedo4:1
Salavat Yulaev – Ak Bars4:5 PM
Vityaz – Jokerit1:4
SKA – Spartak2:1
Dinamo (Minska) – Sochi1:3

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja