Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Starkovs: "Mūs apspēlēja tīri, spēle neapšaubāmi nesanāca"

Agris Suveizda

Starkovs: "Mūs apspēlēja tīri, spēle neapšaubāmi nesanāca"
Aleksandrs Starkovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas futbola izlase "Skonto" stadionā pelnīti atzina Igaunijas pārākumu (1:2), savās mājās igauņiem zaudējot pirmoreiz kopš 1931. gada. Valstsvienības galvenā trenera Aleksandra Starkova preses konferencē, protams, dominēja negatīvie toņi.

Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs: "Spēle nesanāca, neapšaubāmi. Diez vai, ka līdzjutējiem, kuri bija tribīnēs un mūs atbalstīja, tā patika. Kādi tam bija iemesli? Diemžēl futbolā tā reizēm gadās, ka pēc kopumā labas pirmās spēles nākamā nav laba. Komandai caur šādām spēlēm jāiegūst pieredze, jātiek pie puniem. Gan treneri, gan futbolisti izdarīs pareizos secinājumus, un tad mēs iesim uz priekšu. Nebūt nenovēršos no tā, kāda bija šī spēle. Spēlētāji ieguva negatīvu pieredzi, bet vismaz – pieredzi. Iesim uz priekšu un centīsimies, lai tādu spēļu būtu mazāk. Jau sen igauņiem nebijām zaudējuši. Viņi bija kaimiņi, par kuriem bijām nedaudz, nedaudz labāki. Bet šodien viņi mūs tīri apspēlēja, tas ir jāatzīst. Vienalga gribētu pateikties spēlētājiem, kuri bija šajā nometnē un aizvadīja divas spēles. Šī pieredze būs pozitīva."

- Pārsteidza, ka spēlējām ļoti zemu un gan presingojām, gan uzbrukām ar mazu skaitu spēlētāju. Tāda bija taktika vai fiziski nevarējām spēlēt citādi?
- Centāmies presingot, atņemt pretiniekiem bumbu, taču komandai pietrūka saspēlētības, fiziskās kondīcijas. Neatjaunojāmies pietiekami labi pēc pēdējās spēles, lai gan tas ir pārsteidzoši, jo igauņi bija tieši tādā pašā situācijā [igauņi pamatsastāvā nomainīja piecus no desmit laukuma spēlētājiem, kamēr mēs tikai divus – A.S.]. Tas ir jautājums, kas mani pārsteidza. Nespējām atņemt bumbu laukuma centrā, kas noveda pie tā, ka vārtsargam nācās vilkt bumbas, nācās mūs glābt.

- Ja spēlētāji nepaguva atjaunoties, kādēļ pamatsastāvā nebija vairāk izmaiņu? Vai iepriekšējās dienās nešķita, ka tā būs?
- Augustā, septembrī mums būs dubultspēle [pret Ungāriju viesos un Šveici mājās] tieši tādos pašos apstākļos. Tas nav nekas pārsteidzošs, un tādas spēles būs jāaizvada. Jāmeklē iemesli un veidi, kā izbēgt no tādas metamorfozes pēc diezgan labas spēles, kurā bija kustība, bija doma un komandas darbības bija sekmīgas, jo nākamā spēle būs jau pēc trim dienām. Vajag laiku, lai pārdomātu visu un atkal un atkal no malas apskatītos spēli. Tad arī varēsim izdarīt secinājumus.

- Vakardienas treniņā kopā ar pamatsastāvu bija gan Maksimenko, gan Vardanjans, bet viņi beigās spēli tomēr nesāka. Kādēļ?
- Dažādu iemeslu dēļ. Ja runā par Vardanjanu, viņš laukumā parādījās tikai spēles beigās un tajā vispār labi iegāja. Neskatoties uz uzvārdiem, mums ir diezgan daudz nepieredzējušu futbolistu. Notiek sastāva maiņa, shēmas maiņa. Spēlētājiem vajag laiku, lai saprastos no pusvārda, un tad arī būs vieglāk kombinēt un veidot momentus. Tam, kāpēc Maksimenko nesāka, bija iemesli. Daudzus pārsteidza, ka viņš izgāja pamatsastāvā pirmajā spēlē. Tam bija noteikti iemesli.

- Jagodinski pēc pirmā puslaika nomainījāt savainojuma dēļ?
- Jā, savainojuma dēļ. Tā bija trauma. Pašreiz grūti pateikt, cik nopietna. Kaut kas ar ceļgalu. Laikam hroniska trauma, kas viņu vajā. Grūti pateikt, ar to nodarbojas ārsti. Viņš ir cīnītājs, kurš neies malā maza savainojuma dēļ, tā ka laikam varētu būt kas nopietns.

- Otrajā puslaikā uz maiņu uzbrukumā izgāja Uldriķis un Gutkovskis. Kā vērtējat viņu sniegumu?
- Neslikti. Redziet, kas par lietu. Tādi spēlētāji kā Uldriķis, Vardanjans, Kazačoks, Indrāns, Koļesovs – kur un kādās spēlēs gan viņi var iegūt starptautisku pieredzi? Tikai tādās. Skaidrs, ka viņus visus neizlaidu vienlaikus laukumā, lai pārāk neietekmētu sastāvu. Viņi caur šādām spēlēm gūst pieredzi. Tas ir dabisks un sāpīgs process. Sāpīgs gan treneriem, gan komandai, gan jums, gan arī viņiem pašiem. Bet tas ir labums, kura efekts būs jūtams tikai vēlāk. Apzināti gājām uz to, lai iegūtu šādu punu. Uldriķis un Gutkovskis abi ir līdzīga plāna spēlētāji, abi lieli, bet beigās izveidojām vienu divus momentus. Tomēr, garajiem esot uzbrukumā, nenospēlējām pietiekami pareizi. Kad Gorkšs gāja uz priekšu, ir jāspēlē noteiktā veidā. To aizmirsām vai arī vēl nebijām pietiekami iemācījušies. Tā ir pieredze, kas jāapmaksā ar sliktiem rezultātiem. Nekā citādi.

- Otro spēli pēc kārtas aizvadījām ar 5-3-2. Atgādina Mariana [Pahara] sākumu, kad arī viņš pirmajos mačos bieži spēlēja ar līdzīgu shēmu, taču tad saprata, ka tā nedod rezultātu un atmeta. Vai arī jums rudenī nesanāks līdzīgi vai ticat, ka tas ir optimālais variants šim sastāvam?
- Paskatīsimies. Tagad būs tas laiks, kad novērtēt abas spēles, sastāvu, spēlētājus, kuri bija pirms šīm spēlēm un kuri varbūt būs augustā, un shēmu. Man nepatīk izdarīt ātrus secinājumus. Saprotu, ka jau rīt izejat ēterā un jums ir nepieciešami ātri secinājumi, bet man tādus izdarīt nepatīk. Katrā ziņā mums ir ļoti nopietns treneru kolektīvs, ir analītika. Pilnībā iziesim cauri šīm spēlēm un sapratīsim, kurš kāds šajās spēlēs bija. Vienīgais, ko gribu piebilst,- esmu pārliecināts par to, ka šis ir pareizais ceļš. Shēmas maiņa nebija spontāna. Tas bija pārdomāts solis, un tādā veidā izsaucām spēlētājus. Visi sevi apliecināja, jaunie sevi pierādīja ļoti labi. Šī bija ilga nometne, kuras laikā tostarp ieguvu informāciju gan par jaunajiem, gan citiem spēlētājiem. Nākamie soļi, ceru, būs prātīgi un tālredzīgi.

- Teicāt, ka bija daudz jauno, kuri varēja pieļaut kļūdas. Taču diemžēl daudz kļūdījās arī pieredzējušais Gorkšs. Vai joprojām var teikt, ka viņš, neskaitot Dubru, ir pašreiz vadošais aizsargs Latvijā?
- Ziniet, svarīgi, lai izlasē spēlētu labākie. Un darītu to labā formā. Diemžēl to mēs redzam ne tik bieži. Gorkšs sevi parādīja ļoti neslikti. Viņš daudz izdarīja, lai spēlētāji, īpaši jaunie, labi iejustos komandā un iejustos spēlē pret Portugāli. Tā bija liela spēle, stress, kas varbūt neatļāva šodien nospēlēt uz maksimumu. Vēlreiz gribu pateikt, ka igauņiem ir laba komanda, kas šodien nospēlēja labi, ļoti labi.

- Diemžēl arī pret Igauniju daudz spēlējām bez bumbas. Cik daudz Eiropā palicis izlašu, pret kurām mājās varam spēlēt kā pirmais numurs, daudz uzbrukt?
- Nezinu atbildi. Dodiet laiku! Tagad būs daudz cilvēku, kuri teiks, kā jāspēlē, kam jāspēlē, kas [izlasē] jāņem. Dodiet laiku, un izlase vēlāk pret šādām komandām varēs spēlēt arī kā pirmais numurs.

- Kādēļ neiedevāt iespēju Ošam? Jo īpaši, ja Jagodinskim bija trauma.
- Mums šīs traumas sakarā bija citi plāni. Uzskatījām, ka Maksimenko būs tuvāk šai spēlei. Pie mūsu vārtiem bija ļoti saspringta situācija, un mēs gribējām izlaist pieredzējušāku spēlētāju. Tas bija iemesls, kādēļ izvēle krita uz Maksimenko.

- Un Aleksejam Višņakovam? Kāda jēga izsaukt pieredzējušu spēlētāju, kurš nemaz nespēlē?
- Viņam visu nometni bija neliela trauma. Viņš trenējās, bet nevarēja nostrādāt līdz galam, jo bija savainojums.

- Septītais zaudējums pēc kārtas. Tas ļoti atgādina iepriekšējo situāciju, kad pārņēmāt izlasi. Vai arī šoreiz izlasei izdosies aizvadīt labu nākamo ciklu?
- Kurš cikls tas bija?

- 2010. gada Pasaules kausa.
- Varbūt, varbūt. Manā trenera vēsturē bijuši gan slikti, gan labi momenti. Arī pirms Eiropas čempionāta bija šādi zaudējumi. Bija! Varbūt jūs jau aizmirsāt vai tobrīd vēl nemaz nebijāt. Šī ir trenera darba pati skumjākā daļa – pēc tādiem zaudējumiem nākt un skaidrot žurnālistiem, kāpēc tā notika. Esmu pārliecināts par saviem spēkiem un pārliecināts par saviem spēlētājiem. Šī ir smaga situācija, kurai ir jāiziet cauri.

- Runājot arī par kaut ko pozitīvu. Vai sestdien sekojāt līdzi lielajam panākumam?
- Sekojām līdzi internetā, skatīties nebija iespējas. Jutām līdzi. Protams, ka tas bija patīkami. Tas rāda to, ka iespējams gūt lielas uzvaras. Šādā veidā mūsu tenisiste ar sporta palīdzību nes slavu mūsu valstij. Tieši tam arī motivējam spēlētājus, jo sportā var nopelnīt daudz naudas, uzspēlēt daudzos klubos, bet neizdarīt galveno – slavināt savu valsti. Tā ir galvenā motivācija.

- Kurš no pieciem debitantiem patika visvairāk?
- Pirmajā spēlē ļoti labi bija Kazačoks un Koļesovs. Otrajā spēlē vairāk patika, kā nospēlēja Indrāns, arī Uldriķis – debitēja, kas nākamajās spēlēs ļaus nomest šo slogu, jo tā vairs nebūs debija. Neskaitot rezultātu, viņiem viss ir labi.

- Centra pussargu trio Kļuškinu pamatsastāvā nomainījāt pret Indrānu. Tas bija plānots solis vai jau ar domu par Ungāriju, kur Kļuškins nedrīkstēs spēlēt [divi brīdinājumi]?
- Visdrīzāk, ar to, ka Kļuškinu pret Portugāli nomainījām miktrotraumas dēļ. Nolēmām, ka šajā spēlē viņš ieies otrajā puslaikā.

1 2 40 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2017-06-13 00:38, pirms 7 gadiem
Cik kļūdu?
- Gorkšs laukumā, kaut vienu iemeslu varat pateikt, kapēc?!? Tapēc, lai nelien uz LFF ; )
- 5 aizsargi pret vareno ... Igauniju
- Kamešs defā
- Indrāns, Vardanjans, Uldriķis, Gutkovskis, Maksimenko kā malas aizsargs absolūti neatbilstoši
- nomaina vienīgo LV uzbrucēju, kas kaut kur kaut ko iesit
- neizsauc Karašausku

Nākamreiz uz izlasi nākšu Starkov atkāpies krekliņā - pret POR un EE kaut kā gribējās respektēt rudo zēnu lazdonieti...

  +1 [+] [-]

, 2017-06-13 00:44, pirms 7 gadiem
Nu labi:
- Ziniet, svarīgi, lai izlasē spēlētu labākie. Un darītu to labā formā. Diemžēl to mēs redzam ne tik bieži. Gorkšs sevi parādīja ļoti neslikti. Viņš daudz izdarīja, lai spēlētāji, īpaši jaunie, labi iejustos komandā un iejustos spēlē pret Portugāli. Tā bija liela spēle, stress, kas varbūt neatļāva šodien nospēlēt uz maksimumu. Vēlreiz gribu pateikt, ka igauņiem ir laba komanda, kas šodien nospēlēja labi, ļoti labi.

Bet kādas bietes pēc viņš šodien bija jalaiž laukumā - pret bīstamo Metsu vai Vasiļjevu?!?!?

     [+] [-]

, 2017-06-13 00:57, pirms 7 gadiem
Un man nav nekas pret Gorkšu. Viņš cīnās kā lauva! Mani arī ar traktoru no laukuma tik varētu novilkt. Bet kam tad ir trēnners...

  +6 [+] [-]

, 2017-06-13 01:31, pirms 7 gadiem
Tu, vecais pirdien, paldies par darbu un lido tālāk

  +3 [+] [-]

, 2017-06-13 02:03, pirms 7 gadiem
Tā ir - bija pēc puslaika 1-0, domāja, ka pret igām tā arī paliks un nomainīja vienīgo iesitēju un utml. Atceros draudz.spēli pret Armēniju pirms pāris gadiem, kad Mhitarjans un citi sita paralēli tukšiem vārtiem no dažiem metriem un palika 1-0 LV labā... tāds gadījums mūžīgi neatkārtosies.

  +4 [+] [-]

, 2017-06-13 03:18, pirms 7 gadiem
drausmas. spēles laikā gribējās raudat par "superīgo starkovu "

  +1 [+] [-]

, 2017-06-13 05:44, pirms 7 gadiem
Un,kad tad sanāks? Varbūt vajag piedalīties sava līmeņa turnīros..Mītava open,skolas spartakiādēs,un Rimi apsargu kausos..

  +8 [+] [-]

, 2017-06-13 06:28, pirms 7 gadiem
A ko, atkāpties nevar? Ar sūnainu mietu visus tos ieskābušos starikus.

  +3 [+] [-]

, 2017-06-13 08:08, pirms 7 gadiem
Gorkšs pats reāli neizdarīja savu darbu aizsardzībā - pie 2.gola!
1) pazaudēja bumbu un pretspēlētāju, 2) pēc tam nevis skrēja uz brīvo igauni, bet noskatījās, kā tas saņem bumbu un brīvs iesit!
Nepareizas pozīcijas izvēle un reakcijas trūkums - jāsaka tomēr laicīgi paldies un visu labu! Pietiek mocīties.
Un treneris arī - karikatūra.
Ir 21.gadsimts - mums treneris - padumjās skolas pārstāvis.
Neticu, ka federācija nevar nolīgt kādu zemākas līgas vācieti - no tāda ārzemnieka būtu ieguvums visiem - īpaši tā būtu motivācija jaunajiem.

  +8 [+] [-]

, 2017-06-13 08:09, pirms 7 gadiem
Indrikson, Mežecki, Starkov - atkāpieties!!!

 +13 [+] [-]

, 2017-06-13 08:12, pirms 7 gadiem
Indriksona kungs ir izveidojis sev apkārt savu veču kompāniju,un tā viņš jūtas pasargāts.Starkovs jūt šo atbalstu,tāpēc ir drošs par savu vietu pat tādās situācijās ,kad rezultātu nav.Un ja cilvēkam nav savas godkāres un viņš ir ieliktenis,tad turpinās uzdāvinātajā amatā sēdēt.Vadība prot skaisti runāt,vienmēr atrod attaisnojumus,bet kā saniegt labus rezultātus viņi nezina.Tie cilvēki,kas neapzinoties visas sekas,turpina novilcināt laiku,dzen valsts futbolu vēl dziļākā bedrē.

  +4 [+] [-]

, 2017-06-13 08:28, pirms 7 gadiem
Čemodan vokzal Madona...

     [+] [-]

, 2017-06-13 08:39, pirms 7 gadiem
<<Esmu pārliecināts par saviem spēkiem un pārliecināts par saviem spēlētājiem. Dodiet laiku, un izlase vēlāk pret šādām komandām varēs spēlēt arī kā pirmais numurs.>> (Starkovs)
Dodiet laiku un naudu, līdz tam brīdim, kamēr Indriksonu un Mežecki iznesīs ar kājām pa priekšu. Un vēlāk būs tad, kad Starkovs ar pārliecību par savu nespēju būs atkāpies un beigsies krievu futbols.

  +5 [+] [-]

, 2017-06-13 08:45, pirms 7 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Cik kļūdu?
- Gorkšs laukumā, kaut vienu iemeslu varat pateikt, kapēc?!? Tapēc, lai nelien uz LFF ; )
- 5 aizsargi pret vareno ... Igauniju
- Kamešs defā
- Indrāns, Vardanjans, Uldriķis, Gutkovskis, Maksimenko kā malas aizsargs absolūti neatbilstoši
- nomaina vienīgo LV uzbrucēju, kas kaut kur kaut ko iesit
- neizsauc Karašausku

Nākamreiz uz izlasi nākšu Starkov atkāpies krekliņā - pret POR un EE kaut kā gribējās respektēt rudo zēnu lazdonieti...
Arī ar pieciem aizsargiem izrādījās par maz pret Igauniju.

  +8 [+] [-]

, 2017-06-13 09:08, pirms 7 gadiem
Nevēlos vērtēt atsevišķus spēlētājus, jo nav neviena ko izcelt. Es neredzēju komandas spēli, kaut kādu spēles zīmējumu. Bija tikai haoss. Atšķirība no igauņiem, mūsu spēlētāji uztvēra bumbu stāvot nevis kustībā. Pie tam, pēc katras piespēles saņemšanas nevis ātri piespēlē tālāk (kamēr pats un biedri ir brīvi), bet nez kāpēc visos gadījumos pietuvojās pretiniekam. Tas ir tāds spēles stils vai atlasītie spēlētāji nedraudzējas ar tehniku? Paskatieties spēles ierakstu, tur visu to var redzēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-06-13 09:45, pirms 7 gadiem
Anet rakstīja: Nevēlos vērtēt atsevišķus spēlētājus, jo nav neviena ko izcelt. Es neredzēju komandas spēli, kaut kādu spēles zīmējumu. Bija tikai haoss. Atšķirība no igauņiem, mūsu spēlētāji uztvēra bumbu stāvot nevis kustībā. Pie tam, pēc katras piespēles saņemšanas nevis ātri piespēlē tālāk (kamēr pats un biedri ir brīvi), bet nez kāpēc visos gadījumos pietuvojās pretiniekam. Tas ir tāds spēles stils vai atlasītie spēlētāji nedraudzējas ar tehniku? Paskatieties spēles ierakstu, tur visu to var redzēt.
Pilnībā piekrītu.Radās iespaids, ka šajā sasaukumā tika uztrennēta apstāšanās uzbrukuma zonā.Atbrīvošanās, ieskrējieni, sieniņas, u.t.t. neredzēju.Vienkārši tehniskais regress vai meistarības trūkums.Ja pret portugāļiem to grūtāk pamanīt, tad vakar viss bija skaidrītē.Iesaku pilnīgu restartu, sākot ar bērnu apmācību.Mums tās trenniņmetodikas ir aizvēsture un vājas kvalitātes.Nevienā līmenī nav sasniegumu.Ja jau jauniešos neko cerīgu nerāda, tad nav ko gaidīt arī vīru līmenī.Bet viss sāksies, kad ar kājām pa priekšu iznesīs federācijas mēbeles...

 +12 [+] [-]

, 2017-06-13 09:48, pirms 7 gadiem
STARKOV, ATKĀPIES!

  +5 [+] [-]

, 2017-06-13 09:51, pirms 7 gadiem
atkal jasak laikam: Starkov, Atkapies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-06-13 10:38, pirms 7 gadiem
nav talanta, vajag fizuhu.
nav fizuhas, vajag talantu.
nav fizuhas un nav talanta, sanāk LV izlase. Tiem pseido-profiem ir jāsāk vienreiz trenēties!
Neproti speļēt ar bumbu, tad trenē fizuhu, lai vari noskriet pretinieku visas spēles garumā un cerēt uz pāris momentiem spēlē. Ar augsto presingu varētu arī mēģināt nospiest pretinieku viņu pusē, tur tad var pietikt ar 2 pieskārieniem golam.
Bet šitais viss ir tik mīksti, vakar noskatījos tikai 15 minūtes, jo tik nekvalitatīvu spēli nevar skatīties.

  +4 [+] [-]

, 2017-06-13 10:44, pirms 7 gadiem
Tāda sajūta, ka Starkovs ikvienam izlasē nonākušajam spēlētājam pirms to laišanas laukumā īpaši rūpīgi sasien mezglā abu futbolzābaku auklas, uzliek uz acīm zirgu klapes un vēl smagi piekodina: paprovē tikai kļūdīties. Šādi treneri Latvijas futbolā, diemžēl, ir uz katra stūra.

  +5 [+] [-]

, 2017-06-13 11:08, pirms 7 gadiem
Starkovs izlasē ir ienācis ar jaunām vēsmām, varēs drīzumā labot vēl kādu antirekordu

  +2 [+] [-]

, 2017-06-13 11:20, pirms 7 gadiem
Bija atcimredzams,ka zaudējām viduszonu,2-3 piespēles un bunba igauņiem,atsitās ar garo ,bumba igauņiem,bet bez bumbas uzvarēt nevar.
Igauņi saspēlējas un piespiež mūs vārtiem,veido momentus,latvija 2-3 piespēles igauņi presingo un atņem bunbu..un vēl tā stāvēšana uz vietas..

  +8 [+] [-]

, 2017-06-13 11:21, pirms 7 gadiem
Starkovam vienkārši nav ideju. Kā pirms 4 gadiem vadīja komandu, tā vada arī tagad. Nekas nav mainījies. Nekādu jauninājumu vai ideju. Vārtus sargā visa komanda, bet uzbrukumā - nu kā sanāks. Pēc futbolistiem un spēles var spriest, ka puiši nesaprot, ko no viņiem vēlas. Nav vienotas taktikas vai idejas.
Vēl sliktāk ir Kazakēviča U-21 izlasē, viņš vienkārši neko nesajēdz no futbola. Tikai pēc katras spēles sūdzas par labu futbolistu trūkumu.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-13 11:27, pirms 7 gadiem
gudvins2222 rakstīja: Starkovam vienkārši nav ideju. Kā pirms 4 gadiem vadīja komandu, tā vada arī tagad. Nekas nav mainījies. Nekādu jauninājumu vai ideju. Vārtus sargā visa komanda, bet uzbrukumā - nu kā sanāks. Pēc futbolistiem un spēles var spriest, ka puiši nesaprot, ko no viņiem vēlas. Nav vienotas taktikas vai idejas.
Vēl sliktāk ir Kazakēviča U-21 izlasē, viņš vienkārši neko nesajēdz no futbola. Tikai pēc katras spēles sūdzas par labu futbolistu trūkumu.
Tas viss ir redzams pēc tā, kā trenē bērnus.Nav lielas atšķirības no manas bērnības pirms 35 gadiem.

  +4 [+] [-]

, 2017-06-13 11:32, pirms 7 gadiem
No Starkova teiktā var saprast, ka viņam vis kas notika laukumā ir liels pārsteigums un zili brīnumi. Tā var runāt tikai pilnīgs nejēga ar labu aizmuguri LFF.

  +3 [+] [-]

, 2017-06-13 11:55, pirms 7 gadiem
Raizēm nav pamata. Galvenais, ka tika gūti vārti- uzdevums izpildīts. Un piedevām vēl apliecināta stabilitāte: tad zem KAZ, tagad aiz AND. Vienīgi piespēļu skaitu virzienā uz priekšu vēlētos vairāk par VIENU, bet tā jau viss štokos- ir vēl ,kur augt, atvainojos, t.i., grimt reitingā ,piespēļu kultūrā u.t.t.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-06-13 13:10, pirms 7 gadiem
kristaps.26 rakstīja: Par latvisku futbolu !!!!
būs labi ja vispār laukumā būs redzams futbols

  +3 [+] [-]

, 2017-06-13 13:23, pirms 7 gadiem
Pēdējie mūsu izlases rezultāti ir likumsakarīgi. Un jo tālāk, jo trakāk, kamēr Latvijas futbolu vada Mežeckis, Starkovs un Kazakēvičs. Tie ir cilvēki, kuru mērķi nav saistīti ar futbolu. Viņu mērķis ir pēc iespējas ilgāk ieņemt vadošos amatus lff un uzlabot savu materiālo stāvokli. Citu mērķu viņiem nav. Drīzumā viņi sāks sūdzēties par kvalificētu futbolistu trūkumu, to jau vairākkārt esam dzirdējušo no viņu mutēm.
Starkovs kārtējo reizi slēpsies aiz aizbildinājumiem, ka jaunā paaudze nav pietiekami laba utml. Tukši vārdi.
Šīem cilvēkiem nav nekādu ideju vai vīziju par Latvijas futbola nākotni. Ar šiem cilvēkiem pie stūres, mūsu futbols ir nolemts.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-13 13:33, pirms 7 gadiem
Starkova taktika sen jau visiem treneriem labi zināma. Mūžīgā aizsardzība... Ja jau pat igauņu treneris aizrāda, ka nav presinga, kur nu tālāk...

  +2 [+] [-]

, 2017-06-13 13:34, pirms 7 gadiem
Kā ievēlēja Starkovu bija jau skaidrs, ka LV futbols iestagnējies dziļas bedres bezdibenī, kur pat zemāk krist nav kur, tāpēc "rāpsimies" ārā vel vismaz gadu desmitus, diemžēl!!! Lai nu kāds esmu sportafans un patriots, taču pat es nespēju skatīties šo tā saucamo antifutbola bumbas paspārdīšanu ar neprecīzām piespēlēm!!! Kauns gan par Latvijas Futbola Federāciju, gan "spēlētājiem", Tiešām kauns Visas Pasaules Priekšā!!! Igauņi ar leišiem par mums jau atklāti Ņirgājas....

  +3 [+] [-]

, 2017-06-13 13:57, pirms 7 gadiem
Pat ja nav mūsu futbolā jaunpienācēju, ko tad vainot? Tieši Mežeckis un Indriksons ir atbildīgi par futbola attīstību visos līmeņos. Un ja tu esi pie varas visus 20 gadus, tad kurš cits ja ne tu esi vainīgs! Bērnu futbolu pat Rīgā ir nolaiduši uz grunti, par laukiem pat nav ko runāt.
1 2 40 komentāri