Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Holtbijs: "Pagarinājums pret "Oilers" – garlaicīgākais, kurā esmu piedalījies"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Holtbijs: "Pagarinājums pret "Oilers" – garlaicīgākais, kurā esmu piedalījies"
Breidens Holtbijs
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Vašingtonas "Capitals" vārtsargs Breidens Holtbijs pēc uzvaras ar 2:1 pēcspēles metienos pret Edmontonas "Oilers" pauda nožēlu par garlaicīgo pagarinājumu, piecu minūšu laikā abām komandām kopā izdarot tikai vienu metienu.

Edmontonas "Oilers" uzbrucēji Konors Makdeivids un Leons Draizaitls sezonas ievadā parūpējušies par vairākiem skaistiem mirkļiem pagarinājumā. Spēlējot trīs pret trim, ir vairāk brīvā ledus, un reaktīvajiem uzbrucējiem sāncenšu apskriešana problēmas nesagādā. Pagājušajā nedēļā viņu sadarbība pielika punktu divām spēlēm. Tāpēc Vašingtonas "Capitals" treneru korpuss mācījās no citu kļūdām un piecu minūšu pagarinājumā neielaidās atklātajā hokejā, kontrolējot rāmo mača gaitu.

"Tas bija pats garlaicīgākais trīs pret trīs pagarinājums, kurā esmu spēlējis. Visi tikai slidoja atpakaļ. Nenotika tikpat kā nekas. Tā bija diezgan liela vilšanās," teica Breidens Holtbijs, pa kura vārtiem pagarinājumā tika izdarīts viens metiens. Tikmēr Vašingtonas "Capitals" pretinieku vārtus neapdraudēja vispār. Minūti līdz papildlaika beigām Makdeivids izrāvās vienatnē pret vārtsargu, bet palika bez metiena.

Holtbijs mača laikā apturēja 29 no 30 metieniem, kā arī tika galā ar trim bullīšiem – viņu nepārspēja Draizaitls, Makdeivids un Marks Letestu. Vienīgo ripu Vašingtonas "Capitals" vārtos noslēdzošās trešdaļas ievadā no tuvas distances dabūja Džuhars Haira.

"Holts katrā mačā ir mūsu labākais spēlētājs, un arī šoreiz viņš vairākas reizes izglāba komandu. Jādara viss, lai ļautu pretiniekiem mest tikai no perimetra, bet viņš paveic lielisku darbu arī tad, kad sāncenši nonākuši bīstamās pozīcijās," sacīja uzbrucējs Toms Vilsons. "Kā komanda paveicām daudz un ļāvām viņiem iemest tikai vienus vārtus."

Izmantotie resursi:
Holtby: OT vs. Oilers 'most boring I've played'...