Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Štelmahers: "Tiesnešu traktējums par nesportisko piezīmi bija pareizs"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Štelmahers: "Tiesnešu traktējums par nesportisko piezīmi bija pareizs"
Roberts Štelmahers un Ventspils: ceturtā uzvara Latvijas-Igaunijas līgā. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Izjūtam problēmas ar sastāvu, augumiem, taču gribasspēks un motivācija bija ļoti augstā līmenī," desmitkārtējo Latvijas čempionu "BK Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers pauda gandarījumu par izcīnīto uzvaru Rīgā.

Džonatans Arledžs, Ventspils spēlētājs

“Sākām spēli ar lielu enerģiju. Izpildījām sarunāto, turējāmies kopā kā komanda un izcīnījām uzvaru. Esam motivēti, cenšamies katru dienu kļūt labāki. Man patīk Ventspils, jūtu fanu atbalstu.”

Roberts Štelmahers, Ventspils galvenais treneris

“Prieks par rezultātu, taču galotne varēja būt vieglāka. Ieguvēji bija – skatītājiem tādas spēles ir interesantas. Izpildījām sarunāto. Izjūtam problēmas ar sastāvu, augumiem, taču gribasspēks un motivācija bija ļoti augstā līmenī. Pēc zaudējuma Polijas čempioniem mums bija nepieciešams panākums. Apsveicu visus ar uzvaru.

VEF saviem spēkiem atgriezās spēlē – trāpīja sarežģītus metienus, dabūja bumbu grozā dažādās situācijās. Izskaņā palīdzējām viņiem. Sākām mest pret vairogu, bumba sāka slīdēt gar malām. Tiesnešu traktējums par nesportisko piezīmi Rihardam Lomažam bija pareizs – viņam, atgriežoties aizsardzībā, nevajadzēja atrasties aiz Mareka Mejera muguras.

Domājam par papildinājumu, jo spēlēt septiņu astoņu cilvēku sastāvā ir sarežģīti. Gaidām savainoto spēlētāju atgriešanos. Jānis Bērziņš varētu spēlēt jau pēc dažām dienām, pārējiem atveseļošanās ir vienas vai vairāku nedēļu jautājums.”

Stīvs Zeks, VEF spēlētājs

“Cīnījāmies gandrīz visu spēli. Pavērsiens notika brīdī, kad pretinieki īsā laikā iemeta četrus vai piecus tālmetienus pēc kārtas. VEF piemīt laba īpašība – situācijā, kad ir mīnus divdesmit, turpinām cīnīties, neskatoties uz rezultātu. Saņēmāmies un atspēlējām starpību.

Treneris centās un uzmundrināja mūs arī grūtos brīžos. Pēdējā uzbrukumā varējām izšķirt spēli savā labā. Uzticējāmies Artim Atem – viņš ir varens spēlētājs (heck of a player). Piesaistījām aizsargu uzmanību, palīdzējām viņam atbrīvoties, taču metiens neiekrita.”

Jānis Gailītis, VEF galvenais treneris

“Aizsardzībā nospēlējām viduvēji, īpaši otrajā puslaikā. Ārējā līnija nenosedza Džonsonu, kurš izkārtoja daudzus uzbrukumus. Ir iemesls uzslavēt komandu par cīņu līdz galam – tā ir laba pazīme. Paldies Stīvam Zekam un latviešu spēlētājiem – viņi bija spiesti darīt lietas, ko nav pieraduši darīt. Būs pārmaiņas.

Saspēles vadītājam Kaunsilam bija veselības problēmas (pēc neoficiālām ziņām spēlētājs ceturtdien apmeklēja zobārstu – Sportacentrs.com), tāpēc viņš nebija liels palīgs. Zinājām, ka Ventspils spēlētāji spēlēs agresīvi un daudz ies garām. Nereaģējām pietiekami labi, kļūdījāmies.

Savāktās piezīmes ir Andreja Gražuļa problēma – gan klubā, gan valstsvienībā. Līdzīgās situācijās gaidu no viņa atbildīgāku rīcību. Pēdējā uzbrukumā izpildījām vēlamo. Protams, vienmēr var teikt, ka varējām nospēlēt labāk, taču metieni var iekrist un neiekrist.”

  +4 [+] [-]

, 2018-10-13 21:06, pirms 6 gadiem
Interesanti ko Robis teiktu par nesportisko piezīmi,ja spēle tiktu zaudēta.

  -4 [+] [-]

, 2018-10-13 21:48, pirms 6 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Interesanti ko Robis teiktu par nesportisko piezīmi,ja spēle tiktu zaudēta.
To pašu, lai vai ko teiktu par Robi, bet viņš saka kā ir, kaut vai es ne tuvu neesmu viņa fans, bet to varu ar tīru sirdsapziņu teikt. To pat atceros no ta laika, kad spēlētājs bija

  -2 [+] [-]

, 2018-10-13 21:49, pirms 6 gadiem
Gailītis kādam cirtīs galvu nost, varam minēt tikai kuram. Domāju, ka kāds vietējais, tostarp Gražulis nav pasargāts

  +3 [+] [-]

, 2018-10-13 22:19, pirms 6 gadiem
Komplektācija Ventspilij uz doto brīdi izskatās labāka,kvalitatīvi leģionāri,žēl ka daudz traumēto un vajag steidzami papildinājumu garajā galā,tikai jautājums kur viņu meklēt,jo LV varbūt Berziņš no Ogres tikai varētu palīdzēt.Vefs paņēma Gražuli un Butjankovu,pagaidām neviens no viņiem neko nerāda.