Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA Čempionu līgas finālu tiesās slovēnis Skomina

Rolands Eliņš

UEFA Čempionu līgas finālu tiesās slovēnis Skomina
Damirs Skomina. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. UEFA Čempionu līgas futbolā finālu Spānijas galvaspilsētā Madridē starp Anglijas klubiem Totenhemas "Hotspur" un "Liverpool" tiesās slovēnis Damirs Skomina.

Čempionu līgas fināls šogad notiks 1.jūnijā Spānijas galvaspilsētā Madridē - "Wanda Metropolitano" stadionā, kur mājas spēles aizvada "Atletico" klubs.

Skomina marta sākumā Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē vien kompensācijas laikā piešķīra Mančestras "United" komandai diskutablu 11 metru soda sitienu pret Parīzes "Saint-Germain", kuru Anglijas klubs izmantoja un beigās uzvarēja divu spēļu summā. Tieši tie šajā pārī bija izšķirošie vārti.

Skomina 2017.gadā bija galvenais tiesnesis UEFA Eiropas līgas finālā, kur tikās Mančestras "United" un Amsterdamas "Ajax", kā arī pārraudzīja 2012.gada UEFA Superkausa spēli starp Londonas "Chelsea" un Madrides "Atletico".

Savukārt 2013.gadā Skomina bija ceturtais tiesnesis Čempionu līgas finālā starp Dortmundes "Borussia" un Minhenes "Bayern", bet šosezon viņš šajā turnīrā pārraudzījis četras spēles. Savukārt Slovēnijā Skomina šosezon tiesās kausa finālu, kurā spēlēs arī Vitālija Maksimenko pārstāvētā "Olimpija".

Slovēņu soģim asistēs tautieši Jure Praprotniks un Roberts Vukans. Savukārt ceturtais tiesnesis būs spānis Antonio Mateu Lahoss.

Video tiesneša loma tikmēr ir piešķirta nīderlandietim Denijam Makelijam, kuram asistēs tautietis Pols van Bokels, kā arī vācieši Fēlikss Zvajers un Marks Boršs.

Izmantotie resursi:
LETA