Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Pirmie, kas atsāk Latvijā: telpu futbola pusfināls Sportacentrs.com TV tiešraidē

Andrejs Siliņš

Pirmie, kas atsāk Latvijā: telpu futbola pusfināls Sportacentrs.com TV tiešraidē
Foto: Latvijas Telpu Futbola asociācija

Pirmais komandu sporta veids, kas atsāksies Latvijā pēc koronavīrusa pandēmijas izraisītās ārkārtējās situācijas pārtraukšanas, ir telpu futbols - "Optibet" Virslīgas pusfināla trešajā spēlē šodien pulksten 14:00 "Raba" uzņems "Jēkabpils lūšus/Ošukalnu". Spēles tiešraide būs skatāma Sportacentrs.com TV!

Latvijas Telpu futbola asociācija, apkopojot Virslīgas pusfinālistu viedokļus, iepriekš jau vēstīja, ka sezonas turpināšanu atbalsta trīs no četriem klubiem, pret iestājoties vienīgi regulārās sezonas stiprākajai komandai "Petrow". Ar pārējo balsīm bija gana, lai nolemtu par sezonas atsākšanu.

"Eletrum" olimpiskajā centrā Rīgā šodien "Raba" spēlēs pret "Jēkabpils lūšiem/Ošukalnu". Sērijā līdz trim uzvarām rezultāts ir 1-1, bet otrā sērijā "Petrow" pret Daugavpils "Lokomotiv" atrodas vadībā ar 2-1, esot vienas uzvaras attālumā no debijas finālā. Pirmajā mačā Konstantīns Zabarovskis guva divus vārtus, un "Raba" uzvarēja ar 6:2, bet Jēkabpilī, Dmitrijam Kuzminam izceļoties ar "hat-trick", "lūšiem" izdevās revanšēties (6:4).

Latvijas Telpu futbola asociācija sezonas atsākšanai ir izstrādājusi sanitāro protokolu, un līdz mēneša beigām visas spēles notiks pie tukšām tribīnēm. Taču spēli būs iespēja vērot Sportacentrs.com TV tiešraidē. Sākums pulksten 14:00.

Līdz 1. jūnijam Latvijas teritorijā iekštelpās drīkst pulcēties ne vairāk par 100 personām. Pirms katras spēles būs klusuma brīdis Covid-19 upuru piemiņai.

Pusfinālsērijas provizoriski varētu tikt izspēlētas vēlākais līdz 24. jūnijam, bet finālsērija varētu sākties 27. jūnijā un tikt aizvadīta vēlākais līdz 12. jūlijam.