Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: ''Liepājai'' minimāla uzvara pret ''Spartaku''

Egils Broks
Egils Broks
''SynotTip'' futbola Virslīgas 8. kārtas spēlē ''Liepājai'' izdevies revanšēties Jūrmalas ''Spartakam'' par zaudējumu pirmā apļa spēlē un šodien Slokas stadionā uzvarēt ar minimālo 1:0. 74. minūtē vienīgos vārtus šajā spēlē guva pieredzējušais uzbrucējs Kristaps Grebis.
Vērtējums: +2

     [+] [-]

, 2016-05-14 23:56, pirms 8 gadiem
Cerams neatslābs Spartaks. Kubarevam jāsapurina čaļi pēc neveiksmes. Nekas traks nav noticis, labi spēlēja un momentus veidoja. Kopumā to pat vairāk nekā Liepājai. Cita lieta ir realizācija, kur šodien labāki izrādījās liepājnieki.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-15 00:20, pirms 8 gadiem
reikons rakstīja: Cerams neatslābs Spartaks. Kubarevam jāsapurina čaļi pēc neveiksmes. Nekas traks nav noticis, labi spēlēja un momentus veidoja. Kopumā to pat vairāk nekā Liepājai. Cita lieta ir realizācija, kur šodien labāki izrādījās liepājnieki.
Spartaks sāk slīdēt lejā. Normāla spēle bija arī pag. sezonās, bet punktus par to nedod. Aizsardzībā joprojām tiek pieļautas sāpīgas kļūdas, uzbrukums otro spēli tukšā
Par trešo vietu var pacīnīties, ja Jelgava nepamodīsies

  +2 [+] [-]

, 2016-05-15 03:01, pirms 8 gadiem
Prieks par katru Grebja golu it sevišķi