Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam sezonas 20. rezultatīvā piespēle un uzvara pār Hārtliju

Rolands Eliņš

Daugaviņam sezonas 20. rezultatīvā piespēle un uzvara pār Hārtliju
Kaspars Daugaviņš kopā ar komandas biedriem. Foto: Vityaz.ru

Rezultatīvi Kontinentālās hokeja līgas spēlēs turpina darboties latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš šodien palīdzēja "Vityaz" ar 4:3 apspēlēt Boba Hārtlija vadīto "Avangard".

Kaspars Daugaviņš šodien nospēlēja 22:00 minūtes, kas bija lielākais spēles laiks komandā, ieskaitot aizsargus. Daugaviņš uzvarēja divos no septiņiem iemetieniem un tika pie sava kārtējā rezultativitātes punkta. Viņš ar rezultatīvu piespēli otrā perioda sākumā palīdzēja Džastinam Denfortam realizēt vairākumu un panākt 3:0 vadību.

Spēles turpinājumā Boba Hārtlija trenētā "Avangard" gan saņēmās un pietuvojās līdz 2:3, taču Denforta otrie vārti 51. minūtē atjaunoja Daugaviņa komandai divu vārtu pārsvaru. "Avangard" vienus vārtus vēl iemeta, bet no zaudējuma 3:4 neizvairījās. Hārtlija komandai šis ir trešais zaudējums četrās spēlēs, kamēr "Vityaz" ar 37 punktiem 36 spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu konferencē.

Daugaviņš šosezon piedalījies 34 KHL spēlēs, kurās ticis pie desmit vārtu guvumiem un 20 rezultatīvām piespēlēm. Viņš uzņēmis tempu uz savas karjeras rezultatīvāko KHL sezonu (pirms gada "Spartak" sastāvā 40 punkti 59 spēlēs) un ieņem dalītu 11. vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Tāpat Daugaviņš jau šobrīd parūpējies par savu sesto KHL sezonu ar vismaz 30 punktiem.

Uzvara ar 4:3 šodien arī Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai "Spartak", kas arī mača gaitā bija vadībā 3:0 pret "Sochi", taču gandrīz vadību izlaida. Znaroka komandai šī bija trešā uzvara četrās spēlēs.

Savukārt "Jokerit" ar Jāni Kalniņu rezervē viesos piekāpās "Ak Bars" ar 1:4. Annešs Lindbeks "Jokerit" vārtos atvairīja 34 no 37 metieniem.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Salavat Yulaev – Sibir3:1Metallurg – Avtomobilist0:4
Traktor – Barys2:4Severstal – Torpedo3:0
Kunlun – Dinamo Min2:3 PMNeftekhimik – Dynamo M2:3
Vityaz – Avangard4:3Sochi – Spartak3:4
Ak Bars – Jokerit4:1

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2020-12-13 19:00, pirms 3 gadiem
Jauku svinēšanu, Janka. Daudz laimes!

     [+] [-]

, 2020-12-13 19:01, pirms 3 gadiem
nesaprotu jokeritu. Aizvakar kalniņam sausā, bet šodien vārtos lindbeks...
ar ko domā *uizin

     [+] [-]

, 2020-12-13 19:18, pirms 3 gadiem
markkomartins rakstīja: nesaprotu jokeritu. Aizvakar kalniņam sausā, bet šodien vārtos lindbeks...
ar ko domā *uizin
Neesmu cītīgi sekojis Jokerit, bet šķiet, ka vārtsargi visu sezonu dala vietu vārtos līdzīgi, tiek cītīgi rotēti. Izņēmums bija posms, kad Lindbeks saslima ar covid.

     [+] [-]

, 2020-12-13 19:31, pirms 3 gadiem
markkomartins rakstīja: nesaprotu jokeritu. Aizvakar kalniņam sausā, bet šodien vārtos lindbeks...
ar ko domā *uizin
Ņemizuj rīt Janka stāvēs