Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Pasaules ziemas Universiādē mūsu studenti nepriecē

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pasaules ziemas Universiādē mūsu studenti nepriecē
Latvijas studenti cīņā ar itāļiem
Foto: universiadetrentino.org

Itālijas pilsētā Trentīno turpinās pasaules ziemas Universiāde. Šodien bez īpašiem panākumiem startēja divi mūsu biatlonisti, bet kalnu slēpotājs uz starta neizgāja.

Biatlona 20 kilometru sacensībās šodien starp 63 dalībniekiem bija arī divi mūsējie. Žans Andrejevs uz ugunslīnijas kļūdījās sešas reizes un ar rezultātu 1:02:04.7 ierindojās 43. vietā, par 10:08.0 minūtēm atpaliekot no uzvarētāja Sergeja Kļjačina (Krievija). Savukārt tikmēr mūsu Vjačeslavs Mihailovs nesašāva desmit mērķus un ar rezultātu 1:16:35.0 (+24:38.3) finišēja 58. pozīcijā.

Latvijas kalnu slēpotājs Daniels Fogelis šodien nobrauciena sacensībās uz starta neizgāja, bet vakar treniņā viņš sasniedza pēdējo laiku 47 sportistu konkurencē, savukārt aizvakardienas treniņā starp 44 studentiem latvietis bija priekšpēdējais.

Kā jau ziņots, pasaules ziemas Universiādes pirmajā dienā Latvijas studentu hokeja izlase mačā pret mājinieci Itāliju piedzīvoja zaudējumu - 2:4 (0:1, 0:2, 2:1). Nākamā spēle būs šovakar pret amerikāņiem.

Šajā ziemas Universiādē mūsu hokejisti veido lielāko daļu no Latvijas studējošajiem sportistiem. Vēl pieteikti sekojoši mūsējie: Žans Andrejevs (biatlons), Daniels Fogelis (kalnu slēpošana), Natālija Kovaļova (slēpošana), Ronalds Krams (slēpošana), Vjačeslavs Mihailovs (biatlons), Jēkabs Saulītis (šorttreks), Kristaps Zvejnieks (kalnu slēpošana). No viņiem Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā ir Saulītis un Zvejnieks.

Kā zināms, šī gada pasaules vasaras Universiādē startēja arī Londonas olimpisko spēļu dalībnieki Artūrs Plēsnieks, Laura Ikauniece un Armands Zvirbulis, mūsu vadošā airētāja Elza Gulbe, valsts labākā šahiste Laura Rogule un arī daudzi citi. Vasaras studentu spēlēs Latvija ieguva trīs medaļas - sudrabu izcīnīja septiņcīņniece Ikauniece, bet bronzu dabūja Gulbe un jostu cīkstonis Jānis Rērihs.

Izmantotie resursi:
universiadetrentino.org

     [+] [-]

, 2013-12-13 19:51, pirms 10 gadiem
pret amerikāņiem-eurosport2 radīs:22-30

     [+] [-]

, 2013-12-14 09:50, pirms 10 gadiem
Viņi jau arī Latvijā neko nevar izdarīt,kur nu vēl Pasaulē!