Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gobērs nespēlēs vismaz četras nedēļas, savainojums arī "Nets" līderim Raselam

Agris Suveizda

Gobērs nespēlēs vismaz četras nedēļas, savainojums arī "Nets" līderim Raselam
Rudī Gobērs
Foto: AP/Scanpix

Iepriekšējā nedēļā dažādas pakāpes savainojumos iedzīvojās Jūtas "Jazz" franču centrs Rudī Gobērs, kurš sasitis labās kājas kaulu, bet Bruklinas "Nets" amerikāņu saspēles vadītājam ir kreisās kājas ceļgala savainojums.

25 gadus vecais Rudī Gobērs savainojumā iedzīvojās piektdien zaudējumā pret Maiami "Heat" (74:84), trešajā ceturtdaļā par atlēkušo bumbu cīnoties ar Dionu Veitersu. Jūtas "Jazz" paziņoja, ka franču centram veiktajā magnētiskajā rezonansē konstatēts kaula sasitums un ka viņa veselības stāvoklis vēlreiz tiks novērtēts pēc četrām nedēļām.

Gobēram nācās izlaist arī spēli pret Bruklinas "Nets" (114:106), un viņš nebija mierā ar gūto savainojumu, Veitersa darbību šajā epizodē nodēvējot par netīru. Veiterss šādam novērtējumam gan nepiekrita: "Nekad mūžā neesmu bijis netīrs spēlētājs. Vienkārši gāju pēc bumbas."

Pirms uzvaras pār "Nets" Jūtas "Jazz" bija piedzīvojusi četrus zaudējumu pēc kārtas un ar bilanci 6-7 Rietumu konferencē pašlaik ieņem devīto vietu. Gobērs 12 spēlēs vidēji laukumā bijis gandrīz 34 minūtes, guvis 13,9 punktus, izcīnījis 10,5 atlēkušās bumbas, bloķējis 2,5 metienu, pieļāvis 2,1 kļūdu un izdarījis 1,3 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr jau pieminētajā spēlē pret Jūtu kreisās kājas ceļgalu sasita "Nets" līderis un saspēles vadītājs D'Andželo Rasels. Viņš jau ir atgriezies Ņujorkā, kur viņam tiks veiktas padziļinātākas pārbaudes, bet šobrīd "Nets" paziņojusi, ka Raselam būs jāizlaiž vairākas spēles. 21 gadu vecais Rasels, 2015. gada drafta otrā izvēle, vidēji laukumā šosezon bijis gandrīz 28 minūtes, guvis 20,9 punktus, izdarījis 5,7 rezultatīvas piespēles, izcīnījis 4,7 atlēkušās bumbas un pieļāvis 4,0 kļūdas.

"Nets" ar bilanci 5-8 Austrumu konferencē ir 13. vietā un tuvākajās spēlēs uzņems Bostonas "Celtics", "Jazz" un Goldensteitas "Warriors", bet pēc tam viesosies pie Klīvlendas "Cavaliers".

Izmantotie resursi:
Rudy Gobert of Utah Jazz out at least four...
Brooklyn Nets guard D'Angelo Russell to miss...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-13 14:39, pirms 6 gadiem
Knicks, Toronto un Nuggets vienīgās komandas bez nopietniem savainojumiem.

  -3 [+] [-]

, 2017-11-13 14:51, pirms 6 gadiem
Paskatoties uz Gobēra vienmēr žēlabaino purniņu ir skaidrs, ka vainos citu savā tizlumā.

     [+] [-]

, 2017-11-13 15:45, pirms 6 gadiem
žēl gribēju paskatīties kā Zingers šo izskolo

     [+] [-]

, 2017-11-13 17:08, pirms 6 gadiem
Kavaļš rakstīja: Paskatoties uz Gobēra vienmēr žēlabaino purniņu ir skaidrs, ka vainos citu savā tizlumā.
Brīnums, ka Tu kādu nevaino dzeršanā, jo tā Tev dikti ejoša tēma. Laikam pašam dikti garšo.