Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA piektā uzvara pēc kārtas VTB līgā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

CSKA piektā uzvara pēc kārtas VTB līgā
Jons Kazlausks
Foto: Reuters/Scanpix

Piekto uzvaru pēc kārtas VTB līgā izcīnījis Krievijas grands Maskavas CSKA, kas ar 74:65 izbraukumā apspēlēja Gdiņas "Asseco Prokom".

CSKA vienīgo zaudējumu piedzīvoja pašā pirmajā spēlē, ar 81:83 zaudējot viesos pret "Spartak". Kopš tā laika sekojušas piecas uzvaras pēc kārtas. Pēdējā no tām tika gūta šovakar Gdiņā – 74:65 pret "Asseco Prokom".

Maskavieši, kuri šo maču aizvadīja bez Andreja Kiriļenko, šķietami droši iesoļoja spēles pēdējā ceturtdaļā, pirms tās esot vadībā ar 63:51. Mača pēdējo nogriezi poļu klubs sāka ar 9-0 izrāvienu, pietuvojoties līdz -3. CSKA pirmos punktus guva pēc nospēlētām četrām minūtēm. "Asseco Prokom" paveikt brīnumu nebija lemts, jo pārāk daudz neprecīzu uzbrukumu un kļūdu liedza panākt izlīdzinājumu. Jāatzīmē arī CSKA aizsardzības bloķētie metieni.

CSKA rindās ar "double double" izcēlās Andrejs Voroncevičs, kuram 20+12. Zaudētāju sastāvā "double double" Adamam Laletam ar 12+12, bet vienas atlēkušās bumbas līdz "double double" pietrūka Donātam Motejūnam, kuram 21+9.

CSKA (5-1) saglabā 2. vietu B apakšgrupā, kurā līdere ar perfektu 6-0 rādītāju ir "Spartak", savukārt "Asseco Prokom" (2-3) noslīdējusi uz 6. vietu.

Svētdien viena spēle notika arī A jeb VEF apakšgrupā. Kazaņas UNICS savā laukumā tika galā ar Samaras "Krasnie Krylia" – 76:65. UNICS sastāvā 20 punkti Henrijam Domerkantam. Jāpiebilst, ka, sakarā ar pretterora operāciju, kas sākās 7. novembrī, Kazaņas kluba hallē ielaida tikai tos, kuri uz basketbolu bija līdzi paņēmuši pases. Tā rezultātā vairāki fani un arī preses pārstāvji palikuši ārpus arēnas.

Kazaņas komanda A grupā ar 4-1 bilanci atrodas 2. vietā, līderei "Khimki" ir 4-0. Četrām komandām, arī Samarai un VEF, ir divas uzvaras piecos mačos.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-14 17:01, pirms 12 gadiem
CSKA sogad kapa visus.....

     [+] [-]

, 2011-11-14 23:02, pirms 12 gadiem
jacer ka nakamaajaa spartak spele pret cska strelnieks iemetis uzvaru nesosho trini