Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Anglija pārliecinoši uzvar Īriju, Velsa pret ASV vārtus negūst

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Anglija pārliecinoši uzvar Īriju, Velsa pret ASV vārtus negūst
Foto: EPA/Scanpix

Šodien notika vairākas pārbaudes spēles futbolā un vienā no tām Anglijas valstsvienība savā laukumā pārliecinoši ar 3:0 pārspēja Īriju, divus vārtos gūstot pirmo 30 minūšu laikā. Tikmēr Velsa nespēja gūt vārtus pret ASV, spēlei noslēdzoties ar bezvārtu neizšķirtu 0:0.

Vakar un šodien pirms UEFA Nāciju līgas spēlēm Eiropas futbola izlases aizvada pārbaudes spēles. Latvijas izlase vakar pēc ilgāka pārtraukuma svinēja uzvaru izbraukumā, ar 3:0 pārspējot FIFA ranga pēdējās vietas īpašnieci Sanmarīno. Tikmēr pārsteigumu sagādāja Somija, kas pieveica Franciju ar 2:0.

Šodien Bosnija un Hercegovina savā laukumā atzina Irānas pārākumu ar 0:2. Pirmais puslaiks noslēdzās ar bezvārtu neizšķirti, kamēr otrajā puslaikā Irānas futbolistiem izdevās gūt divus vārtus. Bumbu kontrolēja un sitienus vairāk izdarīja Bosnijas futbolisti, taču bez rezultāta, un Irāna svinēja uzvaru.

Divās spēlēs vārti gūti netika - gan Velsas un ASV, gan Krievijas un Moldovas spēles noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0. Krievija spēlē pret Moldovu dominēja visas tās gaitā, taču nespēja realizēt nevienu no piecām iespējām gūt vārtus, kamēr Velsas un ASV spēle bija krietni saturīgāka, abām komandām veidojot uzbrukumus.

Tikmēr Anglija visnotaļ pārliecinoši uzvarēja Īriju ar 3:0. Visas spēles gaitā Anglija dominēja spēlē, vairāk kontrolējot bumbu un izveidojot daudz momentu uz pretinieku vārtiem. Spēles 18. minūtē Harijs Magvairs izvirzīja vadībā angļus, kad pēc centrējuma sita precīzi ar galvu vārtu tālajā stūrī. Mājinieki turpināja uzbrukt, un 30. minūtē rezultātu dubultoja. Pēc Grīliša piespēles Džordans Sančo apspēlēja īru aizsargu un no soda laukuma sita precīzi vārtos.

Punktu spēlei pielika 55. minūtē piešķirtais 11 metru soda sitiens uz Īrijas vārtiem, kuru realizēja Premjerlīgas sezonu lieliski iesākušais ''Everton'' uzbrucējs Kalverts-Lūins. Atlikušajā laikā nekas nemainījās un angļi izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 3:0

Pārbaudes spēles

KomandasRezultāts
Bosnija un Hercegovina - Irāna0:2
Krievija - Moldova0:0
Velsa - ASV0:0
Anglija - Īrija3:0

     [+] [-]

, 2020-11-13 00:24, pirms 3 gadiem
Vai tad ASV tik vāja, ka bija jāgūst Velsai obligāti vārti???