Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabalas komanda izsit čempioni un tiek Čehijas kausa pusfinālā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Šabalas komanda izsit čempioni un tiek Čehijas kausa pusfinālā
Valērijs Šabala
Foto: fkjablonec.cz

Šodien Valērija Šabalas pārstāvētā "Jablonec" komanda savā laukumā Čehijas kausa izcīņas 1/4 fināla atbildes spēlē ar 2:0 pārspēja Prāgas "Sparta" un iekļuva 1/2 finālā.

Čehijas kausa izcīņas 1/4 fināla pirmajā spēlē 17.martā Valērija Šabalas "Jablonec" izbraukumā ar 1:2 zaudēja valsts čempionei Prāgas "Sparta", toreiz mūsu uzbrucējs nāca uz maiņu 79.minūtē. Šodien atbildes mačā Šabala palika uz rezervistu soliņa, bet "Jablonec" revanšējās ar 2:0, abus vārtus gūstot jau 1.puslaikā, uzvarēja summā ar 3:2 un iekļuva Čehijas kausa pusfinālā.

Jāpiemin, ka "Sparta" ir ne tikai esošā Čehijas čempione un šīs sezonas vicelīdere (līdere ir "Viktoria", bet "Jablonec" atrodas 3.pozīcijā), bet arī bija Čehijas kausa turētāja. Šosezon būs jauna kausa ieguvēja, vēl pusfinālā iekļuvušas "Mlada Boleslav", "Liberec", bet pēdējā pusfināla dalībniece tiks noskaidrota rīt starp "Teplice" un "Viktoria". "Jablonec" savā vēsturē Čehijas kausu ieguvusi divreiz.

Šodien notikušas Igaunijas čempionāta 6.kārtas spēles. Vladislavs Kozlovs pēdējās trīs spēlēs "Infonet" rindās nav spēlējis, jo ir savainots. Drīzumā viņš varētu laukumā atgriezties. Savukārt Vitālija Ziļa Narvas "Trans" mājas spēlē pret "Paide" nospēlēja 0:0. Ziļs nospēlēja 75 minūtes. Ziļa kontā sešās kārtās ir trīs vārti, par diviem mazāk nekā turnīra rezultatīvākajam spēlētājam. Kozlova "Infonet" ieņem 5.vietu, Ziļa "Trans" 6.vietu, bet līdere ir "Nomme Kalju", kurai tikai uzvaras.

Vakar Krievijas Premjerlīgā Maskavas CSKA bez savainotā Aleksandra Cauņas izbraukumā ar 0:1 piekāpās Permas "Amkar". CSKA no pirmo divu vietu īpašniecēm (TOP2 nodrošina Čempionu līgu) "Zenit" un "Krasnodar" atpaliek par attiecīgi 12 un 4 punktiem, turklāt tikai par punktu mazāk ir Maskavas "Dinamo".

  -1 [+] [-]

, 2015-04-15 00:30, pirms 9 gadiem
kas noticis kaapeec vairs netiek laukumaa?
Saakaas viss tik ceriigi