Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sotniekam uzvaras vārti un lielākais spēles laiks

Agris Suveizda

Sotniekam uzvaras vārti un lielākais spēles laiks
Kristaps Sotnieks
Foto: hclada.ru

Kontinentālajā hokeja līgā otro spēli pēc kārtas ar vārtu guvumu izcēlās Kristaps Sotnieks, kurš palīdzēja Arta Ābola trenētajai Toljati "Lada" mājās pārspēt Habarovskas "Amur" (5:1) un izcīnīt trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs.

Kristaps Sotnieks laukumā pavadīja 25 minūtes un 42 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks komandā, un 15. minūtē realizēja vairākumu pieci pret trijiem, tobrīd panākot 2:0. Sotnieka rēķinā arī neitrāls lietderības koeficients, viens metiens pa vārtiem, trīs spēka paņēmieni un trīs bloķēti metieni. Sotniekam šosezon 17 mačos ir pieci (2+3) punkti. Edgars Masaļskis nebija ierindā.

Pie pozitīva lietderības koeficienta +1 tika Artūrs Kulda, kura pārstāvētais Helsinku "Jokerit" atspēlēja divu vārtu deficītu un izbraukumā nopelnīja punktu pret Čerepovecas "Severstal" (3:4, pagarinājumā). Kuldam arī trīs spēka paņēmieni un viens bloķēts metiens. Negatīvs lietderības koeficients -2 Oskaram Bārtulim, kura Vladivostokas "Admiral" viesos ar 0:3 piekāpās Kazaņas "Ak Bars". Bārtulim lielākais spēles laiks komandā – 23 minūtes un 35 sekundes -, viens metiens pa vārtiem, viens spēka paņēmiens un viens bloķēts metiens.

Ar divu vairākumu palīdzību Pētera Skudras trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" otrajā trešdaļā atspēlēja divu ripu deficītu un vēlāk 142 sekundes līdz pamatlaika beigām izrāva uzvaru pār Omskas "Avangard" (3:2). Kaspars Daugaviņš spēlēja 17 minūtes un 25 sekundes, vienreiz meta pa vārtiem un uzvarēja divos no četriem iemetieniem.

SpēleRez
Metallurg Mg – Barys3:1
Salavat Yulaev – Avtomobilist5:1
Traktor – Yugra0:2
Lada – Amur5:1
Ak Bars – Admiral3:0
Severstal – Jokerit4:3 P
Torpedo – Avangard3:2
Neftekhimik – Kunlun4:3
CSKA – Dinamo Mn7:2
SKA – Dinamo R4:1
Sochi – Sibir6:2
Spartak – Metallurg Nk2:3

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2016-10-13 22:25, pirms 8 gadiem
Izrāvies no dinamo žņaugiem, čalis bliež. Diez te ar līga vājāka?

  +1 [+] [-]

, 2016-10-14 09:27, pirms 8 gadiem
Kristaps pārejot uz Lada nav neko zaudējis. Tik tālāk no dzimtajām mājām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja