Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Red Wings" Čikāgā atstāj uz nulles vietējo "Blackhawks"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Red Wings" Čikāgā atstāj uz nulles vietējo "Blackhawks"
Detroitas "Red Wings" hokejisti svin vārtu guvumu spēlē pret Čikāgas "Blackhawks"
Foto: Jonathan Daniel/AFP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) svētdienas vakara agrajā mačā pie pārliecinoša panākuma tikusi Austrumu konferences lejasgala vienība Detroitas "Red Wings", kas izbraukumā ar 4:0 sagrāva Čikāgas "Blackhawks".

Abām komandām šis bija otrais mačs divu diennakšu laikā. "Blackhawks" savā iepriekšējā cīņā "United Center" arēnā ar 2:1 pārspēja līdz šim lieliski sezonu aizvadošo Vinipegas "Jets", kamēr Detroitas "Red Wings" Pitsburgā ar rezultātu 1:4 atzina pēdējā laikā no bedres ārā kāpjošo "Penguins" hokejistu pārākumu.

Šovakar gan "Blackhawks", gan "Red Wings" cietokšņu drošība tika uzticēta komandu otrajiem vārtsargiem - mājiniekiem tas bija 32 gadus vecais kanādietis Džefs Gless, kurš pašlaik aizvada savu debijas sezonu NHL.

Sākums priekš Glesa un visas "Blackhawks" vienības padevās briesmīgs - jau septītajā minūtē rezultāta tablo vēstīja 2:0 par labu "Red Wings". Neviena nepiesegts no vārtu priekšas piektajā minūtē 1:0 panāca Dilans Larkins, turpinājumam sekojot jau pēc 2:10 minūtēm, kad no tālākas distances tukšajā vārtu stūrī ripu trieca pieredzējušais aizsargs Mets Grīns (2:0).

Šāds rezultāts saglabājās līdz pat trešā perioda sestajai minūtei, kad viesu vadību palielināja (3:0) Entonijs Mānta, kuram šis bija 15. precīzais raidījums šosezon.

Punktu uz "i" uzlika "Red Wings" leģendas Toda Bertuci brāļadēls 22 gadus vecais Tailers Bertuci, kurš savā 17. NHL spēlē guva savus pirmos vārtus šajā līgā, panākot cīņas galarezultātu - 4:0.

Detroitas "Red Wings" čehu vārtsargam Petram Mrazekam šovakar sausā spēle - atvairīti visi mājinieku izdarītie 27 metieni.

     [+] [-]

, 2018-01-14 22:54, pirms 6 gadiem
Tagad Black Hawks vadība kodīs pirkstos ka palaida Panarinu prom. Saads arī ļoti švaks izskatās.

     [+] [-]

, 2018-01-15 01:44, pirms 6 gadiem
Panarins viens nepavilktu. Lielākā problēma ir tāda, ka Teivzs, Sībruks, daļēji arī Kīts, ir regresējuši. Kā arī, protams, ļoti pietrūkst Hossas un Hjalmarsona kalibra spēlētāji. Savukārt jaunai maiņai vēl ir kur augt un augt. Lieku lielas cerības uz Šmalcu, Debrinkatu, Forslingu, Ruttu, Oesterli un Mērfiju. Cerams, ka nākamgad tādi spēlētāji, kā, piemēram, Sikura un Fortins spēs ielauzties lielajā komandā. Bet primārais ir atbrīvoties no Sībruka un Šarpa un ļaut jaunajiem spēlēt. Vēl viens variants ir atlaist Kvenvilu, jo nav jau liels noslēpums, ka viņš bieži vien pārāk daudz uzticas veterāniem, kas diemžēl maksāja Čikāgai 2014. gada Stenlija kausu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-01-15 04:57, pirms 6 gadiem
Tods nav Red Wings leģenda. 4 sezonas klubā, kas ir divreiz mazāk kā Vankūverā. Tad jau Lidstrēms un Aizermans ir Detroitas dievi