Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

TV4 šobrīd

Trešdiena, 24. aprīlis

14:27 Konference “20 gadi Latvijas dalībai ES un NATO”
17:19 Raidījums par sportu un naudu Latvijā - "(Bez)maksas sports" 12. epizode (ar subtitriem un zīmju valodā)
18:20 Dzīvesstila raidījums "Dzīvīte"

Video: HK "Liepāja" jauno sezonu sāk ar jauno logo

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Savu otro sezonu HK „Liepāja” iesāka ar preses konferenci, kurā piedalījās Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Vitkovskis, komandas valdes priekšsēdētājs Kārlis Dreņģers, galvenais treneris Igors Ļebedevs, komandas kapteinis Dmitrijs Korņilovs un asistents Bruno Zabis.
Vilnis Vitkovskis atzīmēja: „Komanda ir labi pabeigusi pirmo sezonu un tagad atliek tikai turpināt. Esmu pārliecināts, ka esam labi aizsākuši un arī tālāk sevi pratīsim labi parādīt. Turēsimies!”
HK „Liepāja” galvenais treneris Igors Ļebedevs solīja arī šajā sezonā rādīt uzbrūkošu hokeju un sabalansētu aizsardzību, apgalvojot, ka pie sistemātiska darba, spēlētāji progresēs – kā pieredzējušie, tā jaunie hokejisti dos savu pienesumu.
Šajā reizē tika prezentēts arī HK „Liepāja” logotips, kuras autore ir Liepājas Universitātes studiju programmas „ Dizains” studente Ilze Buka.
Vērtējums: +2