Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Bundeslīgas līdere Dortmundes "Borussia" par 15 miljoniem nopērk argentīniešu aizsargu

Agris Suveizda

Bundeslīgas līdere Dortmundes "Borussia" par 15 miljoniem nopērk argentīniešu aizsargu
Leonardo Balerdi. Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbola klubs Dortmundes "Borussia" paziņojis par piecu gadu līguma parakstīšanu ar 19 gadus veco argentīniešu centra aizsargu Leonardo Balerdi.

Argentīnas grands "Boca Juniors" par pāreju saņems ap 15 miljoniem eiro. Argentīnas U20 izlases aizsargs lielajā komandā gan spēlējis maz, Argentīnas augstākajā līgā aizvadot piecas spēles un vienā mačā paliekot rezervē "Libertadores" kausa izcīņā.

"Balerdi ir perspektīvs spēlētājs, kura transfērs sākotnēji tika plānots tikai vasarā, taču tika paātrināts un veikts jau tagad," kluba mājaslapā citēts "Borussia" sporta direktors Mihaels Corks. "Leonardo ir inteliģents centra aizsargs, kurš ir ne tikai spēcīgs aizsardzības darbībās, bet arī labi ievada uzbrukumus."

Dortmundes "Borussia" ar 42 punktiem 17 spēlēs ir Vācijas Bundeslīgas līdere, par sešiem punktiem apsteidzot Minhenes "Bayern".

Izmantotie resursi:
https://www.bvb.de/News/Uebersicht/...