Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Madonas ''Bosch Superkauss'' posmā MX Pro klasē uzvar igaunis Tanels Leoks

Madonas ''Bosch Superkauss'' posmā MX Pro klasē uzvar igaunis Tanels Leoks
Tanels Leoks
Foto: Toms Paipals Photography

Svētdien, 14.augustā, ”Smeceres sila” mototrasē Madonā aizvadīts ”Bosch Superkauss” 2016.gada sezonas trešais posms, kurā ātrākajā MX Pro klasē dubultuzvaru svinēja Igaunijas sportisti.

Jaunieši ieskaitē uzvarēja Ralfs Guļevskis, kurš pirmajā braucienā bija otrais, bet nākamajos abos izcīnīja uzvaras. Otrais palika Harijs Suharževskis, bet trešā vieta – Edgaram Rutkim.

Junioru ieskaitē vairāki labākie pašmāju un kaimiņvalstu sportisti devās uz pasaules junioru čempionātu, tāpēc tas pavēra ceļu uz uzvaru kādam no sportistiem, kuram līdz šim nebija izdevies uzvarēt. Šoreiz ātrākais bija Patriks Ūzuls, aiz sevis atstājot Mairi Pumpuru un Tomu Virpačevu.

Kvadri ieskaitē pirmās trīs vietas ieņēma Ralfs Reinfelds, Kristaps Veinbergs un Rinalds Dišlers-Kirilko, Senioru ieskaitē, uzvarot abos braucienos, pirmais bija Leons Kozlovskis, kurš aiz sevis atstāja Dmitriju Vinogradovu un Raivi Freibergu. Mazākajā 50cc + 65cc ieskaitē uzvarēja igaunis Marks Petersons.

Visbeidzot prestižajā MX Pro klasē visos trijos braucienos uzvarēja igaunis Tanels Leoks, taču visos braucienos viņš otrās vietas ieguvēju apsteidza tikai par vienu sekundi. Otrais Madonas posmā vēl viens igauņu sportists Prīts Ratseps, bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Dāvis Ivanovs, kurš tikai par vienu punktu apsteidza Dāvi Līvu.

Kopvērtējumā pēc trīs posmiem MX Pro klasē līderis ir Leoks, kurš no aizvadītiem trīs posmu deviņiem braucieniem uzvarējis ir astoņos! Otrajā vietā ir Dāvis Ivanovs, kurš Leokam zaudē 16 punktus.

Nākamais ”Bosch Superkauss” posms 5.septembrī notiks Brocēnos, bet 6.oktobrī Olainē tiks aizvadīts noslēdzošais posms.

Sacensību rezultāti atrodami šeit: Event results - details - MYLAPS Sports Timing bet kopvērtējuma rezultāti pieejami šeit: Championships - overview - MYLAPS Sports Timing