Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" ģenerālmenedžeris: "Koncentrējos uz spēlētāju sniegumu, nevis trenera nomaiņu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ducks" ģenerālmenedžeris: "Koncentrējos uz spēlētāju sniegumu, nevis trenera nomaiņu"
Rendijs Kārlails. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Anaheimas "Ducks" ģenerālmenedžeris Bobs Marejs norādījis, ka negrasās atlaist galveno treneri Rendiju Kārlailu pat pēc 11. zaudējuma pēc kārtas, iemeslus meklējot hokejistos.

Aizvadītajā naktī Anaheimas "Ducks" piedzīvoja 11. zaudējumu pēc kārtas, izbraukumā ar 3:4 pagarinājumā piekāpjoties Vinipegas "Jets". Uzvaras garšu nav izdevies izbaudīt kopš 17. decembra.

"Labprātāk nekomentētu šo tēmu sezonas laikā, tomēr mūsu parādītais sniegums uzdod jautājumus. Mūsu līdzjutēji ir dusmīgi, un viņiem ir visas tiesības būt dusmīgiem, un viņi ir pelnījuši atbildi no manis," paziņojumā citēts "Ducks" ģenerālmenedžeris Bobs Marejs.

"Šajā brīdī neapsveru iespēju veikt treneru maiņu. Koncentrējos uz spēlētājiem – kurš būs gatavs kļūt par līderi nepatīkamajā brīdī. Tas, kā spēlējām pret Vinipegu, bija solis pareizajā virzienā, bet mums nepieciešams daudz, daudz vairāk," pauda Marejs. "Mēs no spēlētājiem sagaidām vairāk, un arī viņiem pašiem vajadzētu gaidīt vairāk."

Kārlails pirmo reizi "Ducks" vadīja laika posmā no 2005. līdz 2012. gadam, un ar viņu galvenā trenera lomā 2007. gadā tika izcīnīts Stenlija kauss. 62 gadus vecais speciālists pie komandas stūres atgriezās 2016. gada vasarā, pēc tam, kad tika atlaists no Toronto "Maple Leafs".

Ar 46 spēlēs sakrātajiem 47 punktiem "Ducks" ir Rietumu konferences pirmā komanda aiz strīpas cīņā par vietu Stenlija kausa izcīņā. Tiesa, priekšā esošajai Minesotas "Wild" arī ir 47 punkti, taču arī divas spēles rezervē.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/ducks-gm-not-con...