Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" aicināja Lavāru Bolu piebremzēt ar trenera publisku kritizēšanu

Rolands Eliņš

"Lakers" aicināja Lavāru Bolu piebremzēt ar trenera publisku kritizēšanu
Lavārs Bols
Foto: AFP/Scanpix

NBA klubs Losandželosas “Lakers” iepriekšējo nedēļu laikā bija aicinājis uz tikšanos sava jaunā talanta Lonzo Bola skandalozo tēvu Lavāru, un kluba prezidents Maģiskais Džonsons viņu aicinājis tik bieži nekritizēt klubu publiski, bet gan nākt ar saviem ierosinājumiem un iebildumiem pa tiešo pie kluba vadības.

“Lakers” prezidents Maģiskais Džonsons un ģenerālmenedžeris Robs Pelinka Lavāru Bolu aicināja uz sarunu pāris iepriekšējo nedēļu laikā, vēsta ESPN. Tikšanās mērķis bija panākt, lai viņš piebremzē ar savu publisko kritiku “Lakers” galvenā trenera Lūka Voltona virzienā, tādējādi palīdzot radīt pozitīvāku atmosfēru ap savu dēlu Lonzo, šī gada drafta otro numuru.

Bols apstiprināja ESPN, ka atsaucies “Lakers” aicinājumam un sapratis viņu nodomus: “Visi cenšas to pataisīt tā, it kā es stāstītu klubam, kā jādara pareizi, vai arī it kā viņi man stāstītu, lai vairs nerunāju. Tā nav. Mēs visi vēlamies uzlabot situāciju un kopīgi risināt problēmu.”

“Dažiem cilvēkiem tas var izklausīties neticami, taču es patiešām vēlu savam dēlam visu to labāko,” turpināja Lavārs. “Un tas, kas ir labākais viņam, ir labākais arī visam klubam.”

ESPN vēsta, ka Maģiskais Džonsons un Pelinka vēlējušies, lai viņu starpā saglabājas labas attiecības, taču tajā pašā laikā neierobežojot Lavāra iespējas izteikties.

“Es teicu viņiem, ka saprotu viņu nostāju,” stāstīja Lavārs Bols. “Teicu, ka turpināšu teikt visu, ko vien vēlos un neslēpšu savus uzskatus. Viņi man teica: “Labi, taču vispirms nāc pie mums un pasaki to mums.” Man tas liekas pieņemami.”

Bols arī atzina, ka viņš pats nekomunicē ar treneri Voltonu, kurš neveiksmīgās spēlēs nav kautrējies nosēdināt Lonzo rezervē, par to izpelnoties publisku Lavāra kritiku. Pats Voltons gan publiski vairākkārt norādījis, ka neņem vērā spēlētāju ģimenes locekļu viedokļus, bet gan strādā ar savu komandu un pilnībā ļauj jebkuram cilvēkam paust savu viedokli par “Lakers” sniegumu.

“Lakers” aizvadītajā naktī piedzīvoja zaudējumu papildlaikā pret Kristapu Porziņģi un “Knicks”, un Losandželosas sezonas bilance noslīdēja līdz 10-16, kas gados tik jaunai komandai varētu būt apmierinošs rādītājs, taču ar to, protams, nepietiks iekļūšanai izslēgšanas spēlēs. Lonzo vakardienas spēlē izcēlās ar 17 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un sešām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
LaVar Ball, Los Angeles Lakers have meeting...

  +3 [+] [-]

, 2017-12-13 18:01, pirms 6 gadiem
Treneris ir zaļš bet Balls ir loxs pa žižnji ..

  +4 [+] [-]

, 2017-12-13 18:03, pirms 6 gadiem
PraporšiksPingvins3 rakstīja: Treneris ir zaļš bet Balls ir loxs pa žižnji ..
Waltons bija GSW sitēmā, viņš zina, kā vajag. Lavars šauj pār strīpu kā vienmēr. Vismaz viņa raksturs palīdz žurnālistiem pelnīt naudu!

     [+] [-]

, 2017-12-13 18:11, pirms 6 gadiem
Pats Voltons gan publiski vairākkārt norādījis, ka neņem vērā spēlētāju ģimenes locekļu viedokļus.

Pareizi arī ir. Nav ko to impjagalvu ņemt vērā.

Lavārs jau neko neteiks pa kluso, jo publicitāti vajag. Tāds pats kā kardašijaņi, ka baigi sūdzās, ka privāto dzīvi viņiem nedod, bet paši jau nemaz negrib.

  +2 [+] [-]

, 2017-12-13 18:14, pirms 6 gadiem
Kas par pārsteigumu tikko noskatījos First Take,un tie atkal par viņu runā..Sutkas laikā 5+ video..Tie tik runā par viņu

  +2 [+] [-]

, 2017-12-13 18:16, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Waltons bija GSW sitēmā, viņš zina, kā vajag. Lavars šauj pār strīpu kā vienmēr. Vismaz viņa raksturs palīdz žurnālistiem pelnīt naudu!
GSW varēja arī vadīt halles sētnieks,un dabūt līdzīgu statistiku Tāpat,kā USA izlases.Nav jau GSW tie spēlētāji ampāļi,kā Lavārs kurš neko nesaprot

  +2 [+] [-]

, 2017-12-13 18:26, pirms 6 gadiem
un vēl KP Bolu 2x pēc kārtas nobloķēja

  +3 [+] [-]

, 2017-12-13 18:46, pirms 6 gadiem
Delfos un tamlīdzīgos portālos vislaik piemin Kardašjanas, bet šeit sporta versijā tagad katru dienu Ballu ģimeni.

  +2 [+] [-]

, 2017-12-13 19:04, pirms 6 gadiem
Viņam ir trīs olas

     [+] [-]

, 2017-12-13 19:06, pirms 6 gadiem
Nesaprotu , kādēļ Lonzo tik ļoti tiek izcelts ? Nitilkina nav sliktāks potenciāls (Lonzo ir vairāk nobriedis)un Kuzma ir labāks + vēl ir supertalants Ingrems . Lonzo vienīgi varētu būt interesantāks ar savu frīku ģimeni . Arī SC virsraksts - PORZIŅĢIM PIRMĀ TIKŠANĀS AR LONZO BOLU UN "LAKERS" . Kas tas par sviestu ? Paskataties uz Lonzo statistiku ! Atverot kaut ko saistītu ar NBA , visur pajoliņi Bolli priekšā - pilnīgs idiotisms !

  +2 [+] [-]

, 2017-12-13 19:19, pirms 6 gadiem
gohardorgohome rakstīja: Delfos un tamlīdzīgos portālos vislaik piemin Kardašjanas, bet šeit sporta versijā tagad katru dienu Ballu ģimeni.
Arī Greifāne , Zeltiņa , Lieckalniņa u.c. Kas viņas reāli ir ? Es nevaru atbildēt . Varbūt vienkārši " blondīnes" ? Kādēļ par viņām raksta , viņas apmaksā pieminēšanu ?

  -1 [+] [-]

, 2017-12-13 19:33, pirms 6 gadiem
Par virsrakstu- aicināja vai aicina?

  +2 [+] [-]

, 2017-12-13 20:09, pirms 6 gadiem
Lonzo ir labs court vision un augums. Piespēle nav slikta, bet nav pieredzes. Un protams, metiens ir mēsls. Ne par statistiku ir runa, bet tehniku. Mēsls. Tēvs viņam ar savu sūdu tikai liek virsu spriedzi. Pirms tam neviens tajā jampampā neklausījās, tagad grib pa visiem gadiem izrunāties.

     [+] [-]

, 2017-12-13 20:14, pirms 6 gadiem
barclay7 rakstīja: Lonzo ir labs court vision un augums. Piespēle nav slikta, bet nav pieredzes. Un protams, metiens ir mēsls. Ne par statistiku ir runa, bet tehniku. Mēsls. Tēvs viņam ar savu sūdu tikai liek virsu spriedzi. Pirms tam neviens tajā jampampā neklausījās, tagad grib pa visiem gadiem izrunāties.
Pašlaik ir variants, ka Lavaram vajag vairāk LOL, kā LOL vajag viņu. Bet, ja Lonzo progresē 3 gados kā KP (viņa kvalitātes jau pats minēji). Tad beigās, ka nesanāk tā, ka LOL to Lavaru vajadzēs vairāk kā Lavaram LOLus. Koks ar diviem galiem. Jo nu gan jau sencim tāda pati teikšana kā brāļiem KP gadījumā. Ja ne viņi izdomāja to netikšanos ar NYK menedžmentu vasarā, tad 100% viņi bija tie, kas atbalstīja.

     [+] [-]

, 2017-12-13 21:45, pirms 6 gadiem
Nav ko ņemties, jāņem Lonzo ārā no Lakers un jāved uz Eiropu.