Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Jēkabsones-Žogotas valdes kandidāti: Šipkēvics, Elbakjans, trīs klubu pārstāvji

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jēkabsones-Žogotas valdes kandidāti: Šipkēvics, Elbakjans, trīs klubu pārstāvji
Artūrs Štālbergs, Anete Jēkabsone-Žogota, Jānis Šipkēvics, iespējams, garākajā preses konferencē Latvijas basketbola vēsturē. Foto: Romāns Kokšarovs, f64.lv

Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidenta amata kandidāte Anete Jēkabsone-Žogota otrdien, 14. janvārī, preses konferencē viesnīcā "Neiburgs" nosauca septiņus kandidātus LBS valdei. Priekšlikums paredz LBS statūtu maiņu.

LBS prezidenta un padomes pilnvaru termiņš beigsies 2020. gada 27. janvārī. Jaunā prezidenta un padomes vēlēšanas notiks 2020. gada 21. janvārī. Pašreizējā valde apstiprināta 2016. gada 18. februārī – arī tās pilnvaru termiņš beigsies 2020. gada 27. janvārī.

Organizācijas statūtu punkts 4.22 vēsta, ka LBS valdē jābūt ne vairāk kā septiņiem locekļiem. Pašreiz valdē ir pieci locekļi – LBS prezidents Valdis Voins (ar izšķirošās balss tiesībām), Guntis Blumbergs (Ventspils), Edgars Jaunups (VEF), Guntis Šēnhofs (EYBL), Žoržs Tikmers (LOK).

Jēkabsones-Žogotas priekšlikums paredz, ka valdē būs septiņi locekļi. Neskaitot prezidentu – Jānis Šipkēvics (Radio SWH), Raimonds Elbakjans (Ghetto Games), Mārtiņš Dambergs (Starptautiskās bobsleja un skeletona federācijas viceprezidents juridiskajos jautājumos), kā arī trīs lielāko basketbola klubu – TTT, VEF, Ventspils – deleģēti pārstāvji.

LBS statūtu punkts 4.12 informē, ka padomes nepastāvīgo locekļu vidū ir pirmo četru vīriešu klubu (VEF, Ventspils, Ogre, Jūrmala) un sieviešu čempiones – TTT – deleģēti pārstāvji. Ja padomes nepastāvīgais loceklis – kluba prezidents – ir biedrības loceklis, klubs kā padomes nepastāvīgo locekli deleģē citu pārstāvi.

Statūti netieši paredz, ka lielajiem klubiem iespējama dubultpārstāvniecība. Jēkabsones-Žogotas priekšlikums iezīmē pašreizējo statūtu maiņu – LBS padomes nepastāvīgo locekļu pāriešanu uz organizācijas valdi, kuras pašreizējā modelī atrodas Ventspils un VEF pārstāvji.

LBS padome un valde 2020. gada 14. janvārī. Ekrānšāviņš no basket.lv, nav redzams Andris Ameriks

LBS padome (2016-2020): Mārtiņš Bondars (padomes priekšsēdētājs), Ilze Pētersone-Godmane (vietniece), Andris Ameriks, Solvita Āboltiņa, Armands Garkāns, Uldis Grāvītis, Aigars Kalvītis, Ojārs Kehris, Māris Martinsons, Imants Parādnieks, Valdis Siksnis, Aigars Štokenbergs, Kārlis Strēlis, Jānis Urbanovičs, Valdis Voins.

Padome 2017. gada oktobrī pēc Voina ierosinājuma iecēla toreizējo “Rīgas satiksmes” vadītāju un TTT valdes locekli Leonu Bemhenu par LBS valdes locekli. Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa 2018. gada 14. decembrī nolēma Bemhenu apcietināt. Viņa atbrīvošana no cietumu slimnīcas Olainē notika 2019. gada 15. februārī pret 200 tūkstošu eiro lielu drošības naudu.

Bemhens zaudēja vairākus amatus, tostarp “Rīgas satiksmē”, TTT valdē un LBS valdē. Gandrīz līdzīgs liktenis piemeklēja Ventspils domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu – 2019. gada 17. decembrī viņš pameta BK “Ventspils” prezidenta amatu un zaudēja amatu kā LBS padomes nepastāvīgais pārstāvis. Apcietinājumā savulaik pabija arī bijušais LJBL vadītājs Māris Martinsons.

(Papildināts plkst. 16:02)

Ojārs Kehris, bijušais LBS prezidents, pašreiz LBS padomes loceklis

“Atrados Latvijas basketbola vadībā gandrīz 20 gadus. Ja paveiktas labas lietas, ceru, ka tajās ir maza daļa no manis. Arī neizdarītajā. Latvijas basketbolā ārēji izskatās, ka viss notiek, taču ugunskurs nedaudz apdzisis. Ir divas pazīmes.

Pirmā – vīriešu valstsvienības neiekļūšana Pasaules kausa 32 komandu vidū. Būt starp 32 komandām bija mūsu uzdevums pret pašreizējo basketbolistu paaudzi un līdzjutējiem. Otrā pazīme – U18 un U20 puišu komandu izkrišana no A divīzijas.

Sāp vienaldzība – LBS spices vienaldzība. Izkritām, un? Olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā spēlēs (FIBA astoņu gadu rangā augstāk esošās) Slovēnija un Horvātija, nevis Latvija. Piederu pie tiem, kuri uzskata, ka basketbolā nav sīkumu. Jānovērtē treneru darbs, pirms svarīgākajām spēlēm jādarbojas ar tiesnešiem – tie visi ir būtiski (LBS vadības) uzdevumi.

Manuprāt, LBS prezidenta trīs svarīgākie uzdevumi ir:

1) atbildēt par līdzekļu piesaisti no publiskā (valsts, pašvaldību) un privātā sektora;
2) Latvijas basketbola pārstāvēšana starptautiski;
3) morālās autoritātes loma savā valstī.

Mēģināju analizēt trīs kandidātus atbilstoši trīs nosauktajiem uzdevumiem. Līdzekļu piesaistē jaunajos ekonomiskajos apstākļos visiem ies grūti. Anetes Jēkabsones-Žogotas priekšrocība – atpazīstamība un politiskā aizmugure. Nebūtu slikti uzaicināt Raimondu Vējoni LBS padomē.

Starptautiskajā laukā Anetei nav konkurences – viņu pasaulē pazīst un apbrīno. Tas palīdz atvērt daudz durvju. Basketbols pasaulē par 90% ir vīru sporta veids, taču FIBA ieviestās amatpersonu kvotas paredz, ka Anetei nebūs jākonkurē ar Saboni, Bodirogu un Daņiloviču.

Morālā autoritāte – Anete palīdzējusi komandai izraut uzvaru bezcerīgās situācijās. Sasniegt augstas vietas Eiropas čempionātos, nokļūt un startēt Olimpiskajās spēlēs. Manuprāt, LBS biedri darītu pareizi, ja ievēlētu viņu uz četriem gadiem. Vēsture rāda, ka iepriekšējie vadītāji amatā bijuši ilgāk par vienu termiņu.

Programmu spēka rangs: Jēkabsone-Žogota, Vējonis, Cipruss. Nevienā četrgades programmā (2020-2024), ka jāstrādā, lai Rīgā nākotnē būtu vīriešu Eirolīgas klubs. Sieviešu komanda startē FIBA Eirolīgā un tai tur jābūt arī turpmāk.

Lai sekmētu vīriešu kluba startu Eirolīgā, ieteicama vadošo basketbolistu iesaiste. Rīgas potenciāls, pilsētas un valsts basketbola tradīcijas to atļauj. Vajadzīgs materiāltehniskais atbalsts. Eirolīgas mītnē Barselonā zina Rīgu – organizācijas vadītāja Hordi Bertomeu kabinetā atrodas fotogrāfija ar – viņu klasifikācijā – divkārtējo Eiropas Čempionvienību kausa ieguvēju, Rīgas ASK.”

Artūrs Štālbergs, biedrības “Liepājas basketbols” valdes priekšsēdētājs

“Paldies Anetei par labiem vārdiem – ja izvirza mani par LBS ģenerālsekretāra amata kandidātu, tas ir liels gods un atbildība. Gribu atkārtot 2013. gadā LBS sveikšanas ceremonijā teiktos vārdus – man ir sapnis, ka Latvija kādreiz atkal būs Eiropas čempione. Tikai spēcīgai un vienotai komandai – tai, kuru ap sevi veido Anete – būs pa spēkam realizēt augstākos mērķus.

Ja Anete tiks ievēlēta, mainīsies mans statuss Liepājā. Restarts jau sācies – 2019. gada nogalē par kluba ģenerālmenedžeri iecelts bijušais “Lietuvos rytas” vadītājs Jons Vainausks. Savulaik viņš ar Robertu Štelmaheru ierindā izcīnīja Eirokausu. Tagad strādā sabiedriskā kārtā – atalgojumu par darbu būs jāpiesaista pašam."

Jānis Šipkēvics, “Radio SWH” līdzdibinātājs

“Esmu basketbola fanātiķis. Desmit gadus Liepājā nopietni trenējos pie Gunāra Krūmiņa. Latvijas Universitātē spēlēju kapteiņa Ojāra Kehra vadībā. Piespēles saņēmu neregulāri, taču trīspunktu metienus, kurus tolaik vēl neieskaitīja, metu ar augstu precizitāti.

Cenšos vest basketbolu līdzi “Radio SWH”. Pateicoties Aināram Gulbim, deviņdesmito gadu labākā vīriešu komanda strādāja ar “SWH/Brocēni” vārdu un tai izdevās sapulcināt labākos basketbola spēkus. “Broči” radio jutās kā otrajās mājās – ierakstīja džinglus un kopīgu dziesmu ar toreizējo ētera personību Renāru Kauperu (“Esam un būsim” – Sportacentrs.com).

Ainārs Gulbis izsludināja lidmašīnas līgumreisu uz Barselonu. Līdzbraucējos pieteicās daudz līdzjutēju – vairāk nekā spētu iesēsties toreizējā Latvijas gaisa flotē. Tas bija īsts mediju un radio basketbola uzrāviens, kuru atceramies ar lielu bijību.

“Radio SWH” pamatauditorija ir cilvēki 26-45 gadu vecumā. Manas paaudzes trīsdesmitgadnieki radio iespaidā veda bērnus uz basketbola treniņiem. Aizvedu dēlu Jāni uz (Valda) Valtera basketbola skolu. Viņu izbrāķēja. Dēls atnāca pie manis, iemeta bumbu no centra un teica, lai viņu ved citur. Aizsūtīju mūzikā.

Mūsdienās izvēļu skaits ir 10 reizes lielāks – no dronu pilotēšanas čempionāta līdz “Ķepu patruļai”. Tas padara basketbola izdzīvošanu ārkārtīgi trauslu. Basketbola popularizācija jaunatnē nav tikai elektronisko mediju – radio un TV – uzdevums. Jāiesaistās visiem, ieskaitot sociālos tīklus un “outdoor media” – vides reklāmas – objektus.

“Radio SWH” visus 26 gadus bijis basketbola radio. Līdz šim brīdim, kad piedāvāja palīdzību LBS vadībai – turpināt populāro “Basketbola minūti”. Idejas izmantoja bez mūsu atļaujas, piedāvājot tās citā medijā. Tā ir kā intelektuālā īpašuma zagšana. Ar tādu basketbola ziedu sanāk darboties tukšgaitā – notika atteikšanās no lielākās radio komercgrupas valstī ar 700 tūkstošiem klausītāju.

Prezidenta kandidātu milžu cīņā aicinu padomāt, kā varam sodīt līdzšinējo LBS vadību – neļaut tai grābstīties gar basketbola nākotni. Kas var būt labāks par basketbola Žannu d`Arku? WNBA čempiones gredzenu neviens uz paplātes nepienes. Ticu viņai un viss!

Atceros vecu anekdoti – laukumā tiekas futbolbumba un basketbola bumba. Pirmā sāka – mani spārda 22 tēviņi. Otrā atbild – mani nespārda, bet vāļā pa rokām. Tik daudz uzmesta un pārmesta nav neviena cita bumba.

Savulaik, šķiet, 1994. gadā, ierados Dalasā ar Zigmāru Liepiņu un Mirdzu Zīveri. SWH vajadzēja par lētu naudu ierakstīt radio džinglus – lai ietaupītu naudu, tos iedziedāja Mirdza Zīvere. Apmeklējām “Dallas Mavericks” spēli – tā bija neaizmirstama tikšanās. Kristaps (Porziņģis) jau apmaksājis ierašanos Dalasā – viņa balss divreiz dienā skan “Radio SWH” basketbola viļņos. Tāpat var dzirdēt Jāņa Blūma un Anetes balsis.”

Anete Jēkabsone-Žogota, LBS prezidenta amata kandidāte

“Neskaitot sevi un Jāni, valdē redzu vēl piecus cilvēkus, tai skaitā Raimondu Elbakjanu kā jauniešu pārstāvi. Raimonds spēj uzrunāt jauniešus, aicinot piekopt veselīgu dzīves veidu. Viņam ir liela pieredze darbā ar pašvaldībām un sponsoru piesaisti.

Jurists Mārtiņš Dambergs ir starptautiskās bobsleja un skeletona federācijas (IBSF) valdes loceklis, viceprezidents juridiskajos jautājumus. Arī Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes doktorants. Uzskatu, ka viņam jābūt valdē, lai risinātu juridiskās lietas.

Nākamos trīs pārstāvjus redzu no trīs lielākajiem basketbola klubiem – TTT, VEF un Ventspils. Viņi spēlē lielāko lomu Latvijas groza bumbā. Tas nenozīmē, ka citi nevar. Ja Jūrmala un Ogre iegūs stabilu pārstāvniecību starptautiskajās sacensībās, arī viņiem būs iespēja.

Redzu, ka Ojāram Kehrim jāturpina darbs LBS padomes. Pārējie padomes kandidāti lūguši viņu vārdus pagaidām neizpaust. Tie ir basketbolisti, biznesmeņi un politiķi. Ņemot vērā, ka darbošos ar pilnu krūti, vēlos, lai LBS prezidenta darbs tiktu apmaksāts (tam nepieciešama LBS statūtu maiņa – Sportacentrs.com).

Kopā ar komandu plānoju izmaiņas LBS mārketinga darbā, tiesa, ievēlēšanas gadījumā neviens uzreiz atlaists netiks. Pagaidām nevienu (jaunpienācēja) vārdu nesaukšu. Uzskatu, ka LBS pārstāvēšanu starptautiski – citu vidū – varētu turpināt Ojārs Kehris un Gunta Baško. Citus pagaidām nevaru nosaukt.”

1 2 3 74 komentāri

 +13 [+] [-]

, 2020-01-14 13:55, pirms 4 gadiem
Raimonds Elbakjans ????
Getiņam nauda būs xD

  +2 [+] [-]

, 2020-01-14 13:56, pirms 4 gadiem
Amizanti var sanākt. Valdē grib redzēt 3 LIELĀKO KLUBU pārstāvjus TTT, VEF , Ventspils. Viss ir ok līdz brīdim, ka izskatās, ka Ventspils dienas pēc šīs sezonas nopietnākā līmenī būs skaitītas. Vai tiešām, tad Ventspils skaitīsies top 3 Latvijas lielākais klubs? Pats Pleinics neboliedza intervijā delfiem, ka komandu sezonas gaitā varētu pamest vairāki vadošie spēlētāji, jo acīmredzami naudas nav. Ja jaunā ventspils brīvostas valde nepagarinās reklāmas nolūkos (kas protams bija izdevīga tikai Lembergam) ligumu ar BK ventspili ,tad tur ir smiltiņas organizācijai. Tas butu nedaudz smieklīgi, ka valdē būtu ventspils pārstāvis

  +4 [+] [-]

, 2020-01-14 14:03, pirms 4 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Amizanti var sanākt. Valdē grib redzēt 3 LIELĀKO KLUBU pārstāvjus TTT, VEF , Ventspils. Viss ir ok līdz brīdim, ka izskatās, ka Ventspils dienas pēc šīs sezonas nopietnākā līmenī būs skaitītas. Vai tiešām, tad Ventspils skaitīsies top 3 Latvijas lielākais klubs? Pats Pleinics neboliedza intervijā delfiem, ka komandu sezonas gaitā varētu pamest vairāki vadošie spēlētāji, jo acīmredzami naudas nav. Ja jaunā ventspils brīvostas valde nepagarinās reklāmas nolūkos (kas protams bija izdevīga tikai Lembergam) ligumu ar BK ventspili ,tad tur ir smiltiņas organizācijai. Tas butu nedaudz smieklīgi, ka valdē būtu ventspils pārstāvis
Kas mums būs 21.01? Vēlēšanas! Kas tagad notiek? Priekšvēlēšanu cīņa. Nu, ko tu nesaproti? Ir jāsola, sevišķi, ja pie apvāršņa parādījies ZZS čalis Un kāpēc uztraucies par BKV, ja arī VEF sponsors tiek nacionalizēts? Es jau saprotu, ka abu ostu valdēs ir Jaunupa cilvēki un pat no VEF vadības, bet kopumā būtu absurdi, ja viena osta vienu klubu sponsorēt turpina, bet otro - ne. Ostas tak tagad ir valsts, kāda vairs starpība, tieši par kuru ir runa?
Man par Aneti+Ventspils ir divas versijas un abas ar politisku piesitienu: vai nu Ventspils grib turēties pie tiem, kas šobrīd ir pie varas un tiešām var lietas bīdīt, vai arī mālē Anetei acis un vēlēšanu dienā uzmetīs.

 +17 [+] [-]

, 2020-01-14 14:07, pirms 4 gadiem
Normāla valde - "gopņiks" no saulainā kaukāza un "mīkstpēdiņš" no radio stacijas

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 14:09, pirms 4 gadiem
Izgaismojat,lūdzu kāds, kas slepjas aiz katra muguras patiesībā.Tiek regulāri minēti visādi Lauvas un Jaunupi utt.Vienkārši gribu zināt par kuru no trim turēt ikški.

 +19 [+] [-]

, 2020-01-14 14:10, pirms 4 gadiem
Atmarozaks Elbakjans?
Anete, ej d****!

  +4 [+] [-]

, 2020-01-14 14:12, pirms 4 gadiem
onkols rakstīja: Man par Aneti+Ventspils ir divas versijas un abas ar politisku piesitienu: vai nu Ventspils grib turēties pie tiem, kas šobrīd ir pie varas un tiešām var lietas bīdīt, vai arī mālē Anetei acis un vēlēšanu dienā uzmetīs.
Ļoti ceru, ka uzmetīs un 21.1 Anetes variants netiks ievēlēts. Ja Ventspils sāks iet Jaunupa/Spaliņas pavadā, atvainojiet, kur tur vispār kāds mugurkauls?
Forši jau būtu Vējoņa uzvara, kurš uzaicina Aneti kādā nozīmīgā amatā. Pārējā šodien nosauktā komanda nepārliecina - vai nu šauras intereses, vai nu vispār maza poņa no basīša.

  +9 [+] [-]

, 2020-01-14 14:15, pirms 4 gadiem
Ar Elbakjanu basketbolā sāksies jauni komunikācijas laiki 😄

 +23 [+] [-]

, 2020-01-14 14:16, pirms 4 gadiem
Šipkēvičs - komunistu cūka, Elbakjans - Saskaņas prostitūte

 +21 [+] [-]

, 2020-01-14 14:16, pirms 4 gadiem
Galīgi garam.. nafig Elbakjans un Šipkevičs? wtf? tad jau labāk toč Vējonis

  +3 [+] [-]

, 2020-01-14 14:20, pirms 4 gadiem
Kidd rakstīja: Galīgi garam.. nafig Elbakjans un Šipkevičs? wtf? tad jau labāk toč Vējonis
Un Anatolijs arī ir PAR!

  +4 [+] [-]

, 2020-01-14 14:23, pirms 4 gadiem
Mana prognoze tomēr ir, ka ievēlēts tiks Vējonis. Nezinu, kāpēc, bet vienkāršī ir šī sajūta...

  -4 [+] [-]

, 2020-01-14 14:23, pirms 4 gadiem
Elbakjans jau nu sevi ir pierādjis kā organizators, bet Šipkevics? Ko viņš tur darīs?

  +9 [+] [-]

, 2020-01-14 14:33, pirms 4 gadiem
Nupat šodien jau izteicu domas par Valmieras Vidzemes vēstuli,kur nez kapēc es sliecos uz Anetes pusi,tagad saku vienu,vai nu viņai ir stulbi padomdevēji vai pate ......., kā var to neizglītoto rupekli,narkomānu,kas degradē visu Latvijas basketbola godu, pat ban...
ielikt valdē ,arī nSipkēvics galīgi garām kāds viņam sakars ar BASKETBOLU ?????
Anete attopies ,vismaz piezvani tēvam un parunā .....
Ja šitas murgs ir taisnība ,tad tikai Vējoni !!!!

 +13 [+] [-]

, 2020-01-14 14:33, pirms 4 gadiem
Jebalkina intelekta līmenis alu cilvēka līmenī. Malacis ar savie ghetto games, bet nu ne jau nu valdē tādu atsaldeni.

 +12 [+] [-]

, 2020-01-14 14:34, pirms 4 gadiem
Visi pārējie varianti ir ok, izņemot Elbakjanu, protams, var teikt, ka viņš pastāv lielu, tā tiekt, vienkāršā cilvēka kustību, bet nu cilvēks uzvedas un uzskatos ir palicis pagātnē

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 14:35, pirms 4 gadiem
norden rakstīja: Nupat šodien jau izteicu domas par Valmieras Vidzemes vēstuli,kur nez kapēc es sliecos uz Anetes pusi,tagad saku vienu,vai nu viņai ir stulbi padomdevēji vai pate ......., kā var to neizglītoto rupekli,narkomānu,kas degradē visu Latvijas basketbola godu, pat ban...
ielikt valdē ,arī nSipkēvics galīgi garām kāds viņam sakars ar BASKETBOLU ?????
Anete attopies ,vismaz piezvani tēvam un parunā .....
Ja šitas murgs ir taisnība ,tad tikai Vējoni !!!!
Šipkēvics drīzāk ir tur dēļ tā, lai ir cilvēks, kurš sajēdz, kas ir normāla komunikācija ar presi utt. Tādā ziņā, esmu kategoriski pret, ka valdē ir tikai basketbolisti

     [+] [-]

, 2020-01-14 14:36, pirms 4 gadiem
petravicus rakstīja: Mana prognoze tomēr ir, ka ievēlēts tiks Vējonis. Nezinu, kāpēc, bet vienkāršī ir šī sajūta...
Tad turpināsies stagnācija, jo nav noslēpums, ka aiz Vējoņā stāv vecais Šēnhofs, turpināsies draugu būšana un pa retam, gan jau uzpeldēs kaut kādas problēmas ar prēmijām. Pats Vējonis kaut ko murminās zem deguna, pāris reizēs, kad parādīsies rakstos utt.

  -1 [+] [-]

, 2020-01-14 14:38, pirms 4 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Amizanti var sanākt. Valdē grib redzēt 3 LIELĀKO KLUBU pārstāvjus TTT, VEF , Ventspils. Viss ir ok līdz brīdim, ka izskatās, ka Ventspils dienas pēc šīs sezonas nopietnākā līmenī būs skaitītas. Vai tiešām, tad Ventspils skaitīsies top 3 Latvijas lielākais klubs? Pats Pleinics neboliedza intervijā delfiem, ka komandu sezonas gaitā varētu pamest vairāki vadošie spēlētāji, jo acīmredzami naudas nav. Ja jaunā ventspils brīvostas valde nepagarinās reklāmas nolūkos (kas protams bija izdevīga tikai Lembergam) ligumu ar BK ventspili ,tad tur ir smiltiņas organizācijai. Tas butu nedaudz smieklīgi, ka valdē būtu ventspils pārstāvis
Līdz sezonas beigām būs, tas, cik saprotu ir garantēts un pēc tam, arī nekādas, it kā, nekādas dižās izmaiņas neplānojas. Tā visa brēka bija, lai nomainītos cilvēks, kurš pārvalda to visu pasākumu, tas, pat īsti var neietekmēt atbalstu

  -2 [+] [-]

, 2020-01-14 14:40, pirms 4 gadiem
mtz08 rakstīja: Izgaismojat,lūdzu kāds, kas slepjas aiz katra muguras patiesībā.Tiek regulāri minēti visādi Lauvas un Jaunupi utt.Vienkārši gribu zināt par kuru no trim turēt ikški.
Aiz Vējoņa ir vecais Šēnhofs ar visu varzu. Mūsu pusē, ir divejādas domas par Vējoni, ir daļa, kas viņu nelabprāt redz.

Cipruss ir ar Šnepu kopā. Viņa gadījumā, man ļoti nepatika viņa intervijā, kurā pateica, ka līdz šim LBS ir labi strādājis. Tas norāda, ka viņa plānos nav nekādas pārveides utt.

Aiz Žogotas, viena puse ir Jaunups, protams otrā pusē ir Blūms utt. Laikam Lauva arī ir. Lauvas sakarā, galvenais ir KV neklausīt, jo cilvēks tagad notirš Lauvas naftas naudu, bet, cik saprotu, nesmādēja, kad bija nopietna trauma viņam. Tas daudz pasaka par KV

     [+] [-]

, 2020-01-14 14:44, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Šipkēvics drīzāk ir tur dēļ tā, lai ir cilvēks, kurš sajēdz, kas ir normāla komunikācija ar presi utt. Tādā ziņā, esmu kategoriski pret, ka valdē ir tikai basketbolisti
Normāls arguments,jo tagad Keisels ir no sērijas tukšums

 +13 [+] [-]

, 2020-01-14 14:49, pirms 4 gadiem
nu neeee , esmu vīlies ! Nu kāpēc to pērkamo Elbakjanu , saskaņieti

  +3 [+] [-]

, 2020-01-14 14:50, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Aiz Vējoņa ir vecais Šēnhofs ar visu varzu. Mūsu pusē, ir divejādas domas par Vējoni, ir daļa, kas viņu nelabprāt redz.

Cipruss ir ar Šnepu kopā. Viņa gadījumā, man ļoti nepatika viņa intervijā, kurā pateica, ka līdz šim LBS ir labi strādājis. Tas norāda, ka viņa plānos nav nekādas pārveides utt.

Aiz Žogotas, viena puse ir Jaunups, protams otrā pusē ir Blūms utt. Laikam Lauva arī ir. Lauvas sakarā, galvenais ir KV neklausīt, jo cilvēks tagad notirš Lauvas naftas naudu, bet, cik saprotu, nesmādēja, kad bija nopietna trauma viņam. Tas daudz pasaka par KV
Kā notiks balsojums ,un kuri būs tie kas pieņems lēmumu?

  +3 [+] [-]

, 2020-01-14 15:04, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Aiz Vējoņa ir vecais Šēnhofs ar visu varzu. Mūsu pusē, ir divejādas domas par Vējoni, ir daļa, kas viņu nelabprāt redz.

Cipruss ir ar Šnepu kopā. Viņa gadījumā, man ļoti nepatika viņa intervijā, kurā pateica, ka līdz šim LBS ir labi strādājis. Tas norāda, ka viņa plānos nav nekādas pārveides utt.

Aiz Žogotas, viena puse ir Jaunups, protams otrā pusē ir Blūms utt. Laikam Lauva arī ir. Lauvas sakarā, galvenais ir KV neklausīt, jo cilvēks tagad notirš Lauvas naftas naudu, bet, cik saprotu, nesmādēja, kad bija nopietna trauma viņam. Tas daudz pasaka par KV
Kā vispār varēja pateikt, ka "labi strādājis"? Viņu laikā netikām uz PK, jauniešu/juniori rezultāti krītas, klubu baskets atejā...

  +4 [+] [-]

, 2020-01-14 15:07, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Šipkēvics drīzāk ir tur dēļ tā, lai ir cilvēks, kurš sajēdz, kas ir normāla komunikācija ar presi utt. Tādā ziņā, esmu kategoriski pret, ka valdē ir tikai basketbolisti
...nu, jā, bet Šipkēvics tak bija maisos kā čekas stukačs un sāka veidot SWH radio pie Gulbja fātera, kur visu kontrolēja čekas mafija...palasi Armandu Puči....

 +13 [+] [-]

, 2020-01-14 15:09, pirms 4 gadiem
jee....baalll... nu Žogota nolēja...
Lai viņa smird tālāk no basketbola...džeks kurš tikko 32 gadu vecumā nokārto vidējo izglītību un vārdu krājumā ir vairāk lamu vārdu kā jabkas cits... + Šipkēvičs, bijušais/esošais komunists,kurš ir mīkstāks par mīkstu...
CIk laba bija basketboliste, tik tagad sūdīga parādās politiķe...

 +12 [+] [-]

, 2020-01-14 15:09, pirms 4 gadiem
ieraudziju elbakana uzvardu-usakova kurjju dreebe-zagata-ej turpini atsedet rigas duma...

  +2 [+] [-]

, 2020-01-14 15:11, pirms 4 gadiem
ja labak da.nis-vejauts nevis usakova m.sli...

  +5 [+] [-]

, 2020-01-14 15:11, pirms 4 gadiem
Elbakjans, Simpkevics, nakotne te ir skaidra:

  +5 [+] [-]

, 2020-01-14 15:12, pirms 4 gadiem
Anetei gan komanda, maigi sakot, ar problēmām, gan pati apbraukājot bbola skolas, dažās ir izgāzusies. Te būs cīņa starp viņu un Vējoni, kuram vēl ģenseks jāpaziņo.

 +17 [+] [-]

, 2020-01-14 15:13, pirms 4 gadiem
22. janvāris, pirmā sēde, Elbakjana džips uz LBS kāpnēm, pa logu dzirdams maķ peremaķ...

  +3 [+] [-]

, 2020-01-14 15:14, pirms 4 gadiem
un sipkevic-cekas stukac-kas nostajas pret tautu,kopa ar digitalo zagli rubeni un vel vienu nelieti...

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 15:19, pirms 4 gadiem
Viss ir vienkārši, Latvijas attīstībai nav jābūt pie basketbola lietu vadības stūres un būs attīstība ne tikai Latvijas attīstībai.

 +13 [+] [-]

, 2020-01-14 15:25, pirms 4 gadiem
Ok. Pirms Elbakjana es biju par Aneti, tagad nē, paldies. OMG kas paliek - Cipa?

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 15:49, pirms 4 gadiem
Varbūt speciāli tagad sakombinēts, lai izvēlas mazāko ļaunumu? Partijas nomenklatūra rullē. Vēl joprojām 2020 gadā. Ārprāts! Paliek Cipa, bet arī nekas daudzsološs.
1 2 3 74 komentāri