Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Eiropas junioru un U23 kanoe čempionāts noslēdzas ar trim Latvijas septītajām vietām

Ints Megnis
Ints Megnis

Eiropas junioru un U23 kanoe čempionāts noslēdzas ar trim Latvijas septītajām vietām
Ansis Grišāns. Foto: Latvijas Kanoe federācija

Latvijas sportisti svētdien Čehijas pilsētā Račicē izcīnīja trīs septītās vietas Eiropas U23 un junioru čempionāta kanoe airēšanā un smaiļošanā noslēgumā.

Viens no medaļu pretendentiem Roberts Akmens svētdien finišēja septītais U23 grupas 200 metru smaiļošanas distancē, no goda pjedestāla šoreiz atpaliekot par vairāk nekā pussekundi. Akmens pērn Eiropas U23 čempionātā tika pie bronzas, bet pirms tam guvis godalgas arī junioru čempionātā.

Tāpat Latvija 200 metros izcīnīja divas septītās vietas arī kanoe airēšanā - junioriem individuālajās sacensībās to paveica Iļja Lucenkovs, kamēr U23 grupā Ansis Grišāns.

Vēl 200 metros no Latvijas startēja junioru smaiļotājs Jēkabs Kalenda, kurš B finālā finišēja piektais un kopējā ieskaitē līdz ar to guva 14. vietu.

Tikmēr 500 metros devīto vietu U23 grupā guva kanoe airētāja Jūlija Gutova, kura bija pēdējā A finālā, kamēr sesto vietu B finālā izcīnīja junioru smaiļotājs Edvards Ceipe, septītā B finālā bija U23 smaiļotāja Laura Skukauska, bet devītais B finālā finišēja junioru smaiļotāju četrinieks Zigmārs Cinovskis, Henrijs Horsts, Rihards Silars un Kārlis Dumpis.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-14 20:30, pirms 5 gadiem
Vai tiešām šeit strādā tik neprofesionāli sporta žurnālisti??? Kalendam 14.vieta (5.vieta B finālā)