Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Esam laimīgi par trim punktiem Sanktpēterburgā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš: "Esam laimīgi par trim punktiem Sanktpēterburgā"
Harijs Vītoliņš un Kaspars Daugaviņš
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) trešdienas spēlē mačā Maskavas "Dynamo" viesos pārspēja līgas līdervienību Sanktpēterburgas SKA (4:1). Pēc lieliskā iznākuma maskaviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pauž gandarījumu par izcīnītajiem trim punktiem, bet Krievijas galvaspilsētas kluba galvenais treneris Harijs Vītoliņš saka paldies saviem padotajiem par disciplinēto sniegumu.

Šī spēle aizritēja ar zvaigžņoto armijnieku pārsvaru, taču dinamieši izmantoja savas izdevības pretuzbrukumos un sekmīgi nostrādāja aizsardzībā, sarūpējot mājiniekiem otro zaudējumu pēc kārtas. SKA joprojām saglabā pirmo pozīciju KHL turnīra tabulā, bet "Dynamo" ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē.

Harijs Vītoliņš: "Apsveicu visus ar uzvaru, spēle izdevās. Otrajā periodā mūs nedaudz spieda, bet pēc tam mēs atgriezāmies spēlē. Labi darbojāmies pretuzbrukumos, bijām disciplinēti gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Esmu ļoti pateicīgs saviem spēlētājiem par šo maču, visiem paldies!"

Kaspars Daugaviņš: "Visi puiši parādīja raksturi, nezaudējām nevienā divcīņā, mūsu mērķtiecīgais darbs deva rezultātu. Atšķirībā no SKA, mums nebija brīvdienu, tāpēc varbūt esam nedaudz labākā formā - par to gan nedomājām un netaisāmies domāt. Ieradāmies pēc trijiem punktiem un tagad braucam mājās laimīgi."

Izmantotie resursi:
www.spb.sovsport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-11-13 16:04, pirms 9 gadiem
elmaars rakstīja: Shie vareeja Gagarina kausu pannemt. Daugavinnam jau ir pieredze ar Shpenglera kausu.
Domāju, ka Kalders Daugavai ir svarīgāks.

     [+] [-]

, 2014-11-13 16:45, pirms 9 gadiem
Tas tikai pierāda, cik maz cilvēkam vajag, lai sasniegtu laimi
Bet ja nopietni - apsveicam!

     [+] [-]

, 2014-11-13 19:44, pirms 9 gadiem
Ernijzz rakstīja: Domāju, ka Kalders Daugavai ir svarīgāks.