Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Par Kontes aizstājēju "Chelsea" galvenā trenera amatā kļūst Sarri

Par Kontes aizstājēju "Chelsea" galvenā trenera amatā kļūst Sarri
Maurīcio Sarri
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Par Londonas "Chelsea" jauno galveno treneri apstiprināts bijušais Itālijas A sērijas kluba "Napoli" galvenais treneris Maurīcio Sarri, kurš šajā amatā nomainīs piektdien no darba atbrīvoto tautieti Antonio Konti.

59 gadus vecā Sarri vadībā "Napoli" komanda pēdējās trīs sezonās divreiz kļuva par A sērijas vicečempioni. Maijā kļuva zināms, ka Sarri vietu pie "Napoli" stūres ieņems Karlo Ančeloti.

"Šis ir jauns, aizraujošs posms manā karjerā," izteicies Sarri, kurš "Napoli" vadīja 114 spēlēs, izcīnot 79 uzvaras. "Es ceru, ka mēs faniem spēsim demonstrēt izklaidējošu futbolu un cīnīsimies par trofejām līdz pat sezonas beigām."

Kopš 2003. gada, kad "Chelsea" klubu iegādājās krievu uzņēmējs Romāns Abramovičs, Sarri ir jau 13. komandas treneris. Divus termiņus ar "Chelsea" strādājuši Žuzē Morinju un Gūss Hidinks. Kopumā Sarri kļuvis jau par sesto itālieti "Chelsea" galvenā trenera amatā pēc Džanlukas Vialli, Klaudio Ranjēri, Ančeloti, Roberto di Mateo un Kontes.

Sarri ir uzbrūkošas spēles stila piekritēja reputācija, taču šī būs viņa pirmā darba vieta ārpus Itālijas. 2016./2017. gada sezonā "Napoli" guva 94 vārtus, kas ir labākais rādītājs A sērijā kopš tūkstošgades mijas. Trīs sezonu laikā viņa vadībā "Napoli" iesita 251 vārtus, kas ir vairāk nekā jebkura cita A sērijas komanda.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

  +2 [+] [-]

, 2018-07-14 12:32, pirms 6 gadiem
Slavenais Dzanfranko Dzola buushot asistents un Jorginjo no Napoli izskataas ka sekos trenerim.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-14 22:04, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Mariya, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> sisisa.tk