Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Video: "Liepāja" mājās bezcerīgi zaudē "Sūduvai"

13. jūlijā Daugavas stadionā, Liepājā, norisinājās UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmā spēle starp FK "Liepāja/Mogo" un Marijampoles FK "Sūduva". Mājinieki aktīvi uzsāka spēli, tomēr drīz iniciatīvu pārņēma viesi no Lietuvas, un arī ātri ieguva vadību, kad pēc efektīgas saspēles vārtus guva Ovidijus Verbickas. Otrajā puslaikā lietuvieši vairāk aizsargājās, meklējot iespējas pretuzbrukumiem, un puslaika otrajā daļā liepājnieku aizsargu pasivitāti izmantoja bijušais "Jelgavas" uzbrucējs Karolis Laukžemis, gūstot vārtus pēc vārtsarga atvairīta sitiena. Arī mača izskaņā mājinieki nespēja atspēlēt pat vienus vārtus, un rezultātā likumsakarīgs zaudējums ar 0:2 (0:1), pēc kura liepājniekiem paliek vien niecīgas cerības uz tikšanu Eiropas līgas kvalifikācijas trešajā kārtā.
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2017-07-14 08:17, pirms 7 gadiem
Es iebilstu pret šādu virsrakstu.
Sākās atkal Liepājas nolikšanas stabulē pūšana.
Liepājai bija vismaz 3 labi momenti.
Liepāja neizskatījās tik vāji kā VEN pret Valūru. Bet sliktāk par JUR pret AST.

Jā, Liepāja spēlēja neveikli, bez asuma, pretinieks bija gudrāks un fiziski gatavāks, bet tā nebija bezzobaina un bezcerīga spēle.