Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Žoržinju seko trenerim Sarri un pievienojas "Chelsea"

Žoržinju seko trenerim Sarri un pievienojas "Chelsea"
Žoržinju
Foto: CIAMBELLI/SIPA/Scanpix

Brazīlijā dzimušais Itālijas futbolists Žoržinju sekojis "Napoli" komandas galvenajam trenerim Maurīcio Sarri un no Itālijas A sērijas kluba pārcēlies uz Anglijas Premjerlīgas komandu Londonas "Chelsea". 26 gadus vecais pussargs parakstījis līgumu uz pieciem gadiem.

"Esmu ekstāzē nonākot šeit, "Chelsea" komandā," sajūsmu neslēpj Žoržinju. "Nav viegli kļūt par tik lielas komandas daļu, tādēļ jūtos ļoti, ļoti priecīgs. Es patīkami satraukts par iespēju spēlēt tik spēcīgā čempionātā, turklāt tādas komandas sastāvā, kas atdod visu, lai gūtu uzvaras."

"Napoli" komandā Sarri vadībā Žoržinju bija būtiska loma pussargu līnijā. Viņš ir ļoti tehnisks futbolists, kurš ar ātrām piespēlēm un kustību spēj diktēt spēles tempu. Neapolē viņš izcēlās ar spēju sasaistīt aizsardzību un uzbrukumu. Eiropas Top 5 līgās neviens cits futbolists vidēji minūtes laikā nepieskārās bumbai biežāk par Žoržinju. Pussargs ir ideāli piemērots Sarri izvēlējam futbolam.

Žoržinju agrā vecumā no Brazīlijas pārcēlās uz Itāliju, no kurienes nākuši viņa vecvecāki. Tas palīdzēja futbolistam iegūt Itālijas pilsonību, bet arī pats Žoržinju Itālijā dzīvo jau kopš 15 gadu vecuma. Itālijas A sērijā viņš debitēja 2011. gada septembrī "Verona" komandas kreklā, bet uz "Napoli" viņš pārcēlās 2014. gadā. Itālijas valstsvienības rindās Žoržinju ir aizvadījis astoņas spēles.

Izmantotie resursi:
chelseafc.com

     [+] [-]

, 2018-07-14 22:04, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Mariya, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> sisisa.tk