Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Smirnovs debitē "Geneve-Servette" ar uzvaras vārtiem, piespēli un +2 lietderību

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Smirnovs debitē "Geneve-Servette" ar uzvaras vārtiem, piespēli un +2 lietderību
Deniss Smirnovs. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Čehijas komandas Vītkovices "Ridera" rindās ar rezultatīvu piespēli debitējis Roberts Bukarts, tomēr viņš neglāba komandu no zaudējuma savā laukumā. Savukārt pie debijas Šveices spēcīgākajā līgā ticis centra uzbrucējs Deniss Smirnovs, un viņš izcēlās ar svarīgiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Čehija

Tršinecas "Ocelari" savā laukumā pēc divām trešdaļām bija pārliecinošā vadībā ar 4:0 un beigās ar 6:2 pārspēja Kladno "Rytiri". Guntis Galviņš laukumā pavadīja 18:39 minūtes (0:47 vairākumā un 3:21 mazākumā), izdarīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja vienu noraidījumu un maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Zlīnas "PSG Berani" izbraukumā atzina Karlovivaru "Energie" pārākumu, lai gan guva mača pirmos vārtus – 1:2. Ralfam Freibergam otrais ilgākais spēles laiks zaudētāju sastāvā – 19:52 minūtes (2:40 vairākumā un 3:31 mazākumā). Viņš izpildīja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja negatīvu lietderību -1.

Neveiksmi cieta arī Vītkovices "Ridera", kas savā laukumā ar 1:2 pagarinājumā zaudēja "Olomouc". Viesi uzvaras ripu iemeta 18 sekundes pirms papildlaika beigām. Robertam Bukartam bija ilgākais spēles laiks mājinieku rindās (23:36), pie tam viņš vairāk nekā septiņas minūtes (7:27) spēlēja vairākumā. Vēl 45 sekundes Bukarts spēlēja mazākumā. Viņš nopelnīja rezultatīvu piespēli vienīgajā vārtu guvumā, izdarīja divus metienus un vienu spēka paņēmienu, tiekot pie +1 lietderības.

Slovākija

"Liptovsky Mikulas" izbraukumā cieta zaudējumu pret "Dukla Ingema Michalovce" – 1:5. Pēc pirmajām 20 minūtēm bija bezvārtu neizšķirts, bet spēles liktenis izšķīrās otrajā trešdaļā, kurā mājinieki iemeta trīs bezatbildes ripas. Kārlis Ozoliņš laukumā pavadīja 14:21 minūti un rezultatīvi piespēlēja komandas vienīgajos vārtos. Viņš uzvarēja 53,3% iemetienu un dueli pabeidza ar neitrālu lietderību. Martins Lavrovs savainojuma dēļ nespēlēja.

"Koliba Detva" ar 1:2 piekāpās Trenčīnas "Dukla". Jānis Andersons laukumā pavadīja 19:07 minūtes un izdarīja divus metienus pa vārtiem, maču pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Austrija

Grācas "99ers" izdevās savā laukumā ar 2:1 pagarinājumā pārspēt Vīnes "Capitals". Zintis Zuševics spēlēja pirmajā maiņā, izdarot trīs metienus pa vārtiem un dueli pabeidzot ar neitrālu lietderību.

Vācija

"Dusseldorfer" savā laukumā palika sausā pret "Pinguins" – 0:1. Rihards Bukarts spēlēja trešajā maiņā, laukumā pavadot 13:19 minūtes, izdarot divus metienus pa pretinieku vārtiem un spēli pabeidzot ar neitrālu lietderību.

Šveice

"Lausanne" viesos ar 5:2 uzvarēja "Lugano", kas ēru bez Elvja Merzļikina sāka ar izvirzīšanos vadībā 2:0, bet turpinājums nesekoja. Pēdējo ripu Lozanna iemeta tukšos vārtos. Ronalds Ķēniņš spēlēja pirmās maiņas labajā malā, laukumā pavadot 16:50 minūtes (1:32 vairākumā un 2:12 mazākumā). Viņš izdarīja divus metienus un tika pie lietderības koeficienta +3, taču palika bez punktiem. Ķēniņa kontā arī viens noraidījums un bloķēts metiens.

"Tigers" izbraukumā ar 1:3 piekāpās "Geneve-Servette", bet Ivars Punnenovs palika rezervē. Tikmēr debiju Šveices spēcīgākajā līgā piedzīvoja uzbrucējs Deniss Smirnovs, kurš vispirms 30 sekundes līdz otrā perioda beigām guva uzvaras vārtus, bet 46. minūtē arī asistēja komandas trešajos vārtos. Viņš spēlēja ceturtās maiņas centrā, laukumā pavadot 13:24 minūtes (2:48 vairākumā), izdarīja vienu un bloķēja vienu metienu, kā arī tika pie pozitīvas lietderības +2.

VIDEO: Smirnovs ar 1+1 debitē Šveices spēcīgākajā līgā

Francija

"Mulhouse" ar 0:2 zaudēja "Angers". Rolands Vīgners ar pieciem metieniem bija aktīvākais savā komandā, kamēr Artūrs Ševčenko izdarīja vienu metienu. Abiem latviešiem neitrāla lietderība.

"Gap" ar 4:1 pārspēja "Bordeaux", un par mača galveno varoni kļuva Artūrs Mickevičs, kurš uzvaru kaldināja ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Viņa kontā arī trīs metieni pa vārtiem un +3 lietderība. Roberts Jekimovs spēli pabeidza pa nullēm.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-13 22:39, pirms 5 gadiem
Jānis Celmiņš™
‏ @JanisCelmins
25m25 minutes ago

Mārtiņš Dzierkals esot devies uz Somijas pusi... vai uz palikšanu, rādīs laiks!

  +2 [+] [-]

, 2019-09-14 00:07, pirms 5 gadiem
Es skatījos četri Latvieši šodien spēlēja Šveices otrajā līgā, pluss Mārim Jasam Polijas superkausa spēlē.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-14 07:58, pirms 5 gadiem
Pēc NLA mājaslapas datiem, Smirnovs debijas spēlē izcēlies ar vārtiem un piespēli...

  +1 [+] [-]

, 2019-09-14 09:57, pirms 5 gadiem
Savukārt DEL Krefeldes Pingvinos spēlēja un bez punktiem palika Arturs Kruminsch.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-14 11:47, pirms 5 gadiem
Asnātiņš rakstīja: Pēc NLA mājaslapas datiem, Smirnovs debijas spēlē izcēlies ar vārtiem un piespēli...
Tieši tā, 2. vārtus Smirnovs iesita.
https://www.sihf.ch/de/game-center/...

  +5 [+] [-]

, 2019-09-14 12:02, pirms 5 gadiem
pepperoni rakstīja: Tieši tā, 2. vārtus Smirnovs iesita.
https://www.sihf.ch/de/game-center/game/#/20201105000005
nu, Brože jau vienmēr ir izcēlies ar ĻOTI PAVIRŠU attieksmi pret darbu - feili viņam ir regulāri... Kādreiz mēģināju viņam privāti aprādīt, bet nu, izrādījās, ka Brožes k-gs ir arī visiedomīgākais no visiem SC.com autoriem.

  +3 [+] [-]

, 2019-09-14 12:32, pirms 5 gadiem
Abrags rakstīja: nu, Brože jau vienmēr ir izcēlies ar ĻOTI PAVIRŠU attieksmi pret darbu - feili viņam ir regulāri... Kādreiz mēģināju viņam privāti aprādīt, bet nu, izrādījās, ka Brožes k-gs ir arī visiedomīgākais no visiem SC.com autoriem.
Hokejs viņam mīļākais sporta veids, tāpēc nesaprotu, kāpēc tik pavirši un slikti dara savu darbu... Tā vietā, lai drukātu rakstus par pārējiem sporta veidiem (arī viņa heitoto basketbolu), labāk nopietnāk pievērstos hokejam.