Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča un Lazdiņš zaudē ITF dubultspēļu pusfinālos

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča un Lazdiņš zaudē ITF dubultspēļu pusfinālos
Diāna Marcinkeviča. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Diāna Marcinkeviča piektdien zaudēja Pršerovas W25 dubultspēļu turnīra pusfinālā, šogad arvien nespējot sasniegt ITF finālu. Tikmēr Artūrs Lazdiņš palika soli no fināla Honkongas M25 turnīrā.

Marcinkeviča šonedēļ māla seguma turnīrā Čehijā spēlēja kopā ar Vācijas tenisisti Janu Mordergeri. Viņas bija izsētas ar pirmo numuru un pusfinālā zaudēja neizsētajām čehietēm Karolīnai Kubanovai un Nikolai Tomanovai – 4:6, 7:5, 8:10. Marcinkeviča ar pusfināla sasniegšanu nopelnīja 18 WTA reitinga punktus.

WTA dubultspēļu ranga 256. vietā esošā Marcinkeviča uzvarējusi 26 ITF turnīros, bet šogad viņai vēl ne reizi nav izdevies tikt līdz finālam. Šodien tika piedzīvots gada trešais zaudējums pusfinālos.

Lazdiņš Honkongā uz cietā seguma spēlēja kopā ar Lielbritānijas tenisistu Skotu Dankanu, šodien aizvadot divus mačus. Vispirms no vakardienas pārceltajā ceturtdaļfinālā ar 7:6(5), 7:6(4) uzvarēti japāņi Taisei Ičikava/Juki Močizuki. Savukārt otrajā mačā 4:6, 2:6 zaudējums ar trešo numuru izsētajai Ķīnas un Honkongas komandai Sins Gao/Paks Lons Jens. Lazdiņš šonedēļ nopelnīja sešus ATP punktus.