Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

"French Open" uzvarētājs Nadals pirms Vimbldonas izlaidīs "Queen's" turnīru

Agris Suveizda

"French Open" uzvarētājs Nadals pirms Vimbldonas izlaidīs "Queen's" turnīru
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

Svētdien triumfējis "French Open", spāņu tenisists Rafaels Nadals paziņojis, ka pēc konsultēšanās ar ārstu nolēmis atsaukt savu dalību "Queen's Club" turnīrā Londonā, kas būtu bijis kā iesildīšanās Vimbldonai.

"Ļoti žēl, bet man ir jāsaka, ka nākamnedēļ nespēšu piedalīties "Queen's" turnīrā," paziņoja Rafaels Nadals. "Cerēju paņemt dažas brīvdienas un būt gatavs, bet, ņemot vērā, ka man ir 31 gads un esmu aizvadījis ilgu māla sezonu, daudz emociju atstājis "Roland Garros", pēc sarunas ar manu komandu un ārstu esmu izlēmis, ka ķermenim, lai būtu gatavam Vimbldonai, ir nepieciešama atpūta."

"Esmu bēdīgs par to, ka jāpieņem šāds lēmums, jo man ļoti patīk "Queen's" turnīrs. Tajā uzvarēju 2008. gadā, un katru reizi, kad esmu sasniedzis Vimbldonas finālu, tas notika pēc spēlēšanas "Queen's"," Nadals turpināja. Pēc triumfa Parīzē spāņu tenisists deva mājienu, ka zāles sezona pārāk noslogo ceļgalus, ar kuriem viņam karjeras laikā bijušas problēmas.

Tikmēr šveicietis Rodžers Federers, māla sezonas laikā paņēmis desmit nedēļu pauzi, apstiprināja, ka ir gatavs aizvadīt pilnu zāles sezonu: "Pārtraukumu man jau ir bijis gana. Esmu treniņu pasaules čempions, un es tāds vairs negribu būt. Gribu būt čempions kortos, tādēļ sezonas otrajā pusē spēlēšu pēc normāla kalendāra."

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/sport/2...