Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"City" noslēdz rekordlīgumu ar pamatvārtsargu Edersonu

Andrejs Siliņš

"City" noslēdz rekordlīgumu ar pamatvārtsargu Edersonu
Peps Gvardiola un Edersons
Foto: Reuters / Scanpix

Līdz ar šīs Anglijas Premjerlīgas sezonas noslēgšanos turnīra čempione "Manchester City" nolēmusi pagarināt līgumu ar brazīliešu vārtsargu Edersonu, kurš klubā aizvadīja teicamu debijas sezonu. Jaunais līgums paredz sadarbību līdz 2025. gadam.

Edersons pievienojās "City" tikai pagājušajā vasarā, kad angļu klubs samaksāja "Benfica" 40 miljonus eiro par futbolista iegādi. 24 gadus vecais spēlētājs noslēdza līgumu līdz 2023. gada vasarai, bet jau debijas sezonā pārliecināja kluba vadību, ka ir vērts vēl vairāk - tagad noslēgts jauns līgums, kas būs spēkā vēl divus gadus, tātad līdz 2025. gada vasarai.

Septiņu gadu līgums ir garākais, kādu jebkad "City" klubs parakstījis ar kādu spēlētāju. Turklāt jaunais līgums paredzot arī ievērojamu atalgojuma pieaugumu. Edersons izlaida tikai divas Premjerlīgas spēles šajā sezonā, bet kopumā aizvadīja 45 spēles.

"Esmu sajūsmā parakstīt jauno līgumu. Tas apliecina, ka klubs ir priecīgs par manis veikto darbu, tas man uzticas, un ceru attaisnot uz sevi liktās cerības, un nest mūsu līdzjutējiem daudz prieka," pēc līguma parakstīšanas sacīja Edersons. "Vēlos uzvarēt visu iespējamo, tomēr Čempionu līga man ir īpašs turnīrs, un mans sapnis ir uzvarēt tajā "Manchester City" kreklā."

"Edersons jau pirmajā sezonā ir parādījis, ka viņam ir viss vajadzīgais, lai kļūtu par vienu no labākajiem vārtsargiem pasaulē," iemeslu līguma pagarināšanai atklāja kluba direktors futbola jautājumos Ciki Begiristains. "Viņam piemīt izcilas kvalitātes, viņa spējas spēlē ar bumbu nošķir viņu no konkurentiem. Ceram ieraudzīt viņa turpmāko progresu "City" rindās nākamo gadu laikā."

Izmantotie resursi:
https://www.mancity.com

     [+] [-]

, 2018-05-14 21:49, pirms 6 gadiem
Edersons savu maizi nevelti ēd.