Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš un Karsums kaldina savu klubu panākumus

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Daugaviņš un Karsums kaldina savu klubu panākumus
Kaspars Daugaviņš
Foto: khl.ru

Kontinentālās hokeja līgas čempionātā savas spēles otrdien aizvadījuši Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Ar gūtajiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums, kaldinot savu komandu panākumus. Abu latviešu kontā ir uzvaras vārtu guvumi. Rezultatīvi bija arī Artūrs Kulda un Kristaps Sotnieks.

Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas „Torpedo” viesojās Čerepovecā, kur spēkojās ar vienu no Rietumu konferences pastarītēm „Severstaļ”. Pirmā trešdaļa aizritēja bez vārtu guvumiem, bet otrās trešdaļas septītajā minūtē rezultātu atklāja Dmitrijs Frolovs, kuram asistēja Daugaviņš.

Otrās trešdaļas izskaņā, spēlējot nepilnos sastāvos, mājnieki panāca izlīdzinājumu, precīzs bija Daniils Vovčenkovs. Taču pēc minūtes Kārters Eštons atkal izvirzīja viesus vadībā.

Trešajā periodā Dmitrijs Kagarļickis atkal panāca izlīdzinājumu, turklāt spēlēt tajā brīdī bija atlicis nedaudz vairāk par divām minūtēm.

Pagarinājumā 17. sekundē Daugaviņš ar precīzu raidījumu nodrošināja „Torpedo” uzvaru.

Daugaviņš laukumā pavadīja 17 minūtes un 33 sekundes, guva divus (1+1) punktus, trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem.

Veiksmīgu maču aizvadīja arī Mārtiņš Karsums, arī izceloties ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, turklāt arī Karsuma vārtu guvums nodrošināja dinamiešiem uzvaru pār Habarovskas "Amur". Karsums guva vārtus pamatlaika pirmspēdējā minūtē, panākot 3:2.

Latviešu uzbrucēja kontā arī rezultatīva piespēle "Dynamo" pirmajā vārtu guvumā,kad Jusi Hietanens otrajā trešdaļā laukuma saimniekiem atguva vienus vārtus pēc tam, kad viesi bija izvirzījušies vadībā ar 2:0.

Kopā spēlē Karsumam 2 (1+1) punkti, divi metieni pa vārtiem, trīs spēka paņēmieni. Laukumā latvietis pavadīja 16 minūtes un 36 sekundes.

Kuldam piespēle, "Jokerit" uzvar pagarinājumā

Artūrs Kulda izdarīja rezultatīvu piespēli viņa pārstāvētā kluba Helsinku „Jokerit” uzvarā pār Ņizņekamskas „Neftehimik” – 3:2 pagarinājumā. Kulda asistēja uzvaras vārtu guvumā sešas sekundes pirms pagarinājuma beigām. Pamatlaikā „Jokerit” divreiz izvirzījās vadībā, bet sāncenši abas reizes panāca izlīdzinājumu, turklāt otro reizi tikai pusotru minūti līdz pamatlaika beigām.

Kuldas kontā viena rezultatīva piespēle, viens metiens pa pretinieku vārtiem un laukumā pavadītas 15 minūtes un četras sekundes.

Divas kārtas pirms regulārā čempionāta finiša „Jokerit”, kas cīnās par iekļūšanu „play off”, atrodas astotajā pozīcijā, par trim punktiem apsteidzot „Sochi” vienību.

Sotniekam piespēle, pie spēlēšanas tiek Masaļskis

Arta Ābola trenētā Toljati „Lada” pirms ceļojuma uz Rīga viesojās Minskā, kur tikās ar vietējo „Dinamo”. Pirmajā trešdaļā minskieši, kuri jau garantēja sev vietu „play off”, izvirzījās vadībā pēc Ārona Palušaja un Iļjas Šinkeviča metieniem. Viesi neapjuka un trešdaļas izskaņā abus vārtus atguva, abas reizes precīzi metot Andrejam Ivanovam.

Pirmajā vārtu guvumā rezultatīva piespēle Kristapam Sotniekam. Otrajā trešdaļā minskieši atkal izvirzījās vadībā un atkal vārtus guva Palušajs. Trešdaļas vidū Minskas „Dinamo” guva ceturtos vārtus, bet pēc brīža Semjons Valujskis „Lada” labā guva trešos vārtus (4:3).

Mača turpinājumā vārtus guva tikai minskieši, galarezultātā svinot graujošu uzvaru ar 8:3.

Sotnieks spēlēja „Lada” pirmajā maiņā, laukumā pavadīja 20 minūtes un septiņas sekundes (otrais lielākais laiks komandā), izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kā arī veica vienu spēku paņēmienu.

Pie spēlēšanas tika arī latviešu vārtsargs Edgars Masaļskis, kurš trešās trešdaļas sākumā nomainīja Iļju Ježovu. Latviešu vārtsargs 20 minūšu laikā kapitulēja divas reizes.

Znarokam un Vītoliņam klupiens pret pastarīti
Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Rietumu konferences līdervienība Sanktpēterburgas SKA savā laukumā vairāk nekā 12 tūkstošu skatītāju priekšā ar 2:4 piekāpās vienai no pastarītēm Maskavas „Spartak” vienībai. Pirmās trešdaļas astotajā minūtē Jevgeņijs Ketovs vadībā izvirzīja SKA, bet turpinājumā krietni veiksmīgāki bija „Spartak” hokejisti, 16 minūšu laikā gūstot četrus bezatbildes vārtus, mača vidū panākot 4:1. Sanktpēterburgas kluba zvaigzne Iļja Kovaļčuks septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām vienus vārtus atguva, bet SKA tomēr nācās samierināties ar neveiksmi.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2017-02-14 21:12, pirms 7 gadiem
Karsumam arī 1+1, nu feini! Un vispār šodien 9 spēlēs abas komandas iemeta 1. periodā.. Nauda gar ausīm

     [+] [-]

, 2017-02-14 21:19, pirms 7 gadiem
ražīga diena mūsējiem iekš khl.....daugavam 1+1 karsumam ar 1+1.... kuldam ar soču 0+1.... laba diena čaļiem... un ska ar ierija

     [+] [-]

, 2017-02-14 21:38, pirms 7 gadiem
MnD pirms Play Off ir ieguvuši riktīgas punktu mašīnas Petersena un Palušaja izskatā. Šodien pa abiem sasita lupatu lēveros Ladu.

     [+] [-]

, 2017-02-14 22:31, pirms 7 gadiem
Tikmēr Bukarts turpina uguņot Čehijā, 1+2 pamatlaikā plus 2 realizēti buļļi, uzvaras nesošo ieskaitot

     [+] [-]

, 2017-02-14 22:43, pirms 7 gadiem
Hartlijs bus iedvesmojis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2017-02-14 22:57, pirms 7 gadiem
Masalskis nomainija Skrivensu?

     [+] [-]

, 2017-02-14 23:08, pirms 7 gadiem
Mūsējie ne pa jokam nodevuši uguņus

  +1 [+] [-]

, 2017-02-15 08:46, pirms 7 gadiem
ogreskijs rakstīja: Masalskis nomainija Skrivensu?
Jautra spēle. Ja jau Masaļskis mainīja Skrivensu, tad varbūt arī Lalands nomainīja Ježovu?