Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kurtuā uz Madrides "Real" pārcēlās ģimenes apstākļu dēļ

Rolands Eliņš

Kurtuā uz Madrides "Real" pārcēlās ģimenes apstākļu dēļ
Tibo Kurtuā
Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Beļģijas futbola izlases pamatvārtsargs Tibo Kurtuā no Anglijas vienības Londonas "Chelsea" uz karalisko Spānijas klubu Madrides "Real" nolēmis pārcelties ģimenes apstākļu dēļ.

Jau ziņots, ka 26 gadus vecais Kurtuā pretrunīgos apstākļos šovasar par aptuveni 42 miljoniem eiro tika pārdots "Real" klubam. Šādu soli "Chelsea" veica pēc tam, kad futbolists, vēloties transfēru, neieradās uz vairākiem Londonas komandas treniņiem.

Tiesa, Kurtuā aģents Kristofs Enrotī uzsvēra, ka "Chelsea" faniem nevajag būt nikniem uz vārtsargu par nelojalitāti pret Londonas vienību.

"Bijušas šādas tādas neprecizitātes saistībā ar Kurtuā vēlmi pamest "Chelsea". To viņš darīja bērnu dēļ. Ja viņa ģimene ikdienā dzīvotu Londonā, viņš joprojām spēlētu "Chelsea" rindās," sarunā ar BBC neslēpa futbolista aģents. "Diemžēl Kurtuā bērni dzīvo ar māti Madridē."

Enrotī arī uzslavēja "Chelsea" klubu, ka tas rīkojies viņa klienta labākajās interesēs.

Līdz Kurtuā pārdošanai "Chelsea" iegādājās spāņu talantu Kepu Arrisavalagu, Bilbao "Athletic" klubam par viņu samaksājot 80 miljonus eiro, kas starp vārtsargiem ir jauns transfēru rekords.

"Kurtuā rīkojās personīgu iemeslu dēļ, tāpēc mums tas ir jāciena. "Chelsea" to saprata un palīdzēja šo situāciju atrisināt," pauda Enrotī.

Kurtuā "Chelsea" sistēmā bija kopš 2011.gada, tomēr pirmos trīs gadus viņš pavadīja īrē Madrides "Atletico" vienībā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-08-13 17:47, pirms 6 gadiem
Skaidrs. Paldies.

     [+] [-]

, 2018-08-13 18:34, pirms 6 gadiem
Cik labi, sagribēja, un viss jau notiek... vai tad realam nebija stabila pamatvārtsarga?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-14 00:48, pirms 6 gadiem
Mesi berzē rokas.