Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Dobrecovs: "Varbūt bija kļūda nelikt Grebi sākumsastāvā pret "Daugavpili" iepriekš"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Dobrecovs: "Varbūt bija kļūda nelikt Grebi sākumsastāvā pret "Daugavpili" iepriekš"
Viktors Dobrecovs
Foto: Māris Greidāns

Šodien SMScredit.lv Virslīgas spēlē "Liepāja" izbraukumā ar 4:0 sagrāva "Daugavpili". Piedāvājam abu komandu galveno treneru sacīto pēc mača.

Viktors Dobrecovs, "Liepājas" galvenais treneris: "Viennozīmīgi ļoti uzmanīgi un kārtīgi gatavojāmies šai spēlei, jo, kā zināms, mēs šogad ne reizi nebijām uzveikuši "Daugavpili". Likām spēcīgāko sastāvu, nedevām nevienam atpūsties un pirmo reizi šogad pret "Daugavpili" sākumsastāvā uzlaidām Kristapu Grebi. Zinājām, ka Kristaps dod lielu ieguldījumu, tur centra aizsargus lielā spriedzē. Šodien viņš to pierādīja - guva vārtus, nopelnīja pendeli un atdeva rezultatīvu piespēli. Tā ka varbūt tā bija mana kļūda, ka Grebis nebija sākumsastāvā iepriekšējās divās spēlēs ar "Daugavpili". Tas lai paliek vēsturei - uzvarējām, esmu priecīgs par to un gatavojamies nopietni nākamajai spēlei."

Sergejs Pogodins, "Daugavpils" galvenais treneris: "Pamatuzdevums bija sagatavot spēlētājus vajadzīgajā formā, jo mūsu futbolisti bija izlasēs - gan U-21, gan U-19. Šie spēlētāji atradās dažādā fiziskā un psiholoģiskā stāvoklī. Kāds nospēlēja divas spēles, kāds nāca uz maiņu, kāds nospēlēja 10 minūtes. Tāpēc tas bija svarīgi - sagatavot komandu vajadzīgajā fiziskajā un psiholoģiskajā stāvoklī. Diemžēl, manuprāt, tas neizdevās. Uzreiz bija pamanāms, ka izlasēs pabijušie izskatās noguruši un bez emocijām. Man pret viņiem ir lielas pretenzijas - futbolistam nav tiesību spēlēt tādā stāvoklī.

Spēle tika izšķirta jau 1.puslaikā. 0:3 un vajadzēja ieviest kādas korekcijas, taču jau 2.puslaika sākumā savainojumu guva Nakano, mūsu vadošais spēlētājs. Arī Klimaševičs, mūsu vadošs spēlētājs, guva traumu, nopietni sarāva cirksni, vēl būs jārunā ar ārstu. Tāpēc neizdevās ieviest vēlamās izmaiņas uzbrukumā, nācās veikt rokādes maiņas. Beidzot mums ierādīja mūsu īsto vietu - jā, šur un tur nospēlējām neizšķirti, bet "Liepāja" ir turnīra līdere gan tabulā, gan snieguma ziņā, gan katrā līnijā, sākot ar vārtsargu Doroševu. "Liepāja" ļoti pieklājīgi izskatās, bet mums, kaut arī spēlējam ar jauniešiem, ir jāņem piemērs no "Liepājas"."

     [+] [-]

, 2015-09-13 21:22, pirms 9 gadiem
Žēl, ka LIE cīņubiedrs Dpils zaudējies dzīvos spēkus. Dpils tomēr daudz apzaga SKO.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-09-13 22:15, pirms 9 gadiem
Man gan, atšķirībā no Pogodina, izskatījās, ka daži izlašu puiši (Ļitvinskis, Zalaks) ir starp labākajiem laukumā (cik nu var spriest no ekrāna). Nu jā, citi varbūt savukārt nospēlēja vājāk. Zalaks neguva vārtus, tomēr vairākkārt bija tuvu tam un, manuprāt, nospēlēja savu līdz šim labāko spēli Virslīgā.