Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Viljans: "Nekādā gadījumā nebūtu palicis spēlēt "Chelsea" pie Kontes"

Rolands Eliņš

Viljans: "Nekādā gadījumā nebūtu palicis spēlēt "Chelsea" pie Kontes"
Viljans
Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Brazīliešu uzbrucējs Viljans britu medijiem atklājis, ka, ja komandas galvenā trenera amatā būtu palicis Antonio Konte, viņš nebūtu piekritis palikt "Chelsea" sastāvā. Par Kontes nesaskaņām ar „Chelsea” spēlētājiem, kurus viņš 2017. gadā aizveda līdz Premjerlīgas titulam, baumas klīda jau vairākus mēnešus.

„Jaunais treneris Mauricio Sarri mums saka, lai spēlējot izbaudām sevi laukumā,” izteicies 30 gadus vecais Viljans. „Vai viņa piekoptais stils piedāvā atraktīvu spēli? Manuprāt, jā. Mums ir vairāki spēlētāji, kas ļoti kvalitatīvi spēlē uzbrukumā, piemēram, Edens Azārs un Pedro. Tādi spēlētāji vēlas spēlēt futbolu.”

„Tāpēc arī Sarri, kad ieradās komandā, runāja par to, ka mums jāspēlē interesantāks futbols,” turpināja Viljans. „To mēs šosezon arī centīsimies darīt.”

Viljanam tika vaicāja, vai viņš būtu palicis „Chelsea”, ja iepriekšējais galvenais treneris Antonio Konte nebūtu atlaists, uz ko brazīlietis atbildēja kategoriski: „Nekādā gadījumā. Nē. Tagad esmu šeit, jo es vēlos „Chelsea” sastāvā, un aiziešu tikai tad, ja klubs to vēlēsies.”

Vasarā Viljana vārds tika saistīts ar potenciālu transfēru uz „Barcelona”, „Real” un Mančestras „United” komandām, taču augusta sākumā viņš pielika punktu šīm runām ar uzticības paušanu „Chelsea”.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja