Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA pagarina līgumu ar Haketu līdz 2022. gadam

Andrejs Siliņš

CSKA pagarina līgumu ar Haketu līdz 2022. gadam
Daniels Hakets uzbrukumā. Foto: Zumapress.com / Scanpix

Jāņa Strēlnieka pārstāvētais Maskavas CSKA klubs noslēdzis jaunu līgumu ar itāliešu aizsargu Danielu Haketu. Jaunā vienošanās paredz, ka Hakets turpinās pārstāvēs "armijniekus" līdz 2022. gada vasarai.

32 gadus vecais Hakets pārstāv Maskavas klubu kopš 2018. gada vasaras un jau pirmajā sezonā palīdzēja izcīnīt Eirolīgas čempiontitulu, kā arī VTB Vienotās līgas čempiontitulu. Pagājušajā sezonā Hakets Eirolīgā vidēji 17 minūtēs guva 6,0 punktus, izcīnīja 1,8 atlēkušās bumbas un atdeva 1,7 rezultatīvas piespēles. Šosezon Eiropas prestižākajā klubu turnīrā itālietim 19 minūtēs 7,5 punkti, realizējot teju 42% trīspunktnieku, kā arī 2,8 piespēles un 2,5 bumbas zem groziem.

198 centimetrus garais aizsargs, kurš spēlē kā pirmā, tā otrā numura pozīcijās, aizvada savu devīto sezonu Eirolīgā pēc kārtas. Pirms CSKA basketbolists, kuram ir arī ASV pilsonība, Eirolīgā spēlējis Sjēnas "Mens Sana", Milānas "Olimpia", Pirejas "Olympiacos" un Bambergas "Brose" rindās.

CSKA šobrīd ar 16 uzvarām 24 spēlēs ieņem ceturto pozīciju Eirolīgas kopvērtējumā. VTB līgā komandai 14 uzvaras 18 spēlēs un otrā pozīcija.

Jānis Strēlnieks pārstāv CSKA komandu pirmo sezonu. Pagājušajā vasarā basketbolists noslēdza divu gadu līgumu ar Maskavas superklubu.