Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2410, Did:0, useCase: 3

Varlamovs: "Austriešiem vairākas reizes paveicās"

Varlamovs: "Austriešiem vairākas reizes paveicās"
Krievijas izlases vārtsargs Semjons Varlamovs vakardienas spēlē ar Austriju ielaida četras ripas
Foto: AP/Scanpix

Pēc vakardienas pasaules hokeja čempionāta spēlēm starp Baltkrievijas un Dānijas, Kanādas un Slovēnijas, kā arī Krievijas un Austrijas valstsvienībām komentārus snieguši komandu pārstāvji. Atgādinām, ka dienas spēlē Dānija ar 3:2 pārspēja Baltkrieviju, bet vakara spēlēs Kanāda tikai pagarinājumā uzveica slovēņus, savukārt Krievijas valstsvienība turnīra rezultatīvākajā mačā ar 8:4 uzvarēja Austriju.

Kanādas izlases kapteinis Ēriks Stāls uzsvēra, ka galvenā ir uzvara: "Šodienas spēlē svarīgākais bija rast ceļu uz uzvaru. Nav būtiski, kā tu to sasniedz, galvenais ir to izdarīt. Vakar mums bija jāizmanto mūsu iespējas, neskatoties uz pretinieku veiksmi."

Kritiskāks bija kanādiešu aizsargs Brendans Dilons: "Šis bija modinātājzvans. Mums vajadzēja iedarbināt komandas motoru, un mēs to arī izdarījām. Katra komanda uzvelkas, kad spēlē ar Kanādu. Mēs bijām nedaudz apātiski un lēni, un viņi to veiksmīgi izmantoja."

Krievijas valstsvienības vārtsargs Semjons Varlamovs austriešu rezultatīvo spēli norakstīja uz veiksmi: "Šodien bija daudz metienu, un vairākas reizes ripa neveiksmīgi atleca. Viņi guva divus vai trīs vārtus pēc tādām situācijām, un es neko nevarēju darīt."

Austrietis Rafaels Herburgers tikmēr norādīja uz pašu nesekmīgo spēli: "Mēs iesākām vāji – nonācām zaudētājos ar 0:2, tad atspēlējāmies, nevietā pārkāpām noteikumus, nevietā ielaidām vārtus. Tā nevar spēlēt pret šādām izlasēm. Arī visa turnīra laikā mēs uzvarējām neīstās komandas. Labi nospēlējām ar Latviju un Slovākiju, bet zaudējām Vācijai un Francijai. Žēl, ka tā beigās iznāca."

Viens no Krievijas izlases līderiem, uzbrucējs Iļja Kovaļčuks, kurš vakar izcēlās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, jau lūkojās uz nākamajām spēlēm: "Domāju, ka spēļu grafiks mums ir labvēlīgs. Mums tagad ir pāris dienas, lai sagatavotos ceturtdaļfinālam, tomēr jāsaprot, ka mēs vairs nevaram atļauties zaudēt."

"Bail mums noteikti nebija," turpināja Kovaļčuks. "Lai cik mēs mestu, viss krita vārtos. Vajadzēja mest vēl vairāk. Lai gan nenervozējām, kopainu pabojāja nevajadzīgie noraidījumi. Tādu vajag izslēgt spēlēs ar spēcīgākiem pretiniekiem."

Cits Krievijas izlases uzbrucējs Sergejs Soins gan slavēja vakardienas pretiniekus: "Austrija spēlēja lieliski, daudz meta pa vārtiem, lieliski spēlēja ar nūjām. Labs mūsu vārtos bija Varlamovs, pateicoties viņam, mēs neielaidām vēl vairāk. Pat nevaru atcerēties, kad būtu aizvadījis līdzīgu spēli savas karjeras laikā."

Dānijas izlases uzbrucējs Mortens Grēns pēc uzvaras pār Baltkrieviju neslēpa, ka viņiem šī spēle bija ļoti nozīmīga: "Mēs vēlējāmies uzvarēt trenera dēļ, kuram šīs ir pēdējās divas spēles pirms karjeras noslēguma. Tāpat iekļūšana 12 labāko komandu vidū ir liels panākums Dānijai, un to mēs tagad sasniegsim. Kontrolējām mača pirmās 35 minūtes, bet pēdējās piecās otrā perioda minūtes iniciatīva pārgāju baltkrievu pusē. No otras puses, nevar sagaidīt pilnīgu spēles kontroli 60 minūšu garumā."

Izmantotais avots:
Start
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-05-14 08:42, pirms 11 gadiem
"Labi nospēlējām ar Latviju un Slovākiju, bet zaudējām Austrijai un Francijai."

Austrieši domā, ka ir zaudējuši paši sev...

  +6 [+] [-]

, 2013-05-14 08:43, pirms 11 gadiem
Kā austrietis varēja zaudēt Austrijai???

  -2 [+] [-]

, 2013-05-14 08:45, pirms 11 gadiem
Un cik ''zilos'' vartus iemeta pasi krievi? laikam 3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-14 08:58, pirms 11 gadiem
Nekad tā nebiju fanojis par krieviem, kā vakar.

     [+] [-]

, 2013-05-14 09:03, pirms 11 gadiem
Austrietis Rafaels Herburgers ...visa turnīra laikā mēs uzvarējām neīstās komandas. Žēl, ka tā beigās iznāca."

Dīvaina atziņa - izrādās, Latvija priekš Austrijas bija ''neīstā " komanda, kuru vinnēt ???
Bija laikam atvēzējušies uz krieviem, USA un somiem

     [+] [-]

, 2013-05-14 09:07, pirms 11 gadiem
cloud rakstīja: Austrietis Rafaels Herburgers ...visa turnīra laikā mēs uzvarējām neīstās komandas. Žēl, ka tā beigās iznāca."

Dīvaina atziņa - izrādās, Latvija priekš Austrijas bija ''neīstā " komanda, kuru vinnēt ???
Bija laikam atvēzējušies uz krieviem, USA un somiem
Acīmredzot ir aprēķins "samaiinīt" uzvaru pār SVK pret uzvaru pār Franciju. Šajā gadījumā AUT problēmas būtu atrisinātas

  +3 [+] [-]

, 2013-05-14 09:28, pirms 11 gadiem
Pie rezultāta 2:3 Tretjaka zvans Lipmanam: "Cik vēl mums vajag ielaist, lai tu Kira saprastu, ka es runāju nopietni?"

  -2 [+] [-]

, 2013-05-14 10:05, pirms 11 gadiem
bet cik varlāmov , krieviem var veikties ???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-05-14 10:39, pirms 11 gadiem
Nevaru sagaidīt olimpiādi, esmu pārliecināts, ka arī tad nepaveiksies un krieviem tiks ierādīta viņu vieta hokejā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-14 15:14, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Ja vēl piebrauks Ovečkins un Kuļomins...
A kā ar Sjominu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja