Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ar šoviem un dažādām aktivitātēm Jēkabpilī tiks aizvadīts Latvijas rallijkrosa čempionāta 2. posms

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Ar šoviem un dažādām aktivitātēm Jēkabpilī tiks aizvadīts Latvijas rallijkrosa čempionāta 2. posms
Publicitātes foto

Kā ierasts, arī šovasar, Salas novada Biržus pieskandinās motoru rūkoņa. Jau pavisam drīz, 26.jūlijā, autotrasē “Baroni” norisināsies Latvijas Rallijkrosa čempionāta 2. posms.

4. un 5. jūlijā “Biķernieku” trasē tika dots starts Latvijas Rallijkrosa čempionāta 2020. gada sezonai. Arī šogad Salas novada Biržos autotrasē “Baroni” pulcēsies atpazīstami sportisti un sniegs skatītājiem aktīvu, atraktīvu un autosporta piepildītu svētdienu. Dalībnieku vidū varēsim redzēt vairākus Latvijas autosporta pasaulē atpazīstamus braucējus. Tāpat mūs priecēs vietējie Jēkabpils sportisti, kas sevi teicami pierādījuši kā Latvijas Rallijkrosa kausa sezonās, tā arī nu jau Latvijas Rallijkrosa čempionāta posmos iepriekšējos gados.

Pēdējo gadu laikā strādāts pie trases pārbūves un uzlabošanas darbiem. Izbūvēti papildus jauni elementi, atjaunots asfaltētais segums, atjaunoti tramplīni, tādējādi paplašinot trases izmantošanas iespējas.

Pasākuma organizatori sola, ka šo sacensību dienas aktivitāšu klāstu bagātinās ne tikai dinamiskas auto sacīkstes, bet arī citas izklaides kā lieliem, tā maziem. Starp sacensību braucieniem mūs pārsteigs īpaši skatītājiem sarūpēti šovi.

Sacensību programma:
Svētdiena, 26.jūlijs:
10:30 Sacensību atklāšanas ceremonija
11:00 Sacensību starts
1., 2. kvalifikācijas braucienu sērija
3. un 4. kvalifikācijas braucienu sērija
Pusfinālu braucieni
Fināls

Ieejas biļetes sākot no 16.jūlija būs iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā Astarte Nafta degvielas uzpildes stacijās Biržos, Jēkabpilī, Viesītē un Aknīstē. Iepriekšpārdošanas biļešu cena būs 5 EUR. Ieejas maksa sacensību dienā - 7 EUR. Pensionāriem biļetes cena iepriekšpārdošanā un sacensību dienā tikai 2 EUR. Bērniem, augumā līdz 1,5 m un 1. grupas invalīdiem – ieeja pasākumā bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Biedrība “SKN sports”

     [+] [-]

, 2020-07-14 20:06, pirms 4 gadiem
"biļetes sākot no 16.jūlija būs iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā Astarte Nafta degvielas uzpildes stacijās Biržos, Jēkabpilī, Viesītē un Aknīstē"...

Kāpēc ne arī Koknesē, Pļaviņās, Līvānos, Aizkrauklē? Jeb tas tikai Sēlijas pasākums?