Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG par 37 miljoniem eiro pirks Vācijas U21 izlases aizsargu

Agris Suveizda

PSG par 37 miljoniem eiro pirks Vācijas U21 izlases aizsargu
Tilo Kērers
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas futbola klubs Gelzenkirhenes "Schalke" savā mājaslapā paziņojis par vienošanās panākšanu ar PSG par vācu centra aizsarga Tilo Kērera pāreju.

"Beigu beigās transfēru veikt izlēmām finansiālu iemeslu dēļ. Galvenokārt tādēļ, ka spēlētājam pēc gada beigsies līgums," kluba mājaslapā citēts "Schalke" sporta direktors Kristians Haidels. "Pirms dažām nedēļām īstenībā vienojāmies ar Tilo par līguma pagarināšanu. Ja nebūtu pienācis piedāvājums no PSG, esmu drošs, ka arī būtu parakstījuši jaunu līgumu."

Lai arī Kēreram līgums ir spēkā vairs tikai uz vienu gadu, jaunā aizsarga sākotnējā vienošanās ar klubu par jaunu līgumu nozīmē, ka PSG nevarēs Kēreru, kuram septembrī apritēs 22 gadi, iegūt par sviestmaizi - vācu mediji ziņo, ka pārejas maksa būs 37 miljoni eiro. Savā pirmajā pilnvērtīgajā Bundeslīgas sezonā Kērers piedalījās 28 spēlēs, 27 no tām sāka pamatsastāvā un guva trīs vārtus. Vācijas pieaugušo izlasē viņš vēl nav debitējis.

Centra aizsargs bija viena no PSG jaunā galvenā trenera Tomasa Tuhela prioritātēm, jo vācu speciālists vēlas pāriet uz spēli ar trim centra aizsargiem. Pagaidām nav skaidrs, vai Kērera iegāde nozīmē Žeroma Boatenga palikšanu Minhenes "Bayern" par spīti tam mutiskai piekrišanai pārcelties uz Parīzi.

Izmantotie resursi:
https://schalke04.de/en/team/thilo-...

     [+] [-]

, 2018-08-13 13:18, pirms 6 gadiem
PSG papildinās.

  +3 [+] [-]

, 2018-08-13 13:50, pirms 6 gadiem
crosbijs87 rakstīja: PSG papildinās.
Paldies, tagad sapratu, ka iegādājoties jaunu spēlētāju, komanda papildina sastāvu!

     [+] [-]

, 2018-08-13 15:01, pirms 6 gadiem
The one and the only rakstīja: Paldies, tagad sapratu, ka iegādājoties jaunu spēlētāju, komanda papildina sastāvu!
crosbijs87 komentē, The one and the only atbild uz komentāru.