Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko menedžeris: "Paskatīsimies, cik ilgi Hejs atpūtīsies..."

Jānis Pārums

Kļičko menedžeris: "Paskatīsimies, cik ilgi Hejs atpūtīsies..."
Vitālijs Kļičko un Bernds Bente
Foto: Reuters/Scanpix

Brāļu Kļičko menedžeris Bernds Bente komentējis britu boksera Deivida Heja (25-2, 23KO) lēmumu beigt karjeru, ironizējot, ka Hejs varētu kļūt par labu aktieri. Savukārt Heja menedžeris Ādams Būts atklājis, ka Heja cīņa pret kādu no Kļičko nav bijusi pat apspriesta.

"Novēlam Deividam visu to labāko turpmākajā dzīvē. Hejs varētu kļūt par nesliktu aktieri. Viņa izteikumi pirms cīņas pret Vladimiru un stāsts par salauzto pirkstu jau apliecinājuši viņa aktiera talantu. Paskatīsimies, cik ilgi Hejs atpūtīsies...," ironizējot sacīja Bernds Bente.

Heja menedžeris: Iespējamā cīņa netika apspriesta

Šīs nedēļas sākumā Bente atzina, ka joprojām aktuāla varētu būt Heja revanša cīņa pret Vladimiru vai cīņa pret Vitāliju. Bente norādīja, ka runājis ar Heja treneri un menedžeri Ādamu Būtu un prognozēja, ka šāda cīņa varētu notikt nākamā gada martā. Kļičko menedžeris uzsvēra, ka tas, ka Hejs beidz karjeru nenozīmē, ka viņš jebkurā brīdī nevar atgriezties.

Tomēr Šodien Ādams Būts sacīja, ka potenciālā cīņa nav tikusi apspriesta: "Vienu reizi runāju ar Kļičko menedžeri, taču viņš neizteica nekādus priekšlikumus par cīņu pret Deividu. Parunāju ar Heju, taču viņš man sacīja: "Aizmirsti! Tas nav tā vērts". Tāpēc Heja cīņa pret Kļičko nemaz netika apsvērta. Kļičko tikai izmantoja Heja vārdu, lai pievērstu sev uzmanību."

Izmantotie resursi:
fightnews.com
boxingscene.com

  +7 [+] [-]

, 2011-10-13 23:30, pirms 13 gadiem
Pēdējais teikums vnk iespārda: "Kļičko tikai izmantoja Heja vārdu, lai pievērstu sev uzmanību."

Tiešām!?! Vai tik nebija otrādāk, ko?

  +5 [+] [-]

, 2011-10-13 23:32, pirms 13 gadiem
Heja bravurība galīgi pazudusi! Dūša papēžos!Kur tad lielais brāļu Kļičko iznīcinātājs palicis?

  -1 [+] [-]

, 2011-10-13 23:36, pirms 13 gadiem
Hejs malacis, ka apstājies un arī, ja nereaģēs tagad uz kļičko menedžera izteikumiem tikai pierādīs, ka ir palicis pieaugušāks..

un ko var piesieties par viņa izrunāšanos? tas ir sports, tas ir bokss.. tas piedr pie ciņas, pie šova un visa, kas ap to grozās kā redzam tagad, kad cīņa nebriest ne sprēgā neko.. jo nav tik dumjš kā lielāka daļa šeit komentējošo pumpaino jefiņu :p

  +1 [+] [-]

, 2011-10-13 23:41, pirms 13 gadiem
tagad jaapskataas cik labi skillu pieliks Hellenius, jo vinju pagaidaam redzu kaa vieniigo, kas vareetu braaljiem konkurenci sastadit, bet pazalsh gan veel
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-14 10:54, pirms 13 gadiem
dodu ne vairak ka divus gadus,kad nofilmesies kada leta bojevika un bus atpakal ka likts!!!

     [+] [-]

, 2011-10-14 15:23, pirms 13 gadiem
Kļičko jau nu nevaidzēs Heju lai pievērstu sev uzmanību..