Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Allegri: "Nedomāju, ka "Juventus" līdzjutējiem tagad vajadzētu krist depresijā"

Krišs Upenieks

Allegri: "Nedomāju, ka "Juventus" līdzjutējiem tagad vajadzētu krist depresijā"
Masimiljāno Allegri
Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Turīnas "Juventus" komandas futbolisti otrdien UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē pret angļu Totenhemas "Hotspur", iegūstot divu vārtu pārsvaru, apstājušies, taču arī izcīnītais neizšķirts uzskatāms par labu iznākumu, pēc spēles sprieda Itālijas kluba galvenais treneris Masimiljāno Alegri.

"Nedomāju, ka "Juventus" līdzjutējiem tagad vajadzētu krist depresijā par to, ka nenoturējām divu vārtu pārsvaru. Ja kāds iedomājās, ka uzvarēsim ar 4:0, rupji kļūdījās, jo Totenhemas komanda ir ļoti tehniska un fiziski labi sagatavota," pēc mača sacīja Alegri, kurš iepriekšējā sezonā Turīnas klubu aizveda līdz UEFA Čempionu līgas finālam.

Treneris gan atzina, ka ātri iegūtais divu vārtu pārsvars nospēlēja negatīvu lomu. "Izvirzoties vadībā ar 2:0, apstājāmies, tomēr tur liels nopelns bija arī pretiniekiem, kuri rādīja ļoti labu sniegumu," sprieda treneris.

"Juventus" labā abus vārtus guva argentīniešu uzbrucējs Gonsalo Igvains, kurš otrajā minūtē pēc centrējuma atklāja rezultātu, bet astoņas minūtes vēlāk realizēja 11 metru soda sitienu. Tikmēr "Hotspur" vienus vārtus atguva desmit minūtes pirms puslaika beigām, izceļoties viesu līderim Harijam Keinam, bet neizšķirtu 72.minūtē panāca dāņu pussargs Kristians Ēriksens.

"Parādījām raksturu, jo cita komanda pēc 0:2 Čempionu līgas mačā viesos būt padevusies. Tomēr pēc tam parādījām teicamu sniegumu un atbildes spēli Vemblija stadionā sāksim ar diviem viesos gūtiem vārtiem azotē. Lielisks rezultāts," priecājās Keins.

Arī "Hotspur" galvenais treneris Maurisio Početino uzteica komandas raksturu."Spēles sākumā nebijām pienācīgi koncentrējušies, tāpēc pirmajās minūtēs bija smagi. Pēc tam komanda parādīja īstu raksturu, aizvadot ļoti labu spēli pret tādu komandu kā "Juventus". Priecājos, ka beigās atguvāmies un atbildes mačā Londonā mums būs labas izredzes," norādīja "Hotspur" vadītājs.

Jāpiebilst, ka "Juventus" komanda savā laukumā UEFA Čempionu līgā nav zaudējusi jau 23 mačos pēc kārtas. Tikmēr vēl vienā otrdien notikušā astotdaļfināla cīņā Mančestras "City" komanda viesos ar 4:0 (3:0) sagrāva Šveices čempioni "Basel", sperot ļoti platu soli pretim ceturtdaļfinālam.

"Uzvara ar 4:0 viesos astotdaļfināla spēlē ir izcils rezultāts. Mēs esam tuvu ceturtdaļfinālam, taču, respektējot "Basel" komandu, neteikšu, ka esam tur jau iekļuvuši," gandarīts par uzvaru bija "City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola.

"Labi aizsargājāmies un teicami izmantojām savas iespējas uzbrukumā. Mums bija četri labi momenti un tos visus realizējām," piebilda spānis, kura vadītajā komandā ar diviem precīziem sitieniem izcēlās Ilkajs Gindogans, bet pa reizei precīzi bija Bernārds Silva un Serhio Agvero. Atbildes spēles abos pāros notiks 7.martā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-02-14 13:40, pirms 6 gadiem
Tottenhemas nopelns šajā spēlē bija aktīvais presings. Pārējo izdarīja Juve pati - gan gūstot vārtus, gan neiesitot otro 11m, gan pieļaujot kļūdu pirmajos ielaistos vārtos. Ar Dibalu, Barzalji, kā arī Kvadrado un, cerams, Matuidi sastāvā spēlei Vemblijā vajadzētu būt citai. Jāsaka, ka vakar arī Kjelīnī un Benatia nebija veiksmīgākā spēle. Tā gadās. Bet tā negadās bieži.
Forza Juve!