Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Caica komanda iekļūst CEV Izaicinājuma kausa 1/4 finālā un spēlēs pret Milānu

Rolands Eliņš

Caica komanda iekļūst CEV Izaicinājuma kausa 1/4 finālā un spēlēs pret Milānu
Artis Caics. Foto: Tairo Lutter

LETA. Arta Caica pārstāvētā Igaunijas vienība "Saaremaa" ceturtdien CEV Izaicinājuma kausa astotdaļfināla atbildes spēlē Spānijas pilsētā Almerijā atspēlējās no piecu setu zaudējuma savā laukumā un iekļuva ceturtdaļfinālā.

"Saaremaa" viesos pieveica "Unicaja Costa de Almeria" ar 3-1 (25:20, 25:19, 19:25, 25:16).

Divu spēļu summā ar 4-2 pārāki bija Sāmsalas volejbolisti.

Caics laukumā devās trešajā setā uz servi un punktus neguva.

Viesiem Daniels de Souza Masiels guva 20 punktus, četrus no tiem gūdams ar servi, bet Havjers Ernesto Himeness Skulls sakrāja 16 punktus, kamēr mājiniekiem 13 punkti Giljermes Magnani Hages kontā.

Pirmajā mačā Kuresārē mājinieki piekāpās Spānijas volejbolistiem no "Unicaja Costa de Almeria" ar 2-3 (25:23, 21:25, 25:23, 26:28, 13:15).

Ceturtdaļfinālā Igaunijas klubu gaida Milānas grands "Allianz Powervolley", kas divreiz trijos setos pieveica Latvijas vīriešu izlases galvenā trenera Avo Kēla vadītās "Parnu" vienības ar Kristapu Plataču ierindā pāridarītājus Kaštelas "Mladost Ribola" vienību no Horvātijas.

Jau ziņots, ka Latviešu volejbolista Kristapa Platača pārstāvētā Igaunijas komanda "Parnu" dalību kausa izcīņā beidza sešpadsmitdaļfinālā pēc 15:17 zaudējuma tā sauktajā zelta setā pret Kaštelas "Mladost Ribola" vienību no Horvātijas.

Savukārt Edvarts Buivids un Lucernas "Lindaren Volley" izstājās šajā pašā turnīra fāzē pēc diviem zaudējumiem Monpeljē klubam no Francijas.

CEV Izaicinājuma kauss ir pēc līmeņa trešās sacensības aiz CEV Čempionu līgas un CEV Kausa.

Izmantotie resursi:
LETA