Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durants un "Thunder" centīsies gūt otro panākumu savā laukumā

Durants un "Thunder" centīsies gūt otro panākumu savā laukumā
Kevins Durants un "Thunder" lieliskie līdzjutēji
Foto: AFP

Šonakt pulksten 4.00 pēc Latvijas laika Oklahomsitijā, Chesapeake Energy basketbola arēnā, otro maču Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) 2012. gada finālsērijā aizvadīs vietējā “Thunder” vienība ar Kevinu Durantu priekšgalā, kura mērosies spēkiem ar Maiami “Heat”. Pirmajā mačā Oklahomsitijai izdevās gūt uzvaru, izvirzoties vadībā sērijā.

Kevins Durants ir liela mīkla lielākajai daļai pretspēlētāju. “Es ļoti cienu viņa spēli, taču neko daudz par viņu nezinu,” tā žurnālistiem atzinies “Heat” aizsargs Dveins Veids. “Es zinu tikpat daudz, cik jūs.”

Durants nemeklē iespēju izcelties un necenšas būt uzmanības centrā, kā arī nenāk klajā ar skaļiem izteikumiem. Kad pirms diviem gadiem Lebrons Džeimss jūlija sākumā rīkoja speciālu šovu, lai paziņotu savu lēmumu par pievienošanos “Heat”, Durants tajā pašā mēnesī lēmumu pagarināt līgumu ar “Thunder” paziņoja savā Twitter kontā.

Taču, iespējams, OKC līderis vairs nevarēs noslēpties no uzmanības, ja Durants nodemonstrēs tikpat lielisku sniegumu vēl kādā no nākamajām finālspēlēm. 23 gadus vecais uzbrucējs finālsērijas 1. mača ceturtajā ceturtdaļā guva 17 no 36 mačā kopumā gūtajiem punktiem un palīdzēja “Thunder” izcīnīt uzvaru ar 105:94.

“Man ir ticība visās tajās lietās, ko es daru dienu no dienas. Smags darbs, ticība sev, ticība saviem komandas biedriem un ticība sistēmai. Viss, kas notiek pēc tam, vairs nav tik svarīgs, ja es zinu, ka esmu laukumā atdevis visus spēkus,” tā Durants. “Es nevaru uztraukties par to, ko citi runā par mani vai ko viņi sagaida no manis laukumā. Pats svarīgākais ir tas, kā es pats sevi uzlūkoju un kā mani uzlūko mani komandas biedri.”

Gaidāmais finālsērijas mačs būs vēl viena iespēja Durantam nodemonstrēt, ka viņš ir viens no labākajiem basketbolistiem pasaulē, jo par to runā viņa sasniegumi. 23 gadu vecumā viņš ir trīskārtējais līgas rezultatīvākais spēlētājs, 2012. gada Visu Zvaigžņu spēles MVP un 2010. gada FIBA Pasaules čempionāta basketbolā turnīra MVP.

Vērtējot pēc snieguma, ko Durants demonstrē basketbola laukumā, viņš ir vienlīdzīgs ar tādiem spēlētājiem kā Lebronu Džeimsu, Dveinu Veidu, Kobe Braientu vai jebkuru citu līgas superzvagzni, taču ārpus laukuma Durants īpaši necenšas iesaistīties diskusijās, kurās viņš tiek salīdzināts citiem līgas labākajiem spēlētājiem.

“Dažkārt tas ir atkarīgs no tā, kurā pilsētā tu spēlē. Ja viņš spēlētu Losandželosā vai Čikāgā, tas būtu citādāk,” tā Veids.

Duranta vidēji mačā gūto punktu skaits un metienu precizitāte ir augusi ar katru play-off turnīra kārtu, un otrdien 36 gūtie punkti bija atkārtots šīs sezonas izslēgšanas turnīra Duranta personiskais rekords. Mača otrajā ceturtdaļā Durants saņēma kritikas devu par pasivitāti, tomēr otrajā puslaikā viss mainījās.

“Es negribu izklausīties kā kretīns, bet man tiešām ir vienalga, ko cilvēki runā ārpus mūsu komandas ģerbtuves, ārpus šīs organizācijas un ko cilvēki saka par to, kas man būtu jādara un kas nebūtu. Man tiešām ir vienalga,” tā Durants.

Pirms gada Džeimss saņēma daudz kritikas par savu sniegumu finālsērijas maču noslēdzošajās ceturtdaļās. Durants LBJ apspēlēja 1. mača ceturtajā ceturtdaļā, tomēr līgas MVP mačs kopumā bija izdevies, jo viņš guva 30 punktus, kas ir Džeimsa labākais rādītājs karjeras laikā aizvadītajos finālsēriju mačos.

Pēc pirmā mača daudz kritikas ir saņēmis Veids, kurš izslēgšanas turnīra nav spējis demonstrēt veiksmīgu sniegumu katrā mačā, savukārt 1. mačā realizēja vien septiņus no 19 izmestajiem metieniem. Veids, iespējams, joprojām cīnās ar sāpēm celī, tomēr “Heat” galvenais treneris Ēriks Spoelstra izteicās, ka trauma nebija par iemeslu viņa neveiksmīgajam sniegumam.

Pirms sešiem gadiem finālsērijā Veids 24 gadu vecumā bija “Heat” līderis un viņa izcilais sniegums visas finālsērijas garumā bija galvenais iemesls, kādēļ Maiami triumfēja. Nu viss ir mainījies, un pašreiz galvenā zvaigzne finālsērijā 23 gadu vecumā ir Durants.

Šodienas rīta treniņu Rasels Vestbrūks aizvadīja ar apsaitētu kreisās rokas īķšķi, kuru viņš savainoja Rietumu konferences finālsērijā pret Sanantonio "Spurs". Oklahomsitijas galvenais treneris Skots Brūkss gan ir izteicies, ka īkšķa trauma neradīs liekas problēmas "Thunder" pamatsastāva saspēles vadītājam: "Protams, traumētais īkšķis rada nelielas sāpes, taču tas neatturēs viņu demonstrēt tādu sniegumu, kādu sagaidām no viņa."

Izmantotie resursi:
NBA.com
MiamiHerald.com - Miami & Ft. Lauderdale...

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 86

  • 71


1 2 3 4 123 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-14 21:22, pirms 12 gadiem
koefs priecē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-06-14 21:31, pirms 12 gadiem
irbiite86 rakstīja: Aizmirsu piebilzt - Heat heiteriishi raudaas kaa mazas meiteniites!
Rakstīt iemācies...

  +2 [+] [-]

, 2012-06-14 21:33, pirms 12 gadiem
Oficiaalaa nba finaalseerijas himna Flo Rida - Whistle [Official Video]
-...

  +2 [+] [-]

, 2012-06-14 21:38, pirms 12 gadiem
irbiite86 rakstīja: Lebrons izniicinaas visus!! Durants nebuus glaabeejs!! GO HEAT!!!
Izņem Lebrona daiktu no mutes, kad runā, a to knapi var saprast ko tu saki

  -2 [+] [-]

, 2012-06-14 21:38, pirms 12 gadiem
Iisteniibaa diezgan liels priek par Thunders galveno treneri Skotu Bruksu kurs peec gruutaas jauniibas krievijaa speeja izmainiit savu dziivi USA Блатной вутя.mp4
- YouTube

     [+] [-]

, 2012-06-14 21:49, pirms 12 gadiem
OKC karseejmeitenes kuras uztaasies siis nakts speelee С Любимыми Подругами на последнее 1 Сентября!
...
Hmmm nu nezinu vai taadas smaras vajadzeetu laist uzstaaties finaalseerijaa!!!Nu tuas jau laikam komisaara Steerna pirksts!

     [+] [-]

, 2012-06-14 21:54, pirms 12 gadiem
Hārdens pagājušo spēli aizvadīja diez gan vāji, tāpēc domāju tas ir pluss OKC, jo viņiem šajā spēlē var būt vēl viens spēlētājs, kas ir ļoti bīstams uzbrukumā.
Heat protams gaida labāku sniegumu no Veida, bet domāju, ka lielāku ieguldījumu var dot arī Čalmers it kā 12pt un 6piespēles viņam nav slikti, bet tomēr visi punkti gandrīz tika gūti pirmajā puslaikā un, kad tiešām vajadzēja kādu kas iet un iemet viņu redzēt nevarēja.
Heat uzvar un uz Miami komandas dodas ar rezultātu 1:1

  +1 [+] [-]

, 2012-06-14 21:54, pirms 12 gadiem
irbiite86 rakstīja: Lebrons izniicinaas visus!! Durants nebuus glaabeejs!! GO HEAT!!!
Tevi jau ar vairs neviens nevar glabt.

     [+] [-]

, 2012-06-14 21:59, pirms 12 gadiem
Sonakt laukumaa buus iista ciina Драка Гомо против гопник
- YouTube

     [+] [-]

, 2012-06-14 21:59, pirms 12 gadiem
Par thunder!
Durants jau 23 gadu vecumã ir pelnîjis kausu!

  +1 [+] [-]

, 2012-06-14 22:08, pirms 12 gadiem
Ļoti svarīga spēle, ja Thunderi uzvar, tad saglabā mājas priekšrocības un ar pozitīvu morālo stāvokli var braukt uz Miami. Ja Miami uzvar, tad Miami jau automātiski kļūst par šīs sērijas favorītiem, pagaidam šo stāvokli saglabā OKC.

Ja Durants, Westbrook un LeBron nospēlē, kā pirmā spēlē, tas ir nospēlē labi, tad spēles gala rezultāts būs atkarīgs no pārejiem, OKC tie būs Harden un Ibaka, MIA tie būs Wade un Bosh, protams nevar aizmirst ari pārejos (OKC - Fisher, Sefolosha, Colison. MIA - Haslem, Battier, Chalmer).

Miami noteikti spēlēs vairāk spēlētāji no bencha, gan jau Millers uzkapās kādas 15-18min (1.spēlē 10min), Cole vēl varētu piepalidzēt ap 10min un Anthony. Gan jau Miami arī gaida lielāku pienesumu uzbrukumā no Haslema, viņa pustālais metiens ir ļoti noderīgs.

OKC - ļoti vienkārši, jāspēlē aizsardzībā kā 1.spēlē 2.puslaikā un jācēr, ka Harden ieskriesies.

Man prognoze - uzskatu, ka spēlē varētu būt papildlaiks, MIA spiedis uz groza apakšu, un, tad nevar īsti zināt, kas uzvarēs, bet ja jāizvēlās, tad lieku uz OKC.

P.S. Nesaprotu kāpēc MIA ir tik liels koef.

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:09, pirms 12 gadiem
irbiite86 rakstīja: Aizmirsu piebilzt - Heat heiteriishi raudaas kaa mazas meiteniites!
Man tevis zheel....

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:14, pirms 12 gadiem
9/17 jau nav nemaz tik slikti veidam(metiena procenta ziņā)
vienk treneris nemak izmantot heat spelētajus, tāpēc tagd kkada čīkstēšana notiek

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:19, pirms 12 gadiem
skarabejs1 rakstīja: 9/17 jau nav nemaz tik slikti veidam(metiena procenta ziņā)
vienk treneris nemak izmantot heat spelētajus, tāpēc tagd kkada čīkstēšana notiek
Wade pirmājā spēlē bija 7/19. Wade problēma bija tāda, ka viņš vairāk centās uzbrukt no distances, un, tādēļ ir tik švaka precizitāti, viņam jābūt agresīvākam, jāiet uz grozu, un, tad vai nu izspēlēt brīvam metienam uz āru, vai arī līdz pašam grozam un vismaz FT nopelnīt, pirmājā spēlē stājās tikai 5 reizes uz sodiņa (Perkinsam 0 piezīmes ,Ibakam 2 piezīmes, te ir jābūt agresīvākiem), tik atletiskam spēlētājam un ar viņa prasmēm iemest ļoti sarežģītu metienus, spēlē uz sodiņa ir jāstājās vismaz 12-15 reizes.

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:25, pirms 12 gadiem
Weidam siis nakts speelee noteikti jaabuut liimenii un Lebronam jaameigina to get Wade going jau pirmajaa puslaikaa!Ja nemaldos Weida metienu realizaacija peedeejo 7 speelu pirmajos puslaikos bija 17/62 +-

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:27, pirms 12 gadiem
Interesanti buus paskatiities kaads buus Miami speeles plaans un ko Spo buus izdomaajis....

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:31, pirms 12 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:34, pirms 12 gadiem
Galvenais, lai spēle punkts punktā ar beigās pēdējo sekunžu metienu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:40, pirms 12 gadiem
Subaars rakstīja: Tavas draudzenes? Gribēji noreklamēt?
Nu nee ta4u ja taas graciozaas daamas buutu manas draudzenes es te vinu video neliktuVinas buutu manaa pagrabaa...

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:42, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Daumant, spēli atkal skatīsies ar vienu aci?
Da nee vecais uz speeles laiku man abas acis buus kaa pilnmeenessKo tu domaa pamodiisies uz speeli vai tomeer nemociisies celties nakts viduu?

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:51, pirms 12 gadiem
Domāju ka Thunder uzvarēs pārliecnošāk 101-82 pieņemsim

Bet esmu par HEAT un ceru ka kļūdīšos ar uzvarētāja noteikšanu. Vienkārši OKC nereāli spēcīgs sastāvs.

Ja HEAT paņemtu gredzenus nākošajā sezonā būtu par Durantu, jo abi ar Lebronu ir pelnījuši gredzenus visvairāk.

Nu nedrīkst tādi playeri palikt bez gredzeniem.

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:53, pirms 12 gadiem
Daumants666 rakstīja: Nu nee ta4u ja taas graciozaas daamas buutu manas draudzenes es te vinu video neliktuVinas buutu manaa pagrabaa...
Kas tu manjaks esi??? Labāk gultu nopērc un ved uz turieni

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:55, pirms 12 gadiem
Subaars rakstīja: Jūtu, ka irbiite drīzumā nolaidīs spārnus..
Tu tad skaties no laimes neatstāj savos pantalonos kādu dzeltenu traipu. Vai vel nedo dies brūno.

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:57, pirms 12 gadiem
Justifiable rakstīja: Ļoti svarīga spēle, ja Thunderi uzvar, tad saglabā mājas priekšrocības un ar pozitīvu morālo stāvokli var braukt uz Miami. Ja Miami uzvar, tad Miami jau automātiski kļūst par šīs sērijas favorītiem, pagaidam šo stāvokli saglabā OKC.

Ja Durants, Westbrook un LeBron nospēlē, kā pirmā spēlē, tas ir nospēlē labi, tad spēles gala rezultāts būs atkarīgs no pārejiem, OKC tie būs Harden un Ibaka, MIA tie būs Wade un Bosh, protams nevar aizmirst ari pārejos (OKC - Fisher, Sefolosha, Colison. MIA - Haslem, Battier, Chalmer).

Miami noteikti spēlēs vairāk spēlētāji no bencha, gan jau Millers uzkapās kādas 15-18min (1.spēlē 10min), Cole vēl varētu piepalidzēt ap 10min un Anthony. Gan jau Miami arī gaida lielāku pienesumu uzbrukumā no Haslema, viņa pustālais metiens ir ļoti noderīgs.

OKC - ļoti vienkārši, jāspēlē aizsardzībā kā 1.spēlē 2.puslaikā un jācēr, ka Harden ieskriesies.

Man prognoze - uzskatu, ka spēlē varētu būt papildlaiks, MIA spiedis uz groza apakšu, un, tad nevar īsti zināt, kas uzvarēs, bet ja jāizvēlās, tad lieku uz OKC.

P.S. Nesaprotu kāpēc MIA ir tik liels koef.
Jā viennozīmīgi megasvarīga spēle Ja MIA uzvar tad paņems iniciatīvu, ja zaudēs tad laikam DURANTU un co var apsveikt ar gredzeniem.

     [+] [-]

, 2012-06-14 22:58, pirms 12 gadiem
Marchelitto rakstīja: Domāju ka Thunder uzvarēs pārliecnošāk 101-82 pieņemsim

Bet esmu par HEAT un ceru ka kļūdīšos ar uzvarētāja noteikšanu. Vienkārši OKC nereāli spēcīgs sastāvs.

Ja HEAT paņemtu gredzenus nākošajā sezonā būtu par Durantu, jo abi ar Lebronu ir pelnījuši gredzenus visvairāk.

Nu nedrīkst tādi playeri palikt bez gredzeniem.
Taadi speeleetaaji tiesaam nedriikst palikt bez gredzeniem.Cerams,ka heat sodien panem,lai atjaunotu intrigu finaalseerijaa.Durants jau taa savaa vecumaa ir "kalnus apgaazis' taapeec buutu lieliski ja Lebrons un co sogad panemtu titulu,bet OKC ir tik speeciigi,ka buus loti gruuti un,lai to paveiktu sii speele ir OBLIGATI jaanem.Ja tomeer Durants dabuun gredzenu tad tas buus vienkaarsi pis*ec neilgaa laikaa Pasaules 4empis MVP Nba MVP Nba leading scorer and champion at age 23!Amazing if...Anyway its already amazing.

     [+] [-]

, 2012-06-14 23:00, pirms 12 gadiem
es jums teikšu
zvēru tas ir fakts
mūsu jautrā ričuračā
paies visa nakts

     [+] [-]

, 2012-06-14 23:03, pirms 12 gadiem
Marchelitto rakstīja: Jā viennozīmīgi megasvarīga spēle Ja MIA uzvar tad paņems iniciatīvu, ja zaudēs tad laikam DURANTU un co var apsveikt ar gredzeniem.
Aha, tāpat kā pēc 2-0 visi jau apsveica Spurs ar iekļūšanu finālā.
1 2 3 4 123 komentāri