Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Perišičs pievienojas "Bayern"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Oficiāli: Perišičs pievienojas "Bayern"
Ivans Perišičs. Foto: fcbayern.com

Vācijas čempione Minhenes "Bayern" šodien paziņojusi par Ivana Perišiča pievienošanos. Malējais uzbrucējs līdz nākamajai vasarai tiks īrēts no Milānas "Inter", bet pēc tam Bavārijas vienībai būs tiesības izpirkt horvāta līgumu.

Perišičs kopš 2015. gada pārstāvēja "Inter", bet pirms tam viņš spēlēja Bundeslīgā. Kopā ar Dortmundes "Borussia" izdevās kļūt par Vācijas čempionu un izcīnīt kausu, kas tika iegūts arī "Wolfsburg" rindās. Kopumā Bundeslīgā aizvadītas 112 spēles, kurās izdevies gūt 27 vārtus.

"Priecājos, ka varu atgriezties Vācijā. "Bayern" ir viens no Eiropas lielākajiem klubiem, un gribam cīnīties par uzvaru ne tikai Bundeslīgā un Vācijas kausā, bet arī Čempionu līgā," izteicās 30 gadus vecais futbolists. Pagājušajā sezonā "Bayern" zaudēja jau izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, atzīstot topošās čempiones "Liverpool" pārākumu.

Perišiča īres līgums noslēgts līdz 2020. gada 30. jūnijam, un "Bayern" par šādu iespēju šķirsies no pieciem miljoniem eiro. Savukārt nākamvasar Minhenes vienībai būs iespēja pārpirkt malējo uzbrucēju par vēl 20 miljoniem.

Perišičs aizvadījis 82 spēles un guvis 23 vārtus Horvātijas valstsvienības rindās. Pirms gada viņš palīdzēja komandai sasniegt vēsturisku Pasaules kausa finālu, kurā ar 2:4 tomēr tika zaudēts Francijai.

"Bayern" ilgstoši meklējusi pastiprinājumu uzbrukumā, jo komandu pametuši Arjens Robens un Franks Riberī. Sākotnēji galvenais mērķis bija Lerojs Sanē no "Manchester City", tomēr viņa savainojums pārvilcis svītru iecerētajam darījumam.

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/en/news/2019/0...

  +1 [+] [-]

, 2019-08-13 13:34, pirms 5 gadiem
Īstenībā labs pirkums. Priekš backup wingera pat ļoti labs! Strādīgs puika un labs spēlētājs. Lai izdodas!

     [+] [-]

, 2019-08-13 13:38, pirms 5 gadiem
Cerams nedzīs lažu un nākamgad izpirks, citādi atkal klapatas.

     [+] [-]

, 2019-08-13 14:50, pirms 5 gadiem
Manuprāt Inter nolažoja palaižot viņu īrē, jo reāli Ivans viens no vilcējiem bija. Kas viņa vietā būs Inter ?