Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Simeone: "Mesi ir zvaigzne, bet Maskerāno - līderis"

Rolands Eliņš

Simeone: "Mesi ir zvaigzne, bet Maskerāno - līderis"
Djego Simeone
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Atletico" galvenais treneris Djego Simeone pirms šovakar gaidāmā finālā norādījis, ka Argentīna uzvarēs ar 11 metru pēcspēles sitienu palīdzību, kā arī izcēla Havjēra Maskerāno darbību gan laukumā, gan ārpus tā.

"Pirms 11 metru sitienu sērijas pret Nīderlandi Maskerāno pateica vārtsargam Serhio Romero, ka viņš kļūs par varoni. Tas mani nepārsteidz," sacījis Djego Simeone. "Viņš nav kapteinis, taču īstiem līderiem nav vajadzīgi drēbes gabali ap roku. Maskerāno parādīja, ka lai kā arī viņš spēlētu, tieši emocijas un personība padara viņu par lielu futbolistu."

"Atgriešanās finālā ir milzīgs notikums Argentīnai," norādīja Simeone. Viņa kā futbola speciālista viedoklis ir, ka abām komandām ir vienādas izredzes uzvarēt, bet kā Argentīnas līdzjutējs viņš ir pārliecināts, ka Argentīna uzvarēs pēcspēles sitienu sērijā. "Mani draugi netic šim uzskatam, taču zinu - jo garāka izvērtīsies spēle, jo labākas Argentīnai būs izredzes uzvarēt."

Simeone uzsvēra, ka Mesi situācija patiešām ir līdzīga kā 1986. gadā Maradonas, taču norādīja, ka ir nekorekti un pat neiespējami salīdzināt divu paaudžu spēlētājus: "Ja Mesi nospēlēs slikti un Argentīna uzvarēs, viņš tik un tā saņems atzinību, jo būs čempions. Taču ja Mesi spēlēs iespaidīgi, bet Argentīna zaudēs, ko tad cilvēki teiks?"

Argentīnietis gan arī novērtēja Vācijas spēku, sakot, ka tikai patiešām spēcīga un savā ziņā nežēlīga komanda spēj satriekt Brazīliju tās laukumā tik smagi, kā Joahima Lēva trenētie vīri to izdarīja pusfinālā. Simeone uzskata, ka Vācija ir ļoti labi organizēta komanda, taču tās augstā aizsardzības līnija var kļūt par Vācijas klupšanas akmeni, jo Mesi un Gonsalo Igvaina ātrums ir ļoti piemērots šādas aizsardzības uzlaušanai.

Izmantotie resursi:
Latest Football News, Transfer Rumours &...

  -3 [+] [-]

, 2014-07-13 18:16, pirms 10 gadiem
augstaa aizsardziiba? vismaz neliek autobusus priekshaa ka to dara argentiinieshi..messi ir 0 ..finaaalaa to mees redzeesim!

  +2 [+] [-]

, 2014-07-13 18:28, pirms 10 gadiem
BayernM rakstīja: augstaa aizsardziiba? vismaz neliek autobusus priekshaa ka to dara argentiinieshi..messi ir 0 ..finaaalaa to mees redzeesim!
Mesi ir viens no visu laiku labakajiem speletajiem futbola, tu esi 0!
Lai uzvar labaakais!

     [+] [-]

, 2014-07-13 19:07, pirms 10 gadiem
Tur jau tā starpība, ka Maradona bija divi vienā - Messi+Maskerano...nu, skatoties uz šo jauko puisi Messi, nav pārliecības, ka viņš kā Ozo var savākt komandu ģērbtuvē...nu nevar viņš iedot kādam pa štangu....Maradona un Maskerano var

  -1 [+] [-]

, 2014-07-13 20:34, pirms 10 gadiem
dakots rakstīja: Tur jau tā starpība, ka Maradona bija divi vienā - Messi+Maskerano...nu, skatoties uz šo jauko puisi Messi, nav pārliecības, ka viņš kā Ozo var savākt komandu ģērbtuvē...nu nevar viņš iedot kādam pa štangu....Maradona un Maskerano var
Un tā kā futbols ir komandas sporta veids, tad pietiek ar vienu līderi komandā, un tam nav obligāti jābūt labākam komandas spēlētāja. Ja Mesi kļūs par līderi (vēl jau jauns), tad visu cieņu, bet ja nē, tad arī nekā vaina, jo tas jau viņu nepadarīs par sliktāku futbolistu.

     [+] [-]

, 2014-07-14 09:02, pirms 10 gadiem
"Argentīna uzvarēs ar 11 metru pēcspēles sitienu palīdzību"
gandrīz jau aizvilka, bet tāpat kā 1990 GER perfektā mašīna nobrauca
"Mesi situācija patiešām ir līdzīga kā 1986. gadā Maradonas"
būtu Mesi iesitis, un būtu vismaz 1:0, tad jā - komentāros būtu tik slavinājumi Mesi zvaigznei ... nesanāca ... šoreiz