Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indraša partneri Kagarļicki diskvalificē par vidējā pirksta parādīšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Indraša partneri Kagarļicki diskvalificē par vidējā pirksta parādīšanu
Dmitrijs Kagarļickis. Foto: dynamo.ru

Kontinentālā hokeja līga pieņēmusi lēmumu ar vienas spēles diskvalifikāciju sodīt Maskavas "Dynamo" uzbrucēju Dmitriju Kagarļicki, jo viņš vakardienas mačā Helsinku "Jokerit" rezervistu soliņam parādīja vidējo pirkstu.

Tikai retais Maskavas "Dynamo" un Helsinku "Jokerit" duelis aizrit bez sakāpinātām emocijām, un izņēmums nebija arī vakar notikušais mačs, kurā "Dynamo" savā laukumā uzvarēja ar 5:3. Abas komandas kopā nopelnīja 87 soda minūtes.

Pēc otrās trešdaļas beigām noraidījumu līdz spēles beigām saņēma mājinieku uzbrucējs Dmitrijs Kagarļickis. Izskatot incidentu, pieņemts lēmums viņam piešķirt vienas spēles diskvalifikāciju. Šajā sakarā pieminēts reglamenta punkts, kurā teikts par nepiedienīgu žestu demonstrēšanu. Kagarļickis parādījis vidējo pirkstu pretinieku spēlētājiem, un tiesneši to pamanījuši. Viņam arī piešķirts naudas sods.

Kagarļickis veidoja "Dynamo" pirmo maiņu kopā ar centru Vadimu Šipačovu un Miku Indraši, kurš pret Helsinku komandu guva divus vārtus. Kagarļickis 58 spēlēs sakrājis 60 punktus un ir ceturtais rezultatīvākais spēlētājs KHL.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2019/02/14/...

  +1 [+] [-]

, 2019-02-14 19:30, pirms 5 gadiem
Tieshi uz speeli pret sochiem.😂

  +1 [+] [-]

, 2019-02-14 20:23, pirms 5 gadiem
Против фака нету знака
Slēpts komentārs: pernambucano

  +3 [+] [-]

, 2019-02-14 21:47, pirms 5 gadiem
pernambucano rakstīja: Ģimon molodčiks! Teicams žests!!!
Kopš, kura laika būt rupjam ir teicams žests?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-02-14 23:12, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Kopš, kura laika būt rupjam ir teicams žests?
bidlām tā ir! nopietni! parādīt vidējo pirkstu, nolaist ar pirkstiem pār rīkli draudīgā žestā, aizšļūkt uz ģērbtuvēm, kamēr spēlē uzvarētājvalsts himnu, bezspēcībā aurot uz pretinieku līdzjutējiem f vārdus - tas viss piederās bidlu valsts kopienai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja