Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pametušais Tretjaks atgriežas Maskavas CSKA

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" pametušais Tretjaks atgriežas Maskavas CSKA
Maksims Tretjaks. Foto: dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" pagājušajā nedēļā pēc abpusējas vienošanās pārtrauca līgumu ar vārtsargu Maksimu Tretjaku. 22 gadus vecais hokejists atgriezies Maskavas CSKA.

Maksims Tretjaks sezonas pirmajā pusē bija Rīgas "Dinamo" trešais vārtsargs, un pie teikšanas viņš tika tikai vienā mačā. 7. oktobrī rīdzinieki izbraukumā ar 3:6 piekāpās Novosibirskas "Sibir", bet Tretjaks otrās trešdaļas vidū nomainīja Timuru Biļalovu. Tretjaks tika galā ar 12 no 14 metieniem. Vēl trīs mačos viņš bijis uz "Dinamo" soliņa.

Tagad 22 gadus vecais vārtsargs atgriezies Maskavas CSKA, un līgums noslēgts līdz sezonas beigām. 2012. gadā viņš debitēja Maskavas CSKA junioru komandā, ar kuru gadu vēlāk kļuva par MHL vicečempionu. Kopumā junioros viņš aizvadīja 82 spēles un atvairīja 89,7% metienu.

Pēcāk Tretjaks divas sezonas pavadīja Krievijas Augstākajā līgā, pārstāvot CSKA fārmklubu "Zvezda". Tur 32 spēlēs 11 uzvaras, atvairot 90,2% metienu. Tāpat Tretjaks ir spēlējis Kontinentālajā hokeja līgā, bet ārpus CSKA sistēmas – piecus mačus viņš aizvadījis Vladivostokas "Admiral" vārtos, atvairot 91,3% metienu un vidēji ielaižot 2,24 ripas.

Izmantotie resursi:
https://cska-hockey.ru/news/Novosti...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-13 12:32, pirms 5 gadiem
ķiveri var Timuram nodot.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-13 16:20, pirms 5 gadiem
Tas būtu loğiski. Interesanti, ka šis vārtsargs paliks atmiņā tikai ar savu ķiveri. Nekā unikāla tai ķiverē nav, bet paradoksāls fakts.