Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels gūst vārtus ''Cracovia'' uzvarā pret Gabovu un Fertovu

Krišs Upenieks

Rakels gūst vārtus ''Cracovia'' uzvarā pret Gabovu un Fertovu
Deniss Rakels
Foto: ASinfo

Polijas Ekstraklases piektajā spēlē ''Cracovia'' rindās pirmos vārtus guvis Latvijas valstsvienības priekšējās līnijas spēlētājs Deniss Rakels, bet viņa pārstāvētā komanda ar 3:0 pieveica Vladislava Gabova un Aleksandra Fertova pārstāvēto Kjelces ''Korona''.

Pirms šīs spēles abas komandas Ekstraklases turnīra tabulā atradās blakus ar identisku bilanci - divas uzvaras, neizšķirts, zaudējums un izcīnīti septiņi punkti. Šovakar spēle norisinājās Vladislava Gabova un Aleksandra Fertova pārstāvētās ''Korona'' mājās, taču nelielā favorītu lomā vienalga bija Deniss Rakels un ''Cracovia''.

Jau 21. minūtē Rakels guva pirmos vārtus spēlē, bet izšķirošie vārti, šķiet, bija pirmā puslaika kompensācijas laikā, kad Mateušs Četnarskis dubultoja viesu pārsvaru - 2:0. Otrā puslaika ievadā ''Cracovia'' guva vēl vienus vārtus un ar 3:0 Krakovas komandas uzvaru spēle arī noslēdzās. Drīzumā portālā Sportacentrs varēsiet vērtos Denisa gūtos vārtus video formātā. Jāpiemin, ka arī Gabovs un Fertovs aizvadīja pilnu spēli. Pēc šiem trim punktiem ''Cracovia'' vismaz uz brīdi pacēlusies uz otro vietu.

Igaunijas čempionātā otro uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Vladislava Kozlova pārstāvētā Tallinas ''Infonet''. Galvaspilsētas komanda šovakar ar 1:0 viesos uzveica ''Tulevik''. 27 gadus vecais uzbrucējs laukumā pavadīja visu spēli, taču šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās. Līdz šim sezonā Kozlovam četri vārti, bet ''Infonet'' turnīra tabulā ar 41 punktu ierindojas ceturtajā pozīcijā, taču trijnieks ir desmit punktu attālumā.

Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA šovakar galvaspilsētas derbijā spēlē ar ''Spartak'', taču latvieša diemžēl nav pat komandas pieteikumā šai spēlei.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

  +2 [+] [-]

, 2015-08-14 22:20, pirms 9 gadiem
Polijas Ekstraklasē spēlē tik daudz mūsu spēlētāju, ka pat varētu rakstos sākt likt arī kopvērtējuma tabulu, bet tas jau noteikti ir ''ļoti'' grūti......

  +1 [+] [-]

, 2015-08-14 22:40, pirms 9 gadiem
hammerx rakstīja: Polijas Ekstraklasē spēlē tik daudz mūsu spēlētāju, ka pat varētu rakstos sākt likt arī kopvērtējuma tabulu, bet tas jau noteikti ir ''ļoti'' grūti......
neprasi neiespējamo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-15 13:59, pirms 9 gadiem
Cauņam, ka arī Rudņevam jāmeklē jauno klubiņu.