Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins pēc Korpisalo atgriešanās atkal būs "Blue Jackets" otrais numurs

Agris Suveizda

Merzļikins pēc Korpisalo atgriešanās atkal būs "Blue Jackets" otrais numurs
Elvis Merzļikins. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargu treneris Menijs Legasī atklājis, ka somu vārtsargs Jonass Korpisalo arī pēc savainojuma sadziedēšanas būs vienības pamatvārtsags.

Somu vārtsargs Korpisalo meniska traumas dēļ izlaidīs vēl aptuveni mēnesi, un Elvis Merzļikins viņa prombūtnē beidzot ir atraisījies. Septiņās spēlēs Merzļikins ir atvairījis 94,1% metienu un izcīnījis piecas uzvaras, un arī visā sezonā viņa atvairīto metienu procents nu jau ir labāks nekā komandas biedram. Korpisalo 32 spēlēs ir atvairījis 91,3% metienu un ielaidis vidēji 2,49 ripas, bet Merzlikina rēķinā 15 spēlēs ir 91,5% atvairītu metienu un 2,70 ripas.

"Sezonas sākumā Elvim šķita, ka viņam katru reizi, kad spēlēja, ir jāizdara kas īpašs," The Athletic citē Meniju Legasī. "Viņš nespēlēja pārāk bieži, ņemot vērā, kā gāja Korpisalo, un tādēļ viņam bija sajūta, ka katru reizi ir jāizdara kas īpašs. Tagad, kad Korpi ir ārā, Elvis zina, ka vārti ir viņa rīcībā, un līdzi šai sajūtai nāk zināms mierīgums. To var redzēt – viņš ir iejuties."

Neskatoties uz teicamo sniegumu, Korpisalo pamatvārtsarga statuss joprojām netiek apšaubīts: "Korpi ir nopelnījis sākumsastāva vārtsarga lomu. Un tas, kā viņš spēlēja: viņš ir Zvaigžņu spēles dalībnieks. Elvja paveiktais ir lielisks, tas ir lielisks stāsts. Viņš ir strādājis ļoti smagi šīs iespējas dēļ, un viņš to ir izmantojis. Viņš ir pelnījis to, kas ar viņu pašlaik notiek."

"Šis izbraukums bija mana pirmā īstā iespēja sajust sevi, savu spēli un redzēt…es gribēju redzēt, uz ko esmu spējīgs," sacīja Elvis Merzļikins. "Neko vēl neesmu sasniedzis. Nevēlos spriest vai par kaut ko domāt. Jūs [mediji] esat tie, kuri spriež un komentē. Es tikai vēlos spēlēt hokeju, izbaudīt to un gūt no tā prieku."

Latviešu vārtsargu slavēja arī galvenais treneris Džons Tortorella: "Vārtsargiem var būt talants, viņi var būt atlētiski utt., taču es domāju, ka viņam ir ļoti spēcīga mentalitāte. Viņam ir lieliska personība, kas man ļoti patīk, bet es domāju, ka viņš ir ļoti stiprs arī psiholoģiski. Viņam šeit nācies daudz ko pārdzīvot, kad zaudējām Korpi un viņš nebija daudz spēlējis, taču domāju, ka viņš ar šo situāciju ir ticis galā ļoti labi."

Kolumbusas "Blue Jackets" ar 52 punktiem 46 spēlēs Austrumu konferencē ieņem desmito vietu un no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par diviem punktiem. Šonakt pret Bostonas "Bruins" Kolumbusa uzsāks trīs mājas spēļu sēriju.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/1528479/202...

1 2 41 komentārs
Slēpts komentārs: Maikl30
Slēpts komentārs: kristaps26

  +5 [+] [-]

, 2020-01-14 12:52, pirms 4 gadiem
Šī Korpisalo trauma,lai cik tas nebūtu jocīgi,būs nākusi klubam par labu.Ir pārliecību atguvis Elvis un tagad Kolumbusai būs divi labi vārtsargi,kas izslēgšanas spēlēs var izrādīties liels trumpis.Protams,ja tur šosezon tiks.

  +6 [+] [-]

, 2020-01-14 13:00, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Šī Korpisalo trauma,lai cik tas nebūtu jocīgi,būs nākusi klubam par labu.Ir pārliecību atguvis Elvis un tagad Kolumbusai būs divi labi vārtsargi,kas izslēgšanas spēlēs var izrādīties liels trumpis.Protams,ja tur šosezon tiks.
Tikai vēl ir jautājums vai Elvis tikpat labi varēs spēlēt no otrā vārtsarga pozīcijas, t.i., kad vairāk ir jāsēž malā nekā jāspēlē.
Manuprāt, arī šis apstāklis (lielās pauzes starp spēlēm) bija pamatā nepārliecinošajam sniegumam.

Cita lieta, ka tagad NHL ir mode nevis uz 1.-2. vārtsarga modeli, bet uz diviem vārtsargiem, kas ripas ķer vienlīdz labi un aizvien mazāk paliek tādu izteiktu pirmo numuru, kas aizvada 70-80% no visiem mačiem. CBJ šajā ziņā ir visas iespējas sekot modei.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-14 13:08, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tikai vēl ir jautājums vai Elvis tikpat labi varēs spēlēt no otrā vārtsarga pozīcijas, t.i., kad vairāk ir jāsēž malā nekā jāspēlē.
Manuprāt, arī šis apstāklis (lielās pauzes starp spēlēm) bija pamatā nepārliecinošajam sniegumam.

Cita lieta, ka tagad NHL ir mode nevis uz 1.-2. vārtsarga modeli, bet uz diviem vārtsargiem, kas ripas ķer vienlīdz labi un aizvien mazāk paliek tādu izteiktu pirmo numuru, kas aizvada 70-80% no visiem mačiem. CBJ šajā ziņā ir visas iespējas sekot modei.
Gan jau ka tās pauzes patraucēja, tomēr pieradis savā karjerā būt pirmais un pie zināmas spēļu dinamikas, taču man drīzāk liekas, ka tā galvenā problēma viņa ne tam veiksmīgākajām sākumam arī bija vārtsarga trenera minētais, par sajūtu, ka katru reizi jāizdara kkas īpašs, no kā tad arī radās tas liekais saspringums un viss pārējais, kas no tā izrietēja. Tas nu tagad būtu noņemts, sevi pierādījis ir, tad jau redzēs, kā izvērtīsies Korpi atgriešanās no traumas, būs interesanti.

     [+] [-]

, 2020-01-14 13:12, pirms 4 gadiem
Šeit būs svarīgs viens moments, kāds pēc traumas atgriezīsies Korpis, ja 2-3 spēles sūdīgi nokapās, bet Elvis tajā brīdī parādīs, ka ir gatavs, situācija var būt pilnīgi pretēja.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 13:14, pirms 4 gadiem
Tas ir tikai runas......
Vispirms, neviens nezin kaa speles Korpisalo pec traumas, es domaju kaa 100% nebus tik labi ka bija.

Un otrais, neviens nezin kaa speles Korpisalo jo vinš ari redz ka spele Merzlikins un taas vinam sagadaas probleemas un vinš zin ka slikti speles tad sedees.

  -4 [+] [-]

, 2020-01-14 13:18, pirms 4 gadiem
Kā viens no apskatniekiem minēja, ka Elvim jabūt ir galvenajai rokzvaigznei komandas vārtos. No otrā numura pozīcijām viņš nerāda savu labāko sniegumu. Rezultāti šobrīd to pierāda.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-14 13:18, pirms 4 gadiem
Pilnīgi nesaprotams komentārs no trenera puses. Kāda mārutka pēc jārada spriedze šādā situācijā, kad ir palikuši tikai ar vienu jēdzīgu varotčiku..?!

  -1 [+] [-]

, 2020-01-14 13:28, pirms 4 gadiem
Merzlikins tomēr pretēji manām prognozēm izrādījās diezgan stabils tikko iesāka spēlēt.
Tas labi.
Korpisalo diemžēl ir vēl stabilāks - paskatieties pēdējo x spēļu statistiku - katrā 93/95% :/ Elvim bezmaz katra otrā spēle sausā jāsāk stāvēt, lai kļūtu par pirmo numuru.
Turklāt Korpisalo ir tikpat gadu, tā ka nevar cerēt ka vienk aizies pensijā, kā to var darīt ar vecāka gadagājuma pirmajiem numuriem.

  +4 [+] [-]

, 2020-01-14 13:39, pirms 4 gadiem
Reaktors2 rakstīja: Merzlikins tomēr pretēji manām prognozēm izrādījās diezgan stabils tikko iesāka spēlēt.
Tas labi.
Korpisalo diemžēl ir vēl stabilāks - paskatieties pēdējo x spēļu statistiku - katrā 93/95% :/ Elvim bezmaz katra otrā spēle sausā jāsāk stāvēt, lai kļūtu par pirmo numuru.
Turklāt Korpisalo ir tikpat gadu, tā ka nevar cerēt ka vienk aizies pensijā, kā to var darīt ar vecāka gadagājuma pirmajiem numuriem.
Tu raksti tā, it kā Merzlija stabilitāte būtu tev trieciens.

Neaizmirstam, ka Merzlija gadījumā mēs runājam par vienu no lielākajiem mūsu hokeja talantiem pēdējo pārdesmit gadu laikā.

  -1 [+] [-]

, 2020-01-14 13:47, pirms 4 gadiem
Ir kāds labs varočiks ko CBJ varētu paķert šajā vasarā ?

     [+] [-]

, 2020-01-14 13:50, pirms 4 gadiem
Amerikā visi melo/izpatīk!
Nav jāklausās viņu d..iršana!
Ja Elvis būs labāks un stabils,tad neviens viņu nemainīs.
ŠĪ muldēšana IR IBUMETĪNS somam.....

     [+] [-]

, 2020-01-14 13:57, pirms 4 gadiem
😠

     [+] [-]

, 2020-01-14 14:19, pirms 4 gadiem
Jā, man arī liekas ka nekas vēl nav skaidrs par 1. un 2. numuru CBJ vārtos(un šis ir vairāk kā mierunājums Korpisalo-par viņa padarīto), jo savādāk jeb** cik gudri pateikt vārtusargam kuram aizgāja spēle un stāv vārtos kā no viņa gaidīja:"Zini, pēc ~mēneša atnāks cilvēks un tevi nomainīs.. tu te pastāvi tikmēr.. tik Dieva dēļ neko nesalauz !!"
Slēpts komentārs: petravicus

     [+] [-]

, 2020-01-14 14:46, pirms 4 gadiem
Viss ir loģiski. All Stars vārtsargu un līdzšinējo vilcēju nemainīs tikai tādēļ, ka Elvim ir Zvaigžņu stunda (kas ir labākais, kas komandai kopumā šādā situācijā varēja notikt + laime Latvijas līdzjutējiem, arī man). Lauzīt galvu, kuru no diviem leiliskiem vārtsargiem likt vārtos, ir apskaužama problēma, kur lielākais treneru izaicinājums ir saprast, kas notiks ar putniem galvā, kas, protams, ir katram vārtsargam. Kurš izturēs tādu konkurenci, noturēs augsto līmeni un stums komandu uz priekšu, kad teju katra atlikusī spēle ir play-off vērtībā? Būs ineresanti.

  -1 [+] [-]

, 2020-01-14 14:53, pirms 4 gadiem
Nav jāpievērš uzmanība vārtsargu trenera tekstiem un tas jāuztver tieši.

Korpisalo ir absolūta viduvējība un tā daļa par zvaigžņu spēli ir vienkārša galviņas glaudīšana un morāles būsts.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 15:07, pirms 4 gadiem
Stratēģis rakstīja: Šeit būs svarīgs viens moments, kāds pēc traumas atgriezīsies Korpis, ja 2-3 spēles sūdīgi nokapās, bet Elvis tajā brīdī parādīs, ka ir gatavs, situācija var būt pilnīgi pretēja.
Nē, diemžēl, bet tā tas nestrādā.

Tāpat kā NHL komandas nekur nesūta vārtsargu pēc pirmajām neveiksmīgajām spēlēm, tāpat tās nedara tādas straujas kustības, kas saistās ar pirmo/otro vārtsargu maiņām.

Lai arī Korpisalo nav nekāds spīdeklis, viņš šogad aizvada savu labāko sezonu NHL, tāpat viņam šī arī ir 5. sezona NHL un tā IR priekšrocība uz izšķirošajiem mačiem (cīņu par PO zonu un, ja izdosies, arī pašā PO), ja salīdzina ar Elvi.

Beigu beigās, ko Merzļikins uz šo brīdi ir izdarījis? Viņš savās 17 spēlēs (cita starpā Korpisalo ir 17 uzvaras, t.i., neliela info salīdzināšanas mērogiem) ir parādījis TIK DAŽĀDU sniegumu, ka tā godīgi sakot, īsti nav skaidrs kurš Elvis ir "īstais" - tas kurš spēlē pašlaik, vai tas, kurš bija pirms tam. Komandai, visa cita starpā, ir svarīgs arī prognozējams sniegums.

Vai Elvis šosezon var kļūt par pirmo numuru? Jā, ja parādīs BŪTISKI labāku sniegumu par Korpisalo iespēto, t.i., tā kā viņi pašlaik ir aptuveni vienādā līmenī, tad arī sāks spēlēt ievērojami labāk par to kā līdz šim (lai arī viņš jau spēlē ļoti labā līmenī).

Tiesa, pirms domāt par cīņu ar Korpisalo par pirmā numura vietu, kas, iespējams pat nav pats svarīgākais šajā sezonā, jo gana labi būs, ja viņi atlikušajā sezonas daļā spēles laiku dalīs uz pusēm, Merzļikinam līdz soma prognozētajam atgriešanās laikam ir jāaizvada vēl savas +/- 10 spēles, kas būs diezgan svarīgas visās nozīmēs.
Slēpts komentārs: MachimoI

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 15:45, pirms 4 gadiem
Nav teikts, ka Korpisalo atkal klus par pirmo vartusargu. Meniska plisums vartusargiem nepaliek bez sekam. Pirmkart jau pats menisks plisums ir celgala locitavas trauma, bet vartusargi diezgan daudz speles laika pavada ar salocitam locitavam. Pats meniska plisums jau nav nekas super traks. bet vartusargiem ir papildus slodze uz celgaliem. Es kaut kur lasiju, ka vartusargiem vajag lidz pat 6 meneshiem, lai pilniba atgutos pec traumas. Ta, ka ir loti liela iespeja, ka Elvis lidz pat sezonas beigam bus 1 vartusargs

     [+] [-]

, 2020-01-14 15:52, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: NHL komandas mēdz sūtīt vārtsargus lejā pēc sliktām spēlēm.
NHL nemil laist vartusargus uz farmiem. Tur tad ir kartigus s.dus jasavara. 90 % gadijumu uz farmu nolaizh spelu praksei vai pec traumam. Un vel uz farmiem nolaizh, ja grib atbrivoties no speletaja. No fermas uz lielo klubu , vartusargam ir loti gruti noklut. Tur ir loti daudz kam jasakrit

  +4 [+] [-]

, 2020-01-14 16:02, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: NHL komandas mēdz sūtīt vārtsargus lejā pēc sliktām spēlēm.

Korpisalo neaizvada labāku sezonu, mums ir pietiekami daudz informacijas par viņu, lai zinātu, ka viņš ir viduvējība. Pāris nedēļas ir absolūti nenozīmīgas

Kā priekšrocība var būt zināma viduvējība?
1. Mēdz, bet tie ĻOTI reti kad ir veterāni, kas spēlē pirmā vārtsarga postenī. Kur nu vēl pēc 2-3 spēlēm, kā te minēja.
2. Neuzdod vēlamo par esošo - es rakstīju, ka no visām sezonām, ko viņš ir spēlējis šī ir statistiski labākā (visdrīzāk, tāpēc, ka vienkārši spēlē vairāk + no jauna izveidotā komanda beidzot ir sākusi spēlēt Tortorellas hokeju, ko parāda ABU vārtsargu statistikas uzlabošanās, kā arī komandas pacelšanās pieļauto un bloķēto metienu reitingā, kas tagad jau ir kaut kur TOP-5 līmenī), nevis tā, ka tas ir kaut kāda izcila. Par to, ka viņš nav ilgtermiņa pirmais numurs teicu vēl vasarā.
3. Paredzamība, nevis viduvējība, jo Merzļikins, lai vai cik spožs viņš būtu, pašlaik NHL vēl neko daudz nav parādījis un, ja jau Korpisalo pāris nedēļas nav rādītājs (nav jau arī, tā globāli ņemot), tad kāpēc, lai Merzļikina gadījumā būtu?

  -3 [+] [-]

, 2020-01-14 16:17, pirms 4 gadiem
Kāds sakars Korpisalo ar to, ka sūta vātsargus lejā pēc dažām sliktām spēlēm? Tas jau bija tavs komentārs ārpus tēmas. Kāpēc tu tagad pievelc kaut kādus veterānus?

Otrais punkts ir precīzs. Runa ir par Korpisalo. Korpisalo neaizvada labāko sezonu. Tu atbildi ar to, ka komanda viņa priekšā spēlē ciešāk un efektīvāk aizsardzībā. Bet tam jau nav sakara ar Korpisalo. Korpisalo dSv% ir negatīvs. Viņš spēlē zem vidējā līgas līmeņa.

Merzļikins ir nezināmais. CBJ no tāda Korpisalo ilgtermiņā ir ļoti maziņa pievienotā vērtība. Viņam nav nekāds upside. Zvaigžņu spēles ir slima suņa murgi.

Tāpēc būtu loģiski dot Elvim spēles laiku sezonas turpinājumā.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 16:21, pirms 4 gadiem
Viss atkarīgs no Merzļikina spēles. Ja nākamās desmit spēles līdz Korpsa traumas sadziedēšanai spēlēs labi un punkti nāks, tad žaketes play off modā var neriskēt Korpsu tūlīt pat mest apritē.
Cits jautājums būs play off, ja tajā tiks. Uz to laiku Korpsam jau vajadzētu būt pilnībā atlabušam un iegājušam ritmā. Ja domāts pirmā vārstarga postenis tajā laikā, tad tur patiešām liela nozīme var būt soma pieredzei Zamerikas hokejā.

  +2 [+] [-]

, 2020-01-14 16:21, pirms 4 gadiem
Šobrīd Columbusai ir lētākā vārtsargu līnīja visā NHL un tas nav nekas nosodāms, ka viņi vēlas pacelt abu vārtsargu tirgus vērtību.

     [+] [-]

, 2020-01-14 16:29, pirms 4 gadiem
flipsider rakstīja: Šobrīd Columbusai ir lētākā vārtsargu līnīja visā NHL un tas nav nekas nosodāms, ka viņi vēlas pacelt abu vārtsargu tirgus vērtību.
protams, pavasarī varēs iztirgot oligarhu NHL klubiem vai augstāk stāvošai visuma hokeja līgai un labi nopelnīt

  -3 [+] [-]

, 2020-01-14 16:30, pirms 4 gadiem
Ja tā notiktu KHL, tad daži apgalvotu, ka tikai kolhozā tikai kas tāds iespējams.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 16:34, pirms 4 gadiem
1. Oriģinālkomentā tika runāts par Korpisalo "demoutēšanu" uz leju (2. vārtsarga posteni). Un ar 5. sezonu NHL, lai arī viņš ir 25 gadi vecs, viņš ir veterāns (5 sezonas arī ir vidējas NHL spēlētāja karjeras ilgums).

2. dSv% negatīvs, bet GA%- zem 100, t.i., virs līgas vidējiem, kas ir pirmo reizi kopš pirmās sezonas, kas viņam bija līdz šim labākā, taču galīgi ne par to ir runa, runa ir par Korpisalo un tikai. Kā viņš spēlēja agrāk un kā spēlē pašlaik. Tagad viņš spēlē labāk nekā iepriekš, kad dublēja Bobrovski. T

3. ASG, protams, ka nav rādītājs (ticis dēļ neizteiksmīgajiem savas konferences vārtsargiem), taču atkal - par Korpisalo viss ir skaidrs, viņš nav ķērājs, bet Elvis, redz, tūlīt visu noķers? Es neesmu pret, kā saka, taču Merzļikins vispār vēl nekā nav vērtējams, jo to sākotnējo datu ir gan maz, gan arī tie neparāda NEKO, t.i., pārāk liels izkliedējums.

Es neaizstāvu Korpisalo un arī nenolieku Merzļikinu, kā arī nevienu nemēģinu pārliecināt par kaut ko, taču TIEŠI TAGAD, apgalvojums, ka CBJ kļūdīsies (šīs sezonas kontekstā), ja neļaus spēlēt Elvim, ir tāds..., manuprāt, nu ļoti subjektīvs.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 16:42, pirms 4 gadiem
flipsider rakstīja: Šobrīd Columbusai ir lētākā vārtsargu līnīja visā NHL un tas nav nekas nosodāms, ka viņi vēlas pacelt abu vārtsargu tirgus vērtību.
reāli Korpisalo nālošsezon saņems tik pat cik šosezon un Elvis saņems savus pienākošos 5 % pielikumu pie algas, jo viņam kontrakts zem miljona...lai notiktu kaut kādas lielas novirzes no šīs normas, ir ļoti , ļoti jāpacensās visu satirst vai otrādi visu savu sniegumu pacelt kosmosā!

  +4 [+] [-]

, 2020-01-14 16:59, pirms 4 gadiem
petravicus rakstīja: Tas, ka somu vārtsargs tiek vērtēts augstāk, nekā latviešu vārtsargs, nav nekāds jaunums... latviešiem vienmēr nebūs priekšroka, ja vien nebūs citas izvēles vai latvietis savu vietu nenopelnīs ar smagu darbu (bieži vien smagāku, nekā būtu nepieciešams)
Muļķīgāku komentāru grūti atrast.Nu neskatās NHL spēlētāju pasēs,bet gan viņu sniegumā un arī spēlētāja raksturā.Tas ir pierādījies simtiem reižu.Vēl tikai krievu sporta saitos no dažiem žurnālistiem un arī komentāros nākās lasīt līdzīgas"pērles".Arī viniem liekas,ka viņējos apceļ.Pat somu klubā Jokerit Kalniņš ir kļuvis par pirmo vārtsargu,nobīdot ar bagātu NHL pieredzi vietējo spēlētāju rezervē.Tā kā ne tikai NHL,bet arī Eiropā pirmām kārtām skatās uz spēlētāju meistarību,viss pārējais pēc tam.

  -1 [+] [-]

, 2020-01-14 17:04, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: 1. Oriģinālkomentā tika runāts par Korpisalo "demoutēšanu" uz leju (2. vārtsarga posteni). Un ar 5. sezonu NHL, lai arī viņš ir 25 gadi vecs, viņš ir veterāns (5 sezonas arī ir vidējas NHL spēlētāja karjeras ilgums).

2. dSv% negatīvs, bet GA%- zem 100, t.i., virs līgas vidējiem, kas ir pirmo reizi kopš pirmās sezonas, kas viņam bija līdz šim labākā, taču galīgi ne par to ir runa, runa ir par Korpisalo un tikai. Kā viņš spēlēja agrāk un kā spēlē pašlaik. Tagad viņš spēlē labāk nekā iepriekš, kad dublēja Bobrovski. T

3. ASG, protams, ka nav rādītājs (ticis dēļ neizteiksmīgajiem savas konferences vārtsargiem), taču atkal - par Korpisalo viss ir skaidrs, viņš nav ķērājs, bet Elvis, redz, tūlīt visu noķers? Es neesmu pret, kā saka, taču Merzļikins vispār vēl nekā nav vērtējams, jo to sākotnējo datu ir gan maz, gan arī tie neparāda NEKO, t.i., pārāk liels izkliedējums.

Es neaizstāvu Korpisalo un arī nenolieku Merzļikinu, kā arī nevienu nemēģinu pārliecināt par kaut ko, taču TIEŠI TAGAD, apgalvojums, ka CBJ kļūdīsies (šīs sezonas kontekstā), ja neļaus spēlēt Elvim, ir tāds..., manuprāt, nu ļoti subjektīvs.
CBJ neko neiegūst no Korpisalo likšanas vārtos tāda veidā, kā tas tika darīts iepriekš. Elvis vispār solu deldēja. Atceries taču?

Tas ir tas, ko es saku. Ja tur visi nav galvā sisti, Elvim būs spēles laiks. Tas pirmais vārtsargs un ASG ir dzeja.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 17:29, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: CBJ neko neiegūst no Korpisalo likšanas vārtos tāda veidā, kā tas tika darīts iepriekš. Elvis vispār solu deldēja. Atceries taču?

Tas ir tas, ko es saku. Ja tur visi nav galvā sisti, Elvim būs spēles laiks. Tas pirmais vārtsargs un ASG ir dzeja.
PROTAMS, ka, ja iepriekš Merzļikins spēlēja katru piekto spēli, vidēji, tad tagad viņam ir jāspēlē biežāk. Tur ta ka jautājumiem nevajadzētu būt.

Atkal - par to vai iegūs un vai vispār kādam no viņiem šobrīd ir attiecināms apzīmējums "pirmais vārtsargs"... pašlaik abi vārtsargi, arī parakņājoties par advancēto statistiku (dSv% Elvim ir vēl negatīvāks, GA%- bišķīt sliktāks, taču arī zem 100) un viņu sniegumu attiecībā pret līgas vidējiem, ir ļoti līdzīgi, tāpēc patiesībā visi argumenti par labu Elvim ir ar pieņēmumu, ka viņš var progresēt, bet Korpisalo labāk vairs nekad nespēlēs, t.i., subjektīvas patikšanas jautājums, jo arī neliekot Merzļikinu viņi, balstoties uz abu vārtsargu tiešu salīdzinājumu šajā sezonā, nezaudēs.

Es atkal vairāk par to (lai arī man, protams, labāk patiktu, ja tā nebūtu), ka, ja jau Korpisalo savu pirmā vārtsarga vietu bija dabūjis, tad ir diezgan loģiski, ka pēc atgriešanās viņam tiek dota iespēja (vai divas) to arī saglabāt.

  -1 [+] [-]

, 2020-01-14 17:36, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: PROTAMS, ka, ja iepriekš Merzļikins spēlēja katru piekto spēli, vidēji, tad tagad viņam ir jāspēlē biežāk. Tur ta ka jautājumiem nevajadzētu būt.

Atkal - par to vai iegūs un vai vispār kādam no viņiem šobrīd ir attiecināms apzīmējums "pirmais vārtsargs"... pašlaik abi vārtsargi, arī parakņājoties par advancēto statistiku (dSv% Elvim ir vēl negatīvāks, GA%- bišķīt sliktāks, taču arī zem 100) un viņu sniegumu attiecībā pret līgas vidējiem, ir ļoti līdzīgi, tāpēc patiesībā visi argumenti par labu Elvim ir ar pieņēmumu, ka viņš var progresēt, bet Korpisalo labāk vairs nekad nespēlēs, t.i., subjektīvas patikšanas jautājums, jo arī neliekot Merzļikinu viņi, balstoties uz abu vārtsargu tiešu salīdzinājumu šajā sezonā, nezaudēs.

Es atkal vairāk par to (lai arī man, protams, labāk patiktu, ja tā nebūtu), ka, ja jau Korpisalo savu pirmā vārtsarga vietu bija dabūjis, tad ir diezgan loģiski, ka pēc atgriešanās viņam tiek dota iespēja (vai divas) to arī saglabāt.
Prieks, ka piekrītam, ka Elvis spēlēs par spīti šī raksta tekstiem.

Es runāju ārpus jebkāda veida patikšanas vai nepatikšanas.

Korpisalo šobrīd balansē kaut kur ap replacement līmeni, vai drusku virs. Viņa vērtība ir nekāda.

Merzļikina uzrādītie karjeras procenti neko nenozīmē, bet viņš ir potenciāls 1. Vártsargs. Korpisalo tāds nav un nebūs. Iedomājies spēļu automātu, kuram ir izbiruši 3 apelsīni. Tas ir Korpisalo. Tu dabū atpakaļ savu oriģinālo likmi. Merzļikins ir 2 izkrituši ķirsīši. Tas trešais nevienam nav zināms un CBJ noteikti ir ieinteresēti to uzzināt. Tāpēc mums nav svarīgi, kurš tiek kronēts par pirmo vai otro, jo tam nav nozīmes.

Svarīgs ir spēles laiks un iespējas.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-14 17:40, pirms 4 gadiem
Juris un mačimols maļ uz riņķa praktiski vienu un to pašu ar vienādu iznākumu diezgan rēcīgi. paldies par diskusiju!
1 2 41 komentārs