Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Džokovičam devītais fināls šogad, Fišam - trešais pēc kārtas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džokovičam devītais fināls šogad, Fišam - trešais pēc kārtas
Mārdijs Fišs un Novaks Džokovičs
Foto: Reuters/Scanpix

Šovakar Monreālas "Masters 1000" turnīra finālā tiksies ranga līderis Novaks Džokovičs un ASV pirmais numurs Mārdijs Fišs. Abiem vakar vieglas uzvaras pusfinālā.

Pirmais finālā iekļuva Fišs, bez lielām grūtībām apspēlējot Serbijas trešo numuru Janko Tipsareviču – 6:3, 6:4. Tagad Fišam kārta pārbaudīties pret Serbijas un arī pasaules pirmo – Novaku Džokoviču. Viņš nospēlēja pusotru setu pret Žo-Vilfrīdu Tsongu, līdz francūzis rokas savainojuma dēļ bija spiests izstāties. Džokovičs bija vadībā ar 6:4, 3:0.

Džokovičs Monreālā uzvarēja 2007. gadā, bet šogad viņam jau devītais fināls. Nole uzvarējis visos iepriekšējos astoņos. Uzvarot arī šodien, ranga līderis kļūs par pirmo tenisistu, kuram sezonas laikā izdevies uzvarēt piecos "Masters" sērijas turnīros. Džokovičs šogad šīs kategorijas sacensībās uzvarēja Maiami un Indianvelsā uz "hard" seguma, kā arī Romā un Madridē uz māla.

Lieliskā formā ir arī Fišs. ASV pirmajam numuram (ATP 8.) trešais fināls pēc kārtas. Viņš uzvarēja Atlantā, bet zaudēja Losandželosā (Ernestam Gulbim). Savstarpējās spēlēs Džokovičam 7-0, kopumā zaudēti tikai četri seti.

"Esmu iekļuvis kārtējā finālā, kas mani padara ļoti laimīgu. Esmu šeit uzvarējis agrāk, kas pirms fināla nedaudz palīdzēs. Man patiešām ļoti patīk spēlēt Monreālā, jo šeit ir laba atmosfēra, nāk daudz skatītāju. Uzskatu, ka šonedēļ katrā spēlē izdevies uzlabot sniegumu, kas ir labi, domājot par finālu," teica Džokovičs.

Serbs arī zina, kā jāspēlē pret Fišu: "Pret Mārdiju jāspēlē pacietīgi un jāgaida savas iespējas, uzņemot viņa servi. Paša servei jābūt ar augstu procentu, jāspēlē agresīvi. Korta segums šeit ir ātrs, kas viņa ļaus justies komfortabli un būs labi viņa spēles stilam. Ja uzņemšanā darbošos tikpat labi kā iepriekšējās divās spēlēs, man būs labas iespējas uzvarēt."

Fināls sāksies plkst. 22:00, tiešraide Viasat Sport Baltic.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

  -2 [+] [-]

, 2011-08-14 11:03, pirms 13 gadiem
Finālā džokovičam easy game

  +6 [+] [-]

, 2011-08-14 11:03, pirms 13 gadiem
Fiša vietā vajadzēja būt Gulbim! bet nekas, citreiz!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-08-14 11:29, pirms 13 gadiem
Aigars30 rakstīja: Kā Fišam var būt trešais fināls pēc kārtas, ja vēl nesen Ernests viņu uzvarēja? Fišs pēc tam paspēja uzspēlēt vēl divos finālos?
Ernests taču finālā viņu arī uzvarēja! Kas tev nav skaidrs?

  -2 [+] [-]

, 2011-08-14 11:30, pirms 13 gadiem
Aigars30 rakstīja: Kā Fišam var būt trešais fināls pēc kārtas, ja vēl nesen Ernests viņu uzvarēja? Fišs pēc tam paspēja uzspēlēt vēl divos finālos?
ernests viņu uzveica tieši finālā.. atlanta, losandželosa, monreāla - trīs fināli pēc kārtas. lai gan man ari sak likties, vai tik fish vel pa vidu kkur neuzspeleja..

     [+] [-]

, 2011-08-14 11:32, pirms 13 gadiem
Piedodiet - to tiešām biju palaidis garām

     [+] [-]

, 2011-08-14 13:25, pirms 13 gadiem
Mardijs ir loti tuvu tam, ko no vina gaidija tikai pasi kaisligakie fanati! Ieklusanai final top8! Protams bus jaizstav jaunedel finals Cinsinati, bet ari neaizstavot to un zaudejot kadus punktus, pilnvertigi var sakt gatavoties US open! Sie divi turniri un vairak nav jaizstav punktu! Ja nebus traumas tad Fish ir ieksa un ari ticu, ka vins varetu uzkapt lidz 5vietai, lidz gada beigam! Sodien gan iespeju mazak, Fish pats ir atdzinis, ka pret Djoko vins neprotot spelet, tapec ir 7:0 un vel reizi izstajas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-14 14:44, pirms 13 gadiem
James.Karalis James rakstīja: Fiša vietā vajadzēja būt Gulbim! bet nekas, citreiz!
Muļķības, tomēr Fišs pats arī uzvarēja Gulbi godīgā cīņā.

  -4 [+] [-]

, 2011-08-14 17:14, pirms 13 gadiem
Fišs ir labāks spēlētājs kā Gulbis!! Nevajag izdarīt secinājumus pēc Gulbja vienas uzvarētas spēles, bet vajag skatīties spēles, lai nebūtu te jālasa pilnīgas aplamības par amerikāni!!! Fišs šogad ir TOP 10 spēlētājs, kamēr Gulbis ir simtniekam pa vidu ( atbilstoši viņa sniegumam un personībai...), tur lai arī noturas, kas nav maz... un nevajag te sapņot par kaut kādiem utopiskiem fināliem!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-08-14 18:55, pirms 13 gadiem
Simply the Best rakstīja: Fišs ir labāks spēlētājs kā Gulbis!! Nevajag izdarīt secinājumus pēc Gulbja vienas uzvarētas spēles, bet vajag skatīties spēles, lai nebūtu te jālasa pilnīgas aplamības par amerikāni!!! Fišs šogad ir TOP 10 spēlētājs, kamēr Gulbis ir simtniekam pa vidu ( atbilstoši viņa sniegumam un personībai...), tur lai arī noturas, kas nav maz... un nevajag te sapņot par kaut kādiem utopiskiem fināliem!!!
Pilniba piekritu, Fiss vispar jau ilgus gadus bija top10, bet savainojumi viens pec otra, lavis paradit sevi pilnvertiba tikai uz karjeras beigu posmu!Skaidrs ir, ka vins neieklus top4, bet par 5poziciju jau sogad var pacinities! Bet Gulbim jasaprot pasam, ka tikai smags darbs laus ieklut top10!