Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņš rezervē, Niemi ielaiž sešus vārtus Ņižņijnovgorodā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kalniņš rezervē, Niemi ielaiž sešus vārtus Ņižņijnovgorodā
Foto: jokerit.com

Kontinentālās hokeja līgas klubs Helsinku "Jokerit" izbraukumā izlaida trīs vārtu pārsvaru un pagarinājumā ar 5:6 zaudēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Jānis Kalniņš maču vēroja no malas. Tikmēr bagātnieku duelī Maskavas CSKA viesos atstāja sausā Sanktpēterburgas SKA.

Jānis Kalniņš palika rezervē, bet viņa kolēģis Anti Niemi tika galā ar 42 no 48 pretinieku metieniem. "Torpedo" sāncenšu vārtus apdraudēja krietni vairāk nekā Somijas kluba pārstāvji – metienu bilance bija 48:28. Ar Kalniņu vārtos "Jokerit" uzvarējusi divas no divām spēlēm, kamēr ar Niemi vārtos piedzīvoti trīs zaudējumi pēc kārtas.

Otrās trešdaļas ievadā Miko Lehtonens savai rezultatīvajai piespēlei pievienoja arī precīzu metienu, panākdams 3:0 "Jokerit" labā, tomēr laukuma saimnieki nebija gatavi padoties. Andrejs Belevičs septiņas minūtes līdz beigām samazināja deficītu līdz minimumam, bet Mihails Varnakovs bija precīzs 60 sekundes līdz beigām, panākdams 5:5. Tas vēl nebija viss – "Torpedo" uzsmaidīja veiksme pagarinājumā. Divus punktus mājiniekiem nodrošināja Denisa Baranceva otrais punkts mačā.

Šodien nūjas krustoja arī Rietumu konferences grandi – čempione Maskavas CSKA viesojās pie Sanktpēterburgas SKA. Laukuma saimnieki bija viesmīlīgi, divus punktus atdodot pretiniekiem. CSKA vadībā izvirzīja Antons Slepiševs, pārsvaru dubultoja Konstantīns Okulovs, bet punktu pēdējā minūtē pielika Sergejs Kaļiņins – 3:0.

13. septembris

SpēleRez.
Admiral – Barys3:0
Ak Bars – Metallurg2:1
Torpedo – Jokerit6:5 P
SKA – CSKA0:3

  -2 [+] [-]

, 2019-09-13 22:36, pirms 5 gadiem
Niemi ielaidis 13! golus 3 spēlēs, kamēr Kalniņš 3 vārtus 2 spēlēs + Jokerits ar Niemi vārtos zaudējis visas 3 spēles, kamēr ar kalniņu abas uzvarējis. Taču treneris naivi turpina dalīt spēles laiku. Līgumu atstrādā vai kā ?

  +4 [+] [-]

, 2019-09-13 22:43, pirms 5 gadiem
Teemo rakstīja: Niemi ielaidis 13! golus 3 spēlēs, kamēr Kalniņš 3 vārtus 2 spēlēs + Jokerits ar Niemi vārtos zaudējis visas 3 spēles, kamēr ar kalniņu abas uzvarējis. Taču treneris naivi turpina dalīt spēles laiku. Līgumu atstrādā vai kā ?
Nu ko nozīmē tupi? Niemi ir ņemts kā pirmais, skaidrs, ka viņam sezonas sākumā ir priekšroka, tikpat skaidrs, ja viņš tā turpinās tad Kalniņam ir labas iespējas viņu nokost.

     [+] [-]

, 2019-09-13 22:43, pirms 5 gadiem
Teemo rakstīja: Niemi ielaidis 13! golus 3 spēlēs, kamēr Kalniņš 3 vārtus 2 spēlēs + Jokerits ar Niemi vārtos zaudējis visas 3 spēles, kamēr ar kalniņu abas uzvarējis. Taču treneris naivi turpina dalīt spēles laiku. Līgumu atstrādā vai kā ?
Pilnīgi piekrītu! Atceros kā ozo spītīgi lika vartos to nelaimes putnu pīteru vai kā viņu tur sauca, visi atceramies ar ko tas beidzās! Kalnam tagad pāris spēles labi nostāvēt un būs nr.1

  +3 [+] [-]

, 2019-09-13 22:47, pirms 5 gadiem
Edgars rakstīja: Nu ko nozīmē tupi? Niemi ir ņemts kā pirmais, skaidrs, ka viņam sezonas sākumā ir priekšroka, tikpat skaidrs, ja viņš tā turpinās tad Kalniņam ir labas iespējas viņu nokost.
Nu es esmu redzējis pagaidām visas jokerit spēles. Nu tur puse goli ir uz Niemi jo ripas nemitīgi tiek atsistas uz vārtu priekšu vai lec ārā no cimda. Acīmredzami nav formā, to jau nu treneriem vajadzētu manīt.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-13 23:15, pirms 5 gadiem
Nu kaut kas isti nav ar to Niemi, tas nu ir fakts. Spele, maigi izsakotoes loti neparliecinosi. Ar Janku Jokeru vartos pavisam cita lieta. Nakamaja spele domaju, ka tiesi Jankam atkal uztices Jokeru vartu drosibu. Tad nu lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2019-09-13 23:24, pirms 5 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Nu kaut kas isti nav ar to Niemi, tas nu ir fakts. Spele, maigi izsakotoes loti neparliecinosi. Ar Janku Jokeru vartos pavisam cita lieta. Nakamaja spele domaju, ka tiesi Jankam atkal uztices Jokeru vartu drosibu. Tad nu lai veicas!
No Niemi palicis tikai skaļais uzvārds.

     [+] [-]

, 2019-09-14 06:21, pirms 5 gadiem
Arī skatījies esmu visas Jokerit spēles, bet neliekas, ka tas Niemi būs nr.1
Protams, nosēdinot viņu malā, labāks jau viņš nekļūs, bet pašam Jokerit tas Niemi adaptācijas periods dārgi izmaksā punktu ziņā tabulā.

     [+] [-]

, 2019-09-14 08:51, pirms 5 gadiem
Domāju Jokerit vadībai ar neapbruņotu aci ir redzams tagad , kas ir labākā formā Niemi vai Kalniņš un ir pelnijis būt Nr.1. Ja viņi grib turpināt zāģēt, tad lai vien liek Niemi!

     [+] [-]

, 2019-09-14 09:59, pirms 5 gadiem
als rakstīja: Domāju Jokerit vadībai ar neapbruņotu aci ir redzams tagad , kas ir labākā formā Niemi vai Kalniņš un ir pelnijis būt Nr.1. Ja viņi grib turpināt zāģēt, tad lai vien liek Niemi!
Neko Kalniņš pagaidām nav PELNĪJIS, taču viņam, kā vēl rakstīju vasaras sākumā, ir "jānokož" Niemi, lai nostiprinātu savu vārdu kā KHL pirmajam numuram.

Pagaidām Kalniņš, ja nu kas, tā normāli "kož nost" visus savus KHL konkurentus (ar katru sezonu tie arī kļūst nopietnāki) un būtu tikai loģiski, ka, kā jau rakstīju vēl, kad "Jokerit" nolīga Niemi, norietējušu NHL pus-zvaigznīti viņš arī izkonkurētu.

     [+] [-]

, 2019-09-14 10:02, pirms 5 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Neko Kalniņš pagaidām nav PELNĪJIS, taču viņam, kā vēl rakstīju vasaras sākumā, ir "jānokož" Niemi, lai nostiprinātu savu vārdu kā KHL pirmajam numuram.

Pagaidām Kalniņš, ja nu kas, tā normāli "kož nost" visus savus KHL konkurentus (ar katru sezonu tie arī kļūst nopietnāki) un būtu tikai loģiski, ka, kā jau rakstīju vēl, kad "Jokerit" nolīga Niemi, norietējušu NHL pus-zvaigznīti viņš arī izkonkurētu.
Ņemot vērā, Tevis pieminēto, progresu, kādas izredzes viņu redzēt aiz dīķa? Jautājums tīri viedokļa pēc.

     [+] [-]

, 2019-09-14 10:35, pirms 5 gadiem
biskaps rakstīja: Ņemot vērā, Tevis pieminēto, progresu, kādas izredzes viņu redzēt aiz dīķa? Jautājums tīri viedokļa pēc.
Viedokļa pēc - nulle.
Nevis tāpēc, ka Kalniņš būtu švaks, ar viņu kopumā viss ok. Nu +/-. Patiesībā, visiem, kas domā citādāk, jāpadomā par citu jautājumu - kam vajadzīgs nedraftēts, 182 cm "īss" un uz šīs sezonas beigām 28 gadus vecs vārtsargs? Man uz šādu jautājumu nav ko atbildēt. Tāpēc arī neredzu viņu aiz dīķa.

     [+] [-]

, 2019-09-14 12:10, pirms 5 gadiem
Hokeja eksperts nekad nav dzirdējis par Tim Thomas, tapēc gluži nulle neviens hokeja eksperts nekad neteiktu..

  +1 [+] [-]

, 2019-09-14 20:43, pirms 5 gadiem
MrBlamegame rakstīja: Hokeja eksperts nekad nav dzirdējis par Tim Thomas, tapēc gluži nulle neviens hokeja eksperts nekad neteiktu..
Hokeja eksperts vienkārši jau ir izlepis un daudz vērības teiktajam nepiegriež. Pirmkārt, Kalniņam ir 27. Otrkārt, augumam te nekādas lomas nav. Gudļevs bija liels, un? Kur ir viņa līgums? Tā kā tas arī ir nulles vērtībā, ja spēles nav. Treškārt, Bertānu arī 29 gados izsauca uz NBA. Kur tur ir loģika? Rezumējumā "hokeja eksperts" šoreiz nobrauca ar dibenu pa ietvi un Kalniņam ir visas iespējas, ja normāli kapās.